|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Vít Blažej
|
Olej v chladící soustavě
Potřeboval bych poradit,jak se zbavit oleje v chladícím systému.Budu nechávat měnit těsnění pod hlavou,ale problém je čím vyčistit chladícísoustavu.V servise kde bude oprava prováděna mi mechanik sdělil že párkrát použili nějaký proplachovací přípravek,ale výsledek byl takový že na druhý den běželo z chladiče jako z cedníku.Chtěl bych se tedy zeptat ,nemá li s tímto problémem někdo zkušenosti a nedoporučil by nějaký šetrný prostředek k vyčištění soustavy.Jinak se jedná o Fabii kombi 1,4 ,ročník 2001.Před dvěma roky jsme ji koupili a pořád se tam něco mrší momentálně jsem měnil totálně rezavou vodní trubku ,čeká mě ložisko předního kola a již zmíněné těsnění pod hlavou. Myslím že to byla poslední škodovka kterou jsem si pořídil. Zlatý Favorit ,stím jsem takové problémy nemíval a jezdí dodnes.
|
23.4.09, 16:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Olej v chladící soustavě
no me napada jedine jarova voda kdyz se bojis chcavyho chladice...ikdyz u fobie by to nemuselo byt tak kriticky..mam chladic z roku 87 a cistil sem ho kys. fosforecnou.. pouziva se ictova voda..ale ta horka jarova je na olej lepsi..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
23.4.09, 22:49 |
|
|
spartra
|
jak někdo psal antifreeze je taky mastnej, zas tam neplavou mastný oka jak v polívce
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
24.4.09, 09:57 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|