Autor |
Zpráva |
sharpers
|
statika dveří
patří to asi do elektriky ale nejsem si jist na moji felině je problem ktery určo není normální.....při vystupování kopouu dveře. myslím jako statikou....ze začatku to dělali jen u spolujezdce ale už parkrat koply i mistra šoféra...ptám se čímto ? trochu mě to sere páč ta moje členka klubu " antiškoda mňouk " už si nato stěžuje pls o radu . dik
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
3.5.09, 16:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
tomu nabijeni nezabranis, dela to treni, a to proste probiha, muzes si dodat ten kostrici pasek, co se dotyka asfaltu, to je asi tak vsecko
Naposledy upravil Vít dne 3.5.09, 16:21, celkově upraveno 1
|
3.5.09, 16:20 |
|
|
Šemik
|
Měla by změnit oděv
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.5.09, 16:21 |
|
|
michalkatka
|
Re: statika dveří
ne nerobia dvere, ale celé auto, čiastočne pomáhajú tie kostriace pásiky čo sa ťahajú po zemi... najviac to robí umelinové oblečenie, také dekové bundy a pod....
normálna statika
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.5.09, 16:21 |
|
|
sharpers
|
ale třeba ve fačku to nedělalo nikdy....a tady to taky začlo až tak před 2 měsícema...předtím nikdy
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
3.5.09, 16:40 |
|
|
michalkatka
|
sharpers píše: ale třeba ve fačku to nedělalo nikdy....a tady to taky začlo až tak před 2 měsícema...předtím nikdy
mňa hocikedy, ak je sucho a mám takú dekovú bundu....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.5.09, 16:41 |
|
|
chemer
Moderátor
|
No tak já mám období kdy dostanu pecku třeba 2x denně, 2 tejdny v kuse a pak nic...
Ten pásek vlající za autem se už dneska díkybohu moc nevidí, je to fakt příšerný.
|
3.5.09, 16:56 |
|
|
Ondras83
|
chemer píše: No tak já mám období kdy dostanu pecku třeba 2x denně, 2 tejdny v kuse a pak nic... Ten pásek vlající za autem se už dneska díkybohu moc nevidí, je to fakt příšerný.
byli doby, kdy na škodovce museli bejt 2, na anténě oranžová kulička, 2 mlhovky a supr čupr poklice
včera sem dostal 2x pěknou herdu
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.5.09, 18:34 |
|
|
Huďo
|
_________________ Felícia kombi 1.6 MPi, GLX,1999
|
3.5.09, 18:56 |
|
|
fatal
rejpal
|
Taky se mi občas zadaří dostat šlupku... Normálka. Mám dojem, že to někdy dělalo oblečení a jindy chytlo auto náboj během jízdy.
Nejčastěji mě kopala stodváca, holt co se škádlívá...
Takže mě napadá, zda rozdíl mezi fávem a felicií (co se týče statické elektřiny) není třeba ve vlastnostech potahů, zvláště když jedna část posádky dostává šlupky častěji.
|
3.5.09, 23:01 |
|
|
sharpers
|
fatal píše: Taky se mi občas zadaří dostat šlupku... Normálka. Mám dojem, že to někdy dělalo oblečení a jindy chytlo auto náboj během jízdy. Nejčastěji mě kopala stodváca, holt co se škádlívá... Takže mě napadá, zda rozdíl mezi fávem a felicií (co se týče statické elektřiny) není třeba ve vlastnostech potahů, zvláště když jedna část posádky dostává šlupky častěji.
třeba u nás je problém trochu zarážející v tomhle....kdysi to neudělalo ani jednou....nasadil sem pak potahy, a začlo to....po čase sem se nasral a potahy sundal v domění že bude pokoj ale ono to pokračuje...tak proto řeším co je blbě
|
4.5.09, 06:57 |
|
|
Petr105
|
Mě pomohl ten pásek, ale asi po roce ztvrdl a urval se... A ty starý dobrý už neseženu...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
4.5.09, 07:25 |
|
|
Kanystr
|
taky mě ty stroje pěkně vokopávají....je to asi za to že jim chci dopřát trochu nových dílů... po dlouhé době... podotýkám že spodky a svršky si měním denně...
_________________ pozorovatel... ale kamarád má 120cu
já vlastním trochu švédské (rezavé) oceli Volvo 360 GLT
|
5.5.09, 19:41 |
|
|
shrekzv
|
ja dostavam denne...ale cely den nic a vzdy ked pridem domov a pred branou vystupim z auta tak dostanem slehu od dveri nikde inde za cely den
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
5.5.09, 20:05 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já jí ještě nedostal
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.5.09, 20:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|