Vymenil som ventil kurenia na Skode favorit za novy dal som aj uplne nove tesniace kruzky do ventila, ktore tam patria a dalej som dal aj uplne nove tesnenie po obvode ventila kurenia. Boli to original nahradne diely. Vsetko som riadne dotiahol a odskusal pricom som zistil ze to stale mokva, skoro ma slak trafil (najme pri vymene lanka kurenia). lanko funguje a ventil tecie a delej neviek ako na to prosim Vas poradte mi. Dakujem.
1.1.07, 16:50
Reklama
Reklama
elegant
Tak pozri, odkiaľ to kvapká a vymeň tam gumičku, prípadne zalep chemoprénom.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
1.1.07, 17:11
slovacek.milos
Mistr mechanik
špatně jsi to složil, nebo něco nedotáhl, já bych sdělal akumulátor, vytáhl z expansky hadičku co vede od termostatu, ucpal ji svíčkou, na expansku bych napojil ledničkový kompresor a natlakoval bych chladící soustavu a pak bych našel místo kde to teče, můžeš mít i prasklý radiátor miloš
2.1.07, 11:11
spartra
tak je to *cenzurováno*,od výroby, kterej rád teče, taky jsem měnil gumičky, k prdu,pak se tam dal silikon, bylo to celkem dobrý
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 40 návštevníků