Sharpers - Felicia GLXi - Elvíra
Autor |
Zpráva |
sharpers
|
Sadra17 píše: pokud chceš mít dokonalej výsledek tak těch hodin nebude o moc míň
dokonalej výsledek? tohle je 14 let stare auto, to neni bmw za milion, nemusi to byt dokonale, stači že ot bude lepší než teď, a prosimtě přestaň mi tu psát když neporadíš a jen se snažíš lidi srážet. dík
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
11.5.09, 19:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tady nejni co radit postup víš nic víc nepotřebuješ
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.5.09, 19:17 |
|
|
kwiko
|
Sadra17 píše: pokud chceš mít dokonalej výsledek tak těch hodin nebude o moc míň
Brusenie nieje az take strasne... staci si kupit tu najlacnejsiu vibracnu brusku, vodny papier so suchym zipsom (autolaky) 3x to prebehnes, dobrusis rucne a je to ako zrkadlo, za 2hodiny mas cely skelet...
Hlavne nesetri, a farbu/plnic pred striekanim VZDY dobre presitkovat jemnym filtrom.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
11.5.09, 19:18 |
|
|
Jarda S.
|
jo a až budeš stříkat tak bacha na mouchy já na ně mam takovou UV lampu co je přiláká a uškvaří
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.5.09, 19:21 |
|
|
sharpers
|
kwiko píše: Sadra17 píše: pokud chceš mít dokonalej výsledek tak těch hodin nebude o moc míň Brusenie nieje az take strasne... staci si kupit tu najlacnejsiu vibracnu brusku, vodny papier so suchym zipsom (autolaky) 3x to prebehnes, dobrusis rucne a je to ako zrkadlo, za 2hodiny mas cely skelet... Hlavne nesetri, a farbu/plnic pred striekanim VZDY dobre presitkovat jemnym filtrom.
vibracni brusku v dilne mam, papir neni problem....
co myslis tim presitkovat jemnym filtrem ???
to sadra: jj s tou lampou už sem to od tebe někde čet a mam to v planu....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
11.5.09, 19:24 |
|
|
Jarda S.
|
přecedit přes hadr občas se udělá brudka barvy a pak to nevypadá hezky
|
11.5.09, 19:26 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
11.5.09, 20:11 |
|
|
gokralik
|
sharpers píše: sem to trochu zkoušel a zjistil sem že všechny okna drží fajně a řidičové je uplně volné...takže asi jak najedu na hrbol tak se tam posouvá a někdy se někde uděla škvira, pač někdy je tam mokro a někdy ne. hned zitra nato musim vlitnout.....
A nenašels místo, kam by to sklo zapadlo? Pořád ho šlo volně posunovat?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
12.5.09, 11:16 |
|
|
sharpers
|
sklo je záhada, ještě sem se k tomu nedostal
dneska sem byl na technické. tak mi nalepili zelenou a červenou do května 2011.
Závady : lehké : Kola - vůle v zavěšení - a že by mi řekl kde co abych to konečne našel to neee
Rám ( nosná konstrukce - koroze)
Skříň karoserie (kabina řid.) - fakt nevim co si pod timhle mam představit
Motor a převodovka - těsnost- to taky nevim kde vzal, pod autem všude sucho, v motoru taky
Dále mi tak ustně řekl že je v dupě prava manžena na řizení a potřebujou vyměnit kotouče.
co se týče těch kotoučů. zvládnu to vyměnit sám ? je tam nějaký výjeb ?
|
13.5.09, 15:51 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: sklo je záhada, ještě sem se k tomu nedostal dneska sem byl na technické. tak mi nalepili zelenou a červenou do května 2011. Závady : lehké : Kola - vůle v zavěšení - a že by mi řekl kde co abych to konečne našel to neee Rám ( nosná konstrukce - koroze) Skříň karoserie (kabina řid.) - fakt nevim co si pod timhle mam představit Motor a převodovka - těsnost- to taky nevim kde vzal, pod autem všude sucho, v motoru taky Dále mi tak ustně řekl že je v dupě prava manžena na řizení a potřebujou vyměnit kotouče. co se týče těch kotoučů. zvládnu to vyměnit sám ? je tam nějaký výjeb ?
není
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.5.09, 17:01 |
|
|
Jarda S.
|
to dáš v klidu maximálně půl hodiny práce
|
13.5.09, 18:13 |
|
|
Radek19_ae
|
Nechcu sharperse strašit, ale já to dělal od 11 večír do 3 ráno a to ještě přes týden - kurevský porod, nešly ven prasátka, nešly povolit držáky, nešel povolit odvzdušnovák, vodící čepy moc nechodily, nešla hadice OMG nešlo nic, jen sem kúřil a kúřil a přemýšlel, nářadí se kroutilo, ohýbalo, to je tak když je málo vybavená dílna (když je doma lautr ho**o), teď už se to naštěstí po půl roce zlepšilo, tenkrát sem vytříkal celou pixlu WDčka a tomu jsem dodnes vděčný
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
14.5.09, 13:26 |
|
|
sharpers
|
Radek19_ae píše: Nechcu sharperse strašit, ale já to dělal od 11 večír do 3 ráno a to ještě přes týden - kurevský porod, nešly ven prasátka, nešly povolit držáky, nešel povolit odvzdušnovák, vodící čepy moc nechodily, nešla hadice OMG nešlo nic, jen sem kúřil a kúřil a přemýšlel, nářadí se kroutilo, ohýbalo, to je tak když je málo vybavená dílna (když je doma lautr ho**o), teď už se to naštěstí po půl roce zlepšilo, tenkrát sem vytříkal celou pixlu WDčka a tomu jsem dodnes vděčný
tohle mě nestraší, já měl felinu před 3 týdny v servisu a tam mi rozhýbavali přední třmeny, dávali nové vodící čepy a šrouby, takže je měli sundané, ten mechanik všechny šrouby maže nějakou sračkou že dou paradně povolit, tak snad bude vše ok. a mám nato celý výkend tak poho
pláný na víkend : výměna brzdových kotoučů za nové
a plán číslo dvě na který se moc těším pokud to výjde : instalace el. předních oken
|
14.5.09, 13:35 |
|
|
Radek19_ae
|
ty čepy jsem dal taky nové, protože i když jsem je zrepasoval, tak to za chvilu bylo to samý
el. okna budeš mít univerzál
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
14.5.09, 13:44 |
|
|
sharpers
|
Radek19_ae píše: ty čepy jsem dal taky nové, protože i když jsem je zrepasoval, tak to za chvilu bylo to samý el. okna budeš mít univerzál
ee, ty okna budou z bourané feliny
|
14.5.09, 13:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|