Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Jiri píše: ja sem mel treba na mazde altik 85A a to byla plna naloz el okna klima ..atd a stacilo to ted zase nevim jak to tam presne mas resil bych to tim 70A a dal bych drazkovany remen mam to na skodvce taky ale na altik jsem dal malickou remenici z roveru vlastni altik mam 65A a dobiji to krasne pri volnobehu 14V i se zapnutym menicem na 220V....a pocitacem
s tou remenicou bude problém, musel by som meniť všetko, remenicu kompresora, kľukovky, alternátora, aj vodného čerpadla a musel by som ešte zohnať napínak na remeň.
takto mám tú Favo malú remenicu na kinový remeň a s tým si musím vystačiť...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.4.09, 13:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Jo, ale favorit dostal ve fabrice 55A altík, protože origo fáčka neměli zase tolik vymožeností a malý proud altíku stačil. Někteří si tam přidávají hodně hraček s větším elektrickým odběrem a 55ka už moc nestíhá. I kdyby, tak se ji zkrátí životnost. já bych sehnal tu 70ku, a to už by mělo stačit, ne? Hřídele myslím mají všechny altíky myslím stejnou, asi je na to nějaká norma.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.4.09, 09:33 |
|
|
kwiko
|
varok píše: Jo, ale favorit dostal ve fabrice 55A altík, protože origo fáčka neměli zase tolik vymožeností a malý proud altíku stačil. Někteří si tam přidávají hodně hraček s větším elektrickým odběrem a 55ka už moc nestíhá. I kdyby, tak se ji zkrátí životnost. já bych sehnal tu 70ku, a to už by mělo stačit, ne? Hřídele myslím mají všechny altíky myslím stejnou, asi je na to nějaká norma.
Nemaju Ale 55A a 70A ju ma rovnaku...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
19.4.09, 10:25 |
|
|
bitmap
|
http://www.skodafavorit.cz/photoview.ph ... sec=profil
90A Valeo. Rozdil ve vykonu proti puvodnimu 55A jsem nepoznal.
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
20.4.09, 09:10 |
|
|
Nepér
|
Na tý fotce ale neni vidět, jak to máš křivje
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
20.4.09, 09:33 |
|
|
bitmap
|
Ale prd, ty ses na to krivje koukal, remenice je presne tam kde ma bejt
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
20.4.09, 09:40 |
|
|
michalkatka
|
trocha s cesty, ale čo keby som nahodil ešte jeden altík, mám druhú 55A a to by bolo dokopy 110A...
neviem síce ako a kam, ale je to zlý napad ( už mi hrabe )
|
29.4.09, 09:12 |
|
|
sae
|
michalkatka píše: trocha s cesty, ale čo keby som nahodil ešte jeden altík, mám druhú 55A a to by bolo dokopy 110A... neviem síce ako a kam, ale je to zlý napad ( už mi hrabe )
Nie je to zlý nápad, ale muselo by to dobíjať rovnako, synchronizovane, inak by sa jeden strhal a druhý, vidiac, že je napätie dobré, by vegetil. Čo ale skúsiť ešte menšiu remenicu? Alebo už menšie neexistujú?
_________________ Opatrnosti a makových pirohov nikdy nie je dosť!
|
25.5.09, 23:16 |
|
|
michalkatka
|
sae píše: michalkatka píše: trocha s cesty, ale čo keby som nahodil ešte jeden altík, mám druhú 55A a to by bolo dokopy 110A... neviem síce ako a kam, ale je to zlý napad ( už mi hrabe ) Nie je to zlý nápad, ale muselo by to dobíjať rovnako, synchronizovane, inak by sa jeden strhal a druhý, vidiac, že je napätie dobré, by vegetil. Čo ale skúsiť ešte menšiu remenicu? Alebo už menšie neexistujú?
už tam mám 70A s Feldy a zdá sa to v poho...
|
26.5.09, 12:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|