Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
orlík asi pojedu teda jestli vemou mezi sebe novou felicii
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.4.09, 21:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: orlík asi pojedu teda jestli vemou mezi sebe novou felicii
nekde pred kempem bude urcite parkoviste, tam ji nech prosim stat, mam temer alergii na podobne kramy na takove vetrelce na tematicky zamerenych srazech
|
26.4.09, 21:28 |
|
|
MATTESS
|
Sadra17 píše: orlík asi pojedu teda jestli vemou mezi sebe novou felicii
doufám, že to myslíš ve srandě
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
26.4.09, 21:50 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
26.4.09, 21:59 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
osoně bych všechny sedany a jinak vytuningované vraky okamžitě vyhodil. Není to Tuning sraz, ale veteránský. Uplně mě doráželo, když loni na spanilce největší bordel dělali sedani a prasa s rádoby úpravama. Jo a na nový feldy sou tam pokud vím dost alergičtí. Kor v pazourách mladých floutků. Po maléru co se stal před pár lety.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
27.4.09, 07:07 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Tak Josefe co se týče trasy od našeho baráku, tak pokud se nebude spěchat tak je to tato:
http://www.mapy.cz/#x=132527104@y=13406 ... t,tollfree):obec%20Rozhovice,%20okres%20Chrudim%3Eobec%20%C4%8C%C3%A1slav,%20okres%20Kutn%C3%A1%20Hora%3Eobec%20Zalu%C5%BEany,%20okres%20P%C5%99%C3%ADbram
Trasu znám celou dobře až k Příbramy a dolů k Zalužanům se snad neztratíme.
Pokud by se spěchalo tak asi tato:
http://www.mapy.cz/#x=134285578@y=13452 ... t,tollfree):obec%20Rozhovice,%20okres%20Chrudim%3Eobec%20Lety,%20okres%20P%C3%ADsek
S tím že by se jelo přes Čáslav a pak na Havl. Brod...jenže tam to maj *cenzurováno* rozkopaný, tak se to musí říznout na Světlou n. Sázavou
Takže spíše takto:
http://www.mapy.cz/#x=134187698@y=13452 ... t,tollfree):obec%20Rozhovice,%20okres%20Chrudim%3Esv%C4%9Btl%C3%A1%20nad%20s%C3%A1zavou%3Eobec%20Lety,%20okres%20P%C3%ADsek
Ale tím spěcháním myslím kde to půjde 130km/h+ takže pokud to nechcete honit, tak sem klidně pro první variantu
Samozřejmě se počítá s tím že se stavíte u mě doma (budete to mí prakticky +- při cestě) - Vít ví kde bydlím a pak teda pojedeme společně pokud máte zájem. Jinak já jako divák si přijedu na focení kdy budu chtít pokud se nedomluvíme. Vyhovuje mi být nezávislý a samostatný, ale pro fajn společnost mám také slabost.
Tak co Ty na to ?
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
11.5.09, 13:24 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Tak obě trasy jsou přijatelné a souhlasím s nima.... Záleží jak Vít
|
11.5.09, 13:28 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
To sem rád. Další věc je kdo s kým pojede. Já nikoho nemám. Ty nevim jesi bereš kámoše nebo ženský a připadá mi blbý když pojedou 3 lidi 3 auty. Ano do Rapida na štreku max 2 lidi včetně řidiče tak se náko domluvit at máme jasno.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
11.5.09, 13:31 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
no já jedu asi sám ale pojede možná semnou jedno až dvě garde takže 130km/h je dost nereálných jako cestovní rychlost....uvidíme ještě se s nima dohodnu
|
11.5.09, 13:46 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Tak že by jsi nabral Víta třeba. Jinak pokud budeme mít všichni různé zájmy a Vít opět do automobilky tak asi pofrčí Fávem.
Ohledně těch vozů atd. tak jedeme první variantu a vyřešeno. Je to pěkná klidná cesta.
|
11.5.09, 14:00 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Martin 007 píše: Tak že by jsi nabral Víta třeba. Jinak pokud budeme mít všichni různé zájmy a Vít opět do automobilky tak asi pofrčí Fávem.
Ohledně těch vozů atd. tak jedeme první variantu a vyřešeno. Je to pěkná klidná cesta. Pokud Vít bude mít čas tak ho beru pokud chce a muže i řídit...posledně si to užíval.... ty garde nejsou jistý, ale zkusím to ověřit popř mi někoho naložte sebou... Jo a budete objednávat chatku?
|
11.5.09, 14:02 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Koho Tobě naložit sebou ?
Chatka nevim. Krom TW nikde nespím ani netuším proč bych měl. Přijedu nafotím pokecám popř. zkouknu náký soutěže a jedu domů. Ovšem pokud se pojede v Pátek tak na Sobotu samozřejmě přespání.
|
11.5.09, 14:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já jedu http://www.mapy.cz/#x=132445128@y=13312 ... (fast,toll):obec%20Netolice,%20okres%20Prachatice%3Eobec%20Ko%C5%BEl%C3%AD,%20okres%20P%C3%ADsek
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.5.09, 15:11 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Martin 007 píše: Koho Tobě naložit sebou ?
Chatka nevim. Krom TW nikde nespím ani netuším proč bych měl. Přijedu nafotím pokecám popř. zkouknu náký soutěže a jedu domů. Ovšem pokud se pojede v Pátek tak na Sobotu samozřejmě přespání. Já loni spal dvě noci v autě. Letos možná vemu chajdu, protože bez nabíječek a v zimě jako byla loni to stálo za víš co. Já teda budu odjíždět buď v sobotu v noci a nebo neděle. Hlavní program je v sobotu a to už od rána.
|
11.5.09, 15:15 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
mám z toho domlouvání tady malinko guláš
Takže: kudy se pojede, je mi jedno, třeba přes Vídeň. Cestu k Martinovi 007 samozřejmě znám a ukážu rád, je to po trase
Protože v automobilce nic nekouká - moje mzdové požadavky požadují za nehoráznost, a stejný názor já mám na jejich nabídku - tak budu mít na 90% volno. Právě jsem si daný termín zablokoval v google kalendáři, čili budu mít volno téměř určitě.
Favorit bohužel nepatří mezi žádaná auta, a tak ho nechám logicky doma, rád bych jel s Josefem, pokud jeho nabídka stále platí.
Spát v autě, no nevím, umím si představit pohodlnější ležení, navíc se kroutím v noci jak had a chudák sedačky potom, těžkej jsem jak prase před porážkou. Chatka by byla super, pravděpodobně (nejsem majitel, ale nikdo ho nepoužívá) bych mohl vzít také stan (pro 4 osoby).
Pro cestování bych rád volil tempo rozumné a bezpečné, let v koloně nabroušených coupé na sraz FCC jsem zažil, bylo to krásné, ale zbytečne riskantní. Nejde ani tak o zdraví moje, jako těch aut, ve 130 se ten rapid většinou smekne jen jednou a to bych moc nerad viděl, natož zažil.
Tehcnická věc, kdyby se vyskytla náhodou nějaká osoba něžnoho pohlaví, mohu si ji vzít sebou ?
|
11.5.09, 15:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|