Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Vypínač je KRAVINA!
Tepelně vhodné čidlo, spínací relé, kontrolka a je to! Vypínač na saharu je kravina. Ani 742 nemá problém udržet teplotu s čidlem.
Např : http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=481
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.4.09, 21:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Šemíkův článek píše: Po spájení musíme spoj velmi dobře izolovat, doporučuji omotat izolačkou, přetáhnout jednu smršťovačku, stáhnout, další vrstvu izolačky, druhou smršťovačku, stáhnout, a ještě jednou obtočit izolačkou.
Nepřeháníš to trochu? Já myslím, že na tohle naše autoelektrikaření stačí jedna vrstva izolace.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
18.4.09, 21:30 |
|
|
Šemik
|
Nepřeháním, věř mi že opravdu ne. Pájený spoj je přeci jen tvrdé místo a málokterý je mechanicky ukotven tak, že se nehýbe. Tenhle samozřejmě taky není, a časem se tím ta izolace, jak to občas klepne o karoseriin nebo o něco jiného, může uplně zničit pokud by tam byla jen jedna vrstva.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.4.09, 21:36 |
|
|
Ondras83
|
Šemik píše: Nepřeháním, věř mi že opravdu ne. Pájený spoj je přeci jen tvrdé místo a málokterý je mechanicky ukotven tak, že se nehýbe. Tenhle samozřejmě taky není, a časem se tím ta izolace, jak to občas klepne o karoseriin nebo o něco jiného, může uplně zničit pokud by tam byla jen jedna vrstva.
no fajn, ale když tam frkneš smršťovačku a omotáš to izolačkou, je to svatý
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
18.4.09, 23:19 |
|
|
HaBaKuK
|
jeste poslední otázečka: jaký teplotní rozsah má origo termospínač na 136B z roku 96?
_________________ Škoda Felicia GLXi - "Žába" (136 BMM, r.v:96)
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=14845
|
20.4.09, 15:22 |
|
|
michalkatka
|
HaBaKuK píše: jeste poslední otázečka: jaký teplotní rozsah má origo termospínač na 136B z roku 96?
bez klimy 95° s klímou 95/103°...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.4.09, 21:37 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Šemik píše: Tepelně vhodné čidlo, spínací relé, kontrolka a je to!
Mohu potvrdit ze Semikovo standardni reseni chodi naprosto sqele. Mam to uz rok a nemuzu si stezovat. Spolehlive spina kdyz je potreba, 105POWER se i v zacpe ma jak v bavlnce, pres 90 se nedostane.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
20.4.09, 21:48 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Viky píše: Šemik píše: Tepelně vhodné čidlo, spínací relé, kontrolka a je to! Mohu potvrdit ze Semikovo standardni reseni chodi naprosto sqele. Mam to uz rok a nemuzu si stezovat. Spolehlive spina kdyz je potreba, 105POWER se i v zacpe ma jak v bavlnce, pres 90 se nedostane.
Ano, take muzu potrvdit, ze termospinac 85 je super. Skoda jenom, ze jsem si udelal rucni spinani na saharu a az potom jsem diky Semikovi objevil toto reseni...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
21.4.09, 10:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|