|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
NOVON
|
WERTY: Jj zajištěné to je,zahnul jsem to nahoře i dole do protivky..Jinak ložiska už jsou natvrdo-matka dotažená s lehkým odporem,ale pořád se kolo točí lehce,tak tipuju brzo výměnu ložisek..Jinak já i nové seřizuju tak,že podložku jde lehce posunout šroubovákem,ne jen prsty,to je tam hned velká vůle..Prostě tenhle způsob se mi osvědčil no..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
9.5.09, 14:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
werty
|
NOVON: Dělám to stejně... chytnu gola ořech mezi palec ukazovák a prostředník a za stálého otáčení kola matku dotáhnu ale jen tak "na dotah"... pak povolím asi o 15-20° ...zkontroluju šroubovákem podložku a vůle je většinou naprosto přesná.
|
9.5.09, 18:37 |
|
|
NOVON
|
Jasně,kolem musíš otáčet,aby se ložisko nevzpříčilo..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
9.5.09, 20:19 |
|
|
NOVON
|
werty píše: NOVON: Klid tak hrozné to není... Je to takový průměr co se kvality týká. Já jen aby tady někdo nevzýval jméno ZKL do nebe a věděl jak se věci skutečně mají.
No něco pravdy na tom bude.Ptal jsem se v mototechně po zadních ZKL a prý je už neberou,protože jsou problémy s kvalitou..Tak jsem koupil VAICO -nějací němci to jsou...
|
21.5.09, 21:06 |
|
|
Ondras83
|
NOVON píše: werty píše: NOVON: Klid tak hrozné to není... Je to takový průměr co se kvality týká. Já jen aby tady někdo nevzýval jméno ZKL do nebe a věděl jak se věci skutečně mají. No něco pravdy na tom bude.Ptal jsem se v mototechně po zadních ZKL a prý je už neberou,protože jsou problémy s kvalitou..Tak jsem koupil VAICO -nějací němci to jsou...
vaico?..já měl dneska 3 vajca k večeři ...kurec, to bylo včera, dyk já dneska ještě nevečeřel
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.5.09, 21:21 |
|
|
|