Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Neboj, výš než předek to opravdu nebude
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
17.5.09, 19:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
LUCAS
|
Šemik píše: Neboj, výš než předek to opravdu nebude
no ono to auto je celkove dost vysoko, ale do vysky auta celkove ted nebudu vrtat, ale ten zadek me stve. neni mozny pod to lehnout. musim najizdet na najezdy abych pod to lehl a mam odřenej vyfuk zespodu kterej jsem barvil nedavno vypalovaci stribrenkou takze na polni ceste na hrbolech asi drhnu o zem nebo nevim...
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
17.5.09, 20:40 |
|
|
Šemik
|
Prostě kyvka, no
|
17.5.09, 20:43 |
|
|
Šemik
|
Vyztužená vlečka se sériovými pružinami, předek taky sériové pružiny
|
17.5.09, 20:46 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
skdovka ma proste moc dlouhy predni pera... dej dozadu pruziny Ze zigula riznuty z kazdy strany o pul zavitu a mas to.
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.5.09, 20:49 |
|
|
Šemik
|
Naopak, přední pera jsou akorát, zadek je moc krátký OFFROAD rulezzz
|
17.5.09, 20:50 |
|
|
LUCAS
|
no tak zatim s pruzinama nic nechci delat, zadny rezani, vymeny za nejake jine atd... bude mi stacit kdyz to bude pekne v rovine, nebo aspon více v rovine a neurazim si vyfuk na polni ceste. casem samozrejme az se bude auto upravovat tak pujde níž aby to neodlitlo a dalo se to ridit na dalnici ve 160
|
17.5.09, 21:21 |
|
|
paži
|
tak hod dozadu ty mezizávitový gumy..sice to bude dost vysoký, ale v rovině
|
17.5.09, 21:36 |
|
|
LUCAS
|
pazi píše: tak hod dozadu ty mezizávitový gumy..sice to bude dost vysoký, ale v rovině
ty gumy nemam a do kyvky nebudu uz vrazet penize. chystam vlecku a mam tam zanovni pruziny(jeste stopy po cenovce) takze to snad bude OK
|
17.5.09, 21:38 |
|
|
Šemik
|
LUCAS píše: casem samozrejme az se bude auto upravovat tak pujde níž aby to neodlitlo a dalo se to ridit na dalnici ve 160
To je zbytečné, jak vidíš mám auto relativně vysoko a není problém řídit ani při těhle rychlostech.
|
18.5.09, 07:19 |
|
|
LUCAS
|
Šemik píše: LUCAS píše: casem samozrejme az se bude auto upravovat tak pujde níž aby to neodlitlo a dalo se to ridit na dalnici ve 160 To je zbytečné, jak vidíš mám auto relativně vysoko a není problém řídit ani při těhle rychlostech.
aha, tak u me je problem zrejme z vetsi casti v rizeni. uvidim jak to bude az bude vsechno OK. jeste me ceka hoooodne moc prace. dodelat vlečku, předelat motor 136 misto te 135 co tam mam a pak predni naprava. v lete to snad vsechno udelam.
|
18.5.09, 09:09 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Šemik píše: To je zbytečné, jak vidíš mám auto relativně vysoko a není problém řídit ani při těhle rychlostech.
no ja nevim, ale u tech Chlumcan nebo co to bylo za ves mi cvakala prdel pri tom predjizdeni, takze ja bych volil radsi nizsi variantu..
proste bud chci jezdit trista z mista a nebo v lese predjizdet traktory... oboji najednou nejde.
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
18.5.09, 13:33 |
|
|
Petr105
|
Šemik píše: Vyztužená vlečka se sériovými pružinami, předek taky sériové pružiny
Ale fuj, chtělo by to kýbl vody, šampon a houbu...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
18.5.09, 13:36 |
|
|
Šemik
|
Kachnis píše: no ja nevim, ale u tech Chlumcan nebo co to bylo za ves mi cvakala prdel pri tom predjizdeni, takze ja bych volil radsi nizsi variantu.. proste bud chci jezdit trista z mista a nebo v lese predjizdet traktory... oboji najednou nejde. Je to o zvyku, sice se to nakloní, ale drží. Nechtěl bych nižší, spíš by se mi líbilo ještě trochu zvednout, už jsem příčkou chytil o zem.. Někdy se projeď s Milanem, zažiješ co to je nebezpečná jízda Petr105 píše: Ale fuj, chtělo by to kýbl vody, šampon a houbu...
Stará fotka, od té doby jsem už umyl
|
18.5.09, 14:26 |
|
|
LUCAS
|
Kachnis píše: Šemik píše: To je zbytečné, jak vidíš mám auto relativně vysoko a není problém řídit ani při těhle rychlostech. no ja nevim, ale u tech Chlumcan nebo co to bylo za ves mi cvakala prdel pri tom predjizdeni, takze ja bych volil radsi nizsi variantu.. proste bud chci jezdit trista z mista a nebo v lese predjizdet traktory... oboji najednou nejde.
tak ja jsem ta kategorie "trista z mista" takze casem pujde auto niz, ale to bude fakt az bude vsechno OK a bude se to jenom ladit a upravovat k lepsim vykonum
|
18.5.09, 19:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|