Sharpers - Felicia GLXi - Elvíra
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kotouče klidně i ferodo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.5.09, 17:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: kotouče klidně i ferodo
no...možná, ale desky určitě ne!
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.5.09, 19:25 |
|
|
sharpers
|
tak se mi podařil fajn kup oboje přední dveře na felinu, v modré metaléze, nerezavé, nepoškrábané, super stav, se zrcátky, tapecy, centrálem a el. okny. dostal sem k tomu i spinače na okna a komplet kabeláž.
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
Naposledy upravil sharpers dne 19.5.09, 14:51, celkově upraveno 1
|
16.5.09, 16:02 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: tak se mi podařil fajn kup oboje přední dveře na felinu, v modré metaléze, nerezavé, nepoškrábané, super stav, se zrcátky, tapecy, centrálem a el. okny. dostal sem k tomu i spinače na okna a komplet kabeláž.
takže máš teď dvoje elektrický stahování na feldu originál škoda? i s tapecama s absencí díry na kličku?
|
16.5.09, 16:05 |
|
|
Jarda S.
|
no cena docela dobrá já kupoval komplet 4 dveře bez rezu a odřenin za 1700,-
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.5.09, 16:06 |
|
|
sharpers
|
Ondras83 píše: sharpers píše: tak se mi podařil fajn kup oboje přední dveře na felinu, v modré metaléze, nerezavé, nepoškrábané, super stav, se zrcátky, tapecy, centrálem a el. okny.dostal sem k tomu i spinače na okna a komplet kabeláž. takže máš teď dvoje elektrický stahování na feldu originál škoda? i s tapecama s absencí díry na kličku?
jj dvoje stahovaní , origo škoda, z fely 98, i s tapecama bez ďoury, i s original vypínači a komplet kabeláží. já to jen zapojím do pojistkovky, přimo tam i mam volen misto kam to patři, schovam pod koberce a přehodim stahovače , a hotovo.
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
Naposledy upravil sharpers dne 19.5.09, 14:52, celkově upraveno 1
|
16.5.09, 17:58 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: Ondras83 píše: sharpers píše: tak se mi podařil fajn kup oboje přední dveře na felinu, v modré metaléze, nerezavé, nepoškrábané, super stav, se zrcátky, tapecy, centrálem a el. okny. dostal sem k tomu i spinače na okna a komplet kabeláž. takže máš teď dvoje elektrický stahování na feldu originál škoda? i s tapecama s absencí díry na kličku? jj dvoje stahovaní , origo škoda, z fely 98, i s tapecama bez ďoury, i s original vypínači a komplet kabeláží. já to jen zapojím do pojistkovky, přimo tam i mam volen misto kam to patři, schovam pod koberce a přehodim stahovače , a hotovo.
no, ale feldu, se kterou máš jen jednu ....co ta druhá sada? bude náhradní, nebo bude k mání?
|
16.5.09, 19:28 |
|
|
HaBaKuK
|
hele, já bych kdyžtak o tu jednu elektriku měl taky zájem.... ke kůži a elektrickejm zrcátkům by se šikla
_________________ Škoda Felicia GLXi - "Žába" (136 BMM, r.v:96)
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=14845
|
16.5.09, 20:39 |
|
|
sharpers
|
o jakou jednu ? mám jako jednu sadu
|
16.5.09, 21:34 |
|
|
sharpers
|
tak se mi konečně podařilo změřit spotřebu.....najel sem 495km , teď jsem dotankoval z5 do plné a vlezlo se tam přesně 35litrů.....takže jeslti si dobře pamatuju že BMM má 43 litrů nádrž tak mi spotřeba vychází na nějakých 6.8 litrů, což natož že sem jezdil i sportovně je podle mě super výsledek....nebo ne ?
|
9.7.09, 20:49 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
nato jak na to auto furt nadáváš to jede za pěkné peníze
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
9.7.09, 20:57 |
|
|
sharpers
|
zas tak na něho nenadavam jen porad dokola opakuju to same , ze bud udelam komplet generalku nebo si koupim jine a porad mi nekdo rika neco jineho....at si opravim jen napravy a na zbytek se vyseru atd....jinak je to autičko spolehlive..celkem
|
9.7.09, 21:00 |
|
|
Ondras83
|
na generálku se vykašli, motor šlape (jesi bere olej, udělej hlavu) jesi tam něco tluče, dej to do servisu, voni si s tim poraděj (samozřejmě slušnej, kde zaplatíš opravu, ne laborování blbů, že tam něco tluče, vysolíš 12 tis kč a stejně to bude tlouct->taky moje zkušenost ) no a ten celolak...to je na tvoje uvážení...rozhodně bych teď nekupoval nic jinýho
|
9.7.09, 21:07 |
|
|
sharpers
|
s tim laborováním blbců mám zkušenosti neboj.....dal sem to do servisu aby mi opravili klepání . pokud zbyde čas ať tam daj alarm, vymění náplně a filtry. Auto si vyzvednu o 3 dny později, zaplatím 2000 přitom sem měl díly svoje, a pán mi řekne že nato klepání zapoměl. Taktam auto nechám ještě den a pak mi řekne že neví čím to je.....tak asi takový profík jako já....
Vidiš jenže ty řikaš že se na generalku mam vykašlat....motor olej nežere, spotřeba je do 7mi, voda se neztrácí, brzdovka taky ne....vše ok..jenže je třeba nové brzdy, plechy, poloosy, tlumiče, pate vratka, předni naraznik....tak mi mlada dala navrh a mě se libi....do jara s tim vydržím, pak koupím co nejlevnější faček nebo 120ku s již zaplaceným eko....aby mělo technickou tak na pul roku.....pojistku hodim taky na pul roku, felinu hodim do garaže, kompletně odstrojim všechno, samosebou po vyvaření prahů + lemů, pak teda odstrojim, udělá se kastle, motor bude venku tak co je třeba na něm tak se udělá....pak by se hodil lak, pozpravovali se všechny plechy, když by byly rozebrane dveře tak bych hodil folie na okna, pak udělat napravy, na přední poloosy, čepy, silentbloky, tlimuče, uložení tlumičů, destičky + kotouče, na zadku silentbloky, brzdy, oboje brzdy bych rovnou dal na červeno, dozadu pera z kombika, sehnat a dodělat stabilizátor, pak teda udělat motor, vyčistit, přetěsnit, novy altik , svičky, filtry, silentbloky, opravit zalomeny šroub v vstřikovani, pak poskládat interier, přitom vyčistit koberce , sedačky, strop, ošetřit plasty, zkulturnit eletriku za palubkou, vytlumit dveře + kapotu + prostor mezi kabinou a motorem. Když bude topení venku tak novou vložku + ventuli, vyčistit, postupně naskladat plechy, na pate dveře možna male křidilko , vytlačit ven, na kolibku, vytřít spodek, pak už jen nahodit nádrž , interier dokompletovat, sehnat čtyřramenný volant, doskádat co je třeba , dolít náplně a hurá na sraz tw 2010
planuju teda že bych s tim začal tak v březnu a do srpna aby to bylo hotove....jak sem to počital tak by mě to vyšlo na nějakych 35tis....ale zas vim že 5 roků minimálně najezdim....
při dělání eletriky bych udělal automaticke světla, kdyby se mi chtělo a byla možnost tak okna a zrcatka hodil do el, misto štelirungu zrcatek dat vyškove, dolu basy, na plato něco kvalitnějšího, když by byla přistrojovka venku tak jine polepy budiku, možna teda, inverzní kontrolky...
buďto to teda udělám takhle, nebo koupím fábii.....jina možnost není.....jine auto bych nekupoval, a opravit jenom to co se rozpada to nemam rad....furt jenom vražet penize a je to pořad shnita kupa šrotu.....
|
10.7.09, 13:56 |
|
|
Jarda S.
|
to sem si říkal taky tak sem to taky vzal komplet
|
10.7.09, 17:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|