Chemer - Škoda 105L Vořech
Autor |
Zpráva |
chemer
Moderátor
|
Dneska jsem se dozvěděl, že děda se činil a přes tejden zařídil Vořechův odvoz do servisu. Tak jsem hned sedl do druhýho Vořecha a vypravil se podívat jak je na tom.
No moc radost z toho nemám. Odstrojenej předek ukázal brutální vyrezlý díry. Jo hold nikdy nebyl ničím ošetřen nebo podobně. Tak to řežou a vyvařujou.
To by sice bylo hezký jenže myslim že na zadek se vykašlou (chycený lemy a zadky prahů), takže to bude drahý jako sv.... a půlka auta bude stejně zrezlá
Ani se neptejte kolik mi řekli že to tak bude stát. Děda počítá že to bude hodně ale tohle ho asi vyndá jelikož prej to bude okolo 15 000,- !
Co budou dělat se střechou jsem se jaksi nedozvěděl. Tak jsem jim to tam vyfotil, čuměli na mě jak já nevim na koho a jel jsem no.
Pak jsem se ještě ptal co by mě stála výměna 4q za 5q + výměna gufera v poloose a prej 2000 - 4000
|
7.5.09, 17:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
za 2000 ,- ti ho vyměnim taky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.5.09, 17:49 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Sadra17 píše: za 2000 ,- ti ho vyměnim taky
A mohl bych nad Tebou stát a radit Ti?
|
7.5.09, 17:57 |
|
|
Jarda S.
|
já se ti taky neseru do počítačů
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.5.09, 17:58 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak tomu co provedl děda se říká "ZI". Pokud za 15000 jenom udělaj Pčka, vršky podběhů, a pár věcí je to moc.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
7.5.09, 18:44 |
|
|
Jarda S.
|
když to tak vemu tak do 15 tis bych se vešel s komplet vyvářkou
|
7.5.09, 20:03 |
|
|
paži
|
a víš určitě že to neudělej všechno i se zadníma lemama??? kdyby jo, tak je ta cena odpovídající za komplet vyvaření, ošetření, lak a případně dutiny...
pouze za předek a střechu bych si představoval tak maximálně 8 tisíc a to už je moc.hodně moc
|
8.5.09, 01:20 |
|
|
Petr105
|
Můžu se zeptat u koho to je? Není to Horák?
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
8.5.09, 07:52 |
|
|
kwiko
|
No pozrite, ak je to aj s lokalnym lakom, tak cena v pohode.
Casovy odhad s priemerne motivovanym zamestnancom:
Odstrojenie (2ludia/8hodin)
Cistenie, rezanie, vyvaranie 2dni/1clovek
tmelenie, zakladovanie... 1den/clovek
zakryvanie/striekanie 1/clovek
a geometria, doliatie kvapalin, montaz, papierovanie
=robota na 5dni pre jedneho cloveka (9tis.v hrubom/tyzden) + material + diely + navysenie ceny (keby sa nieco poj..lo tak aby to opravili ,,zdarma,,)...
Strechu len vyklepu, vytmelia.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
8.5.09, 08:15 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Petr105: Je to na náměstí v tom půjezdu jak tam má i vapku, ted si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje, Dvořák? Nebo tak něják? S horákem to bylo domluvený že přijede, ale vykašlal se na to.
kwiko. Jo když jsme si to dával dohromady, tak mi taky vyšlo že za provedenou práci to bude cena nejspíš adekvátní. Jenže auto pak stejně bude málo využitý a pro dědu to bude hodně peněz, takže je to cpaní peněz do něčeho co nemá cenu.
Kdyby se to nechalo bejt, tak já ho nechám stát a pak bych ho nechal za vlastní peníze pomalu dělat, rozhodně tohle je aledost uchvátaný.
No auto už je tam tak aspon bude teda v cajku no.
|
8.5.09, 10:34 |
|
|
paži
|
no hele ty prachy za vyrářku by jsi do toho pak stejně dal taky, protože sám to vařit nebudeš...
|
8.5.09, 11:28 |
|
|
chemer
Moderátor
|
pazi píše: no hele ty prachy za vyrářku by jsi do toho pak stejně dal taky, protože sám to vařit nebudeš...
Jo jenže pro mě by to nebyl takovej problém jako pro dědu... dá za to důchod a půl a prostě zbytečně, jezdit stejně nebude.
|
8.5.09, 11:31 |
|
|
Petr105
|
chemer píše: Petr105: Je to na náměstí v tom půjezdu...
Hmm... Božek... Dělal tam táta, je poctivej, puntičkář, rozumí tomu, ale je to svině, obere tě o poslední korunu... Tj. bude to dobře udělaný, ale necháte tam majlant...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
9.5.09, 11:47 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Když jsem se tam byl podívat tak na autě dělal nějákej jinej chlápek, asi v jeho věku.
Ale jako líbilo se mi to jak to vypadalo. nerozumim tomu ale prostě od oka to bylo udělaný precizně.
|
9.5.09, 11:52 |
|
|
chemer
Moderátor
|
No a vlastně co Horák? Máě s nim nějáký zkušenosti?
|
9.5.09, 11:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|