|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
motorcek do zadneho ostrekovaca
Autor |
Zpráva |
congy
Tydýt
|
motorcek do zadneho ostrekovaca
hojte mam zadny ostrekovac a kukal som mam aj natiahnutu hadicku a pri nadobke jezvazok kablov. bude stacit uz iba dokupit motorcek a dt ho do nadobky a pojde to ?
_________________ Skoda 120L, r.v. 1979 Skoda favorit 136LS, r.v. 90 Skoda Fabia 1,2, 12V r.v 06 - activ Audi A4 2.6 B5, r.v. 98 - activ
|
17.5.09, 20:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Re: motorcek do zadneho ostrekovaca
congy píše: hojte mam zadny ostrekovac a kukal som mam aj natiahnutu hadicku a pri nadobke jezvazok kablov. bude stacit uz iba dokupit motorcek a dt ho do nadobky a pojde to ?
jestli máš na to nádobku, tak jo ..ještě změř ty kabely, jestli sou fakt na zadní ostřikovač ostřikovače na světla nemáš?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
17.5.09, 20:40 |
|
|
congy
Tydýt
|
nie nemam to je starsi model sa mi zda ze to mali len 93 + ako sa aktivuje ten ostrekovac. na nadobke je vedla motorceka dalsi zlab so zatkou tak asi je to na to
_________________ Skoda 120L, r.v. 1979 Skoda favorit 136LS, r.v. 90 Skoda Fabia 1,2, 12V r.v 06 - activ Audi A4 2.6 B5, r.v. 98 - activ
|
17.5.09, 20:43 |
|
|
Kukyn
Příspěvky: 360 Bydliště: Lipovec,okres Blansko,kraj Jihomoravský,stát ČR
|
Re: motorcek do zadneho ostrekovaca
Ondras83 píše: congy píše: hojte mam zadny ostrekovac a kukal som mam aj natiahnutu hadicku a pri nadobke jezvazok kablov. bude stacit uz iba dokupit motorcek a dt ho do nadobky a pojde to ? jestli máš na to nádobku, tak jo ..ještě změř ty kabely, jestli sou fakt na zadní ostřikovač ostřikovače na světla nemáš?
a co je v tom za rozdíl,i kdyby byly na světla tak to pojede
_________________ Škoda Favorit 136L 46kW
|
17.5.09, 20:43 |
|
|
Johnny
|
congy píše: nie nemam to je starsi model sa mi zda ze to mali len 93 + ako sa aktivuje ten ostrekovac. na nadobke je vedla motorceka dalsi zlab so zatkou tak asi je to na to
Uz jsem to tu taky resil. Do toho zlabu v nadobce ostrikovace prijde motorek pro zadni trysku, jen se do te nadobky musi udelat dira do ni strcit takovou gumovou pruchodku a do ni pak zasunout ten motorek. Kable by tam meli byt, alespon v mem aute Favorit 136 L r.v. 89 byly (tusim dva bile na jednom konektoru, hnedy na druhem.
Jinak se to aktivuje packou steracu: 1. poloha k sobe nahoru zadni sterac, 2. poloha k sobe nahoru zadni sterac plus ostrikovac.
To mas dobre ze hadicku k zadni trysce uz mas to ja ji budu muset jeste natahnout az ji sezenu, (sakra prace). Vsichni rikaji jaka je to drina ji natahnout. Mas aspon pul prace hotove. A zadni sterac tam uz mas?
_________________ to bylo dobre auto , k**va
|
17.5.09, 22:32 |
|
|
congy
Tydýt
|
jasne stierac je a aj funguje:)
|
17.5.09, 23:22 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Johnny píše: congy píše: nie nemam to je starsi model sa mi zda ze to mali len 93 + ako sa aktivuje ten ostrekovac. na nadobke je vedla motorceka dalsi zlab so zatkou tak asi je to na to Uz jsem to tu taky resil. Do toho zlabu v nadobce ostrikovace prijde motorek pro zadni trysku, jen se do te nadobky musi udelat dira do ni strcit takovou gumovou pruchodku a do ni pak zasunout ten motorek. Kable by tam meli byt, alespon v mem aute Favorit 136 L r.v. 89 byly (tusim dva bile na jednom konektoru, hnedy na druhem. Jinak se to aktivuje packou steracu: 1. poloha k sobe nahoru zadni sterac, 2. poloha k sobe nahoru zadni sterac plus ostrikovac. To mas dobre ze hadicku k zadni trysce uz mas to ja ji budu muset jeste natahnout az ji sezenu, (sakra prace). Vsichni rikaji jaka je to drina ji natahnout. Mas aspon pul prace hotove. A zadni sterac tam uz mas?
neni to ani tak drina, jako debilni prace, musis sundat strop na leve strane, pak ho zase usadit a ono to neni jen tak, kdyz to chces mit pekny, rovnomerne natazeny... hadicku jsem normalne vythanul na vrakaci z formana
|
17.5.09, 23:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|