Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Když dáš plyn až na podlahu, je vzadu klapka skutečně otevřená na 100%?
A zapoj ještě výhřev sacího
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.4.09, 13:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
LUCAS píše: nejake foto jak to vypada s LEKRem
A jak to jede? Ja na to prdim a zustanu u SEDRu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.4.09, 14:46 |
|
|
LUCAS
|
Šemik píše: Když dáš plyn až na podlahu, je vzadu klapka skutečně otevřená na 100%? A zapoj ještě výhřev sacího
kdyz dam plnej plyn tak na karbecu je rezerva jeste tak 1-2mm, takze to je nic. k tomu vyhrevu: tenhle motor je tam jen na zkousku jak to pojede s LEKRem, pozdeji tam bude 136ka a tam bude uz zapojene vsechno.
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
24.4.09, 16:17 |
|
|
LUCAS
|
Matthes píše: LUCAS píše: nejake foto jak to vypada s LEKRem A jak to jede? Ja na to prdim a zustanu u SEDRu
no zatim to jede dobre, ale jeste jsem nejel delsi trasu tak nevim jak to je se spotrebou a jak rychle to jede. jinak asi bude potreba poladit volnobeh, jde az na 500ot/m a to je malo, ale zatim jsem nenasel zadnou solidni literaturu o tom LEKRu abych zjistil co a jak... ale mozny by bylo zase lepsi s tim zajet do servisu kde maj tu sondu jak se strka do vyfuku a podle toho to poladit, ale tedka nemam moc penez prave
|
24.4.09, 16:20 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
LUCAS píše: .. ale mozny by bylo zase lepsi s tim zajet do servisu kde maj tu sondu jak se strka do vyfuku a podle toho to poladit, ale tedka nemam moc penez prave
Jezismarjaa... tak si tek xindl na emise vyrob sam, vyjde te to mozna na min nez to serizeni v servisu.
Dneska sem s tim byl na ME a fakt to meri.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
24.4.09, 17:30 |
|
|
LUCAS
|
Viky píše: LUCAS píše: .. ale mozny by bylo zase lepsi s tim zajet do servisu kde maj tu sondu jak se strka do vyfuku a podle toho to poladit, ale tedka nemam moc penez prave Jezismarjaa... tak si tek xindl na emise vyrob sam, vyjde te to mozna na min nez to serizeni v servisu. Dneska sem s tim byl na ME a fakt to meri.
zaprve nevim jak to vyrobit a zadruhe i kdybych to mel tak stejne nevim jaky namereny hodnoty jsou OK a jaky ne
|
24.4.09, 17:41 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
LUCAS píše: zaprve nevim jak to vyrobit a zadruhe i kdybych to mel tak stejne nevim jaky namereny hodnoty jsou OK a jaky ne
Podivej se do tematu "Lambda", tam je to popsany odshora dolu. Jedna se o to, ze lambda je "pouhy" indikator bohatosti smesi, ale ostatni hodnoty mereny na ME maji na ty bohatosti znamou zavislost a jsou na to tabulky.
Ve vysledku to znamena, ze kdyz znas hodnotu lambda, tak muzes pomerne snadno urcit, jestli karburator dela nebo nedela to co ma.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
24.4.09, 17:53 |
|
|
LUCAS
|
mam dotaz: černy dym z vyfuku znamena moc bohatou smes?
|
25.4.09, 15:58 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
LUCAS píše: mam dotaz: černy dym z vyfuku znamena moc bohatou smes?
no jo, obvykle jo. Nebo ti to pali olej.
|
25.4.09, 17:34 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Viky píše: LUCAS píše: mam dotaz: černy dym z vyfuku znamena moc bohatou smes? no jo, obvykle jo. Nebo ti to pali olej.
černá je bohatá směs olej de do modra
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.4.09, 18:41 |
|
|
LUCAS
|
s tim LEKRem mam spotřebu 16l/100km. takze mam veliky problem... a to asi nebude jen bohatou směsí. nemate nejaky tip cim to muze byt?
|
25.4.09, 19:16 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
mam tip, obohacovac
|
25.4.09, 19:37 |
|
|
LUCAS
|
je mozny ze by na tu spotrebu mohlo mit vliv taky to ze to saje moc vzduchu? protoze ten vytuneny filterbox uplne 100% netesni.
|
25.4.09, 20:56 |
|
|
LUCAS
|
tak problem je vyresen. extremni spotrebu zpusoboval karburator, takze jsem tam prozatim dal karbec ze 781.136ky ktera tam pak bude natrvalo, ale jeste neni predelana. spotřeba se ted pohybuje kolem 7l/100km. jinak co se týče dynamiky tak to neni zadny zazrak, ale jiste zlepseni tam je. co se mi ale zda divne je to, ze to stejne nejak moc nejede. brachova 136ka jede o hodne lépe, ale on tam ma original SEDR 136. otazkou je jestli to dela rozdil mezi motorem 781.135 a 781.136 a nebo rozdil mezi karburatory SEDR a LEKR. no uvidime az bude hotova vlecka a bude tam ta 136ka s LEKREm jestli to bude lepsi..., taky se mi zdá ze oproti original motoru 120 to ve vysokych otackah malo tahne, ale to se mi opravdu mozna jen zdá, nevím... kazdopadne jsem ted na tom lépe. motor oproti predchozimu nezere olej, ma mensi spotrebu, jede to o neco lepe a startuje to vzdycky napoprve.
|
2.5.09, 14:22 |
|
|
LUCAS
|
tak jsem dneska umyl auto a koukam na nej a docela uz drsný člun efekt ze? uz se mi to uplne prestava libit, koukal jsem na zadni pneu a od vnitrniho kraje tak 3cm budou zachvili pomalu hladky... , ale nemuzu tam jeste dat nachystane stribrne disky(ted to s tema poklicema je strasný... jenze ty disky jsou cerny no tak jiny poklide nemuzu dat) s lepsima pneumatikama protoze bych je krive sjezdil nez bude vlecka. jen doufam ze az tam bude ta vlečka tak to nebude presny opak a nebudu mit zadek v 1. patře. to bych byl opravdu hodne zklamany
|
17.5.09, 19:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|