Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 22:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 rada na manzety 
Autor Zpráva

Příspěvek 
toz manzety ku kolu su prej ok ze sa ine nevyrabaju toz neviem :( a manzety ku prevodovke dala zle,mam sa stavit a my ich vymenia
clovek sa tesi ze ma co potrebuje a v kvalite a ono govno,govno zlata rybka akvarko nebude :sick:
cumel som na net a su tam presne podla tvojich fotiek toz ich vymenim a poslem ti nove fotky ak ich este potrebujes :wink:

21.5.09, 18:26
Pspvek Reklama

Junior TW team

Příspěvek 
blbecek69 píše:
toz manzety ku kolu su prej ok ze sa ine nevyrabaju toz neviem :( a manzety ku prevodovke dala zle,mam sa stavit a my ich vymenia
clovek sa tesi ze ma co potrebuje a v kvalite a ono govno,govno zlata rybka akvarko nebude :sick:
cumel som na net a su tam presne podla tvojich fotiek toz ich vymenim a poslem ti nove fotky ak ich este potrebujes :wink:

No nevim nevim. Myslim si, ze si ta pani taha nejaky rozumi z rukavu. Kazdopadne ty manzety musi mit spravne prumery... Az je vymenis tak je nafot a uvidime... Jiank to, ze jsou prodavaci v mototechanch naprosti debilove kteri kdyz neco neznaji tak reknou ze uz se to nevyrabi je znama vec ale vzdycky me to vytoci...

21.5.09, 20:40

Příspěvek 
to mas pravdu miesto toho aby poradili ta este viac domylia :evil:
najlepsie je ked sa my snazi predat neaky diel do auta s oduvodnenim ze sice to neni origo ale ten model je s mojim hodne podobny (predne brzdove platnicky zo 120 pasuju do mojej 130 :shock:

21.5.09, 23:43

Příspěvek 
http://www.ukazto.com/?img=4287702~P1190034.jpg
tato by uz mala bit uz dobra ale tu druhu stale omielaju ze je ze je tiez dobra
prosim ta napis my ake rozmery maju mat tie manzety bo ma klepne :evil:
ja som nasiel:vnější, průměry děr 19/78 mm, délka 83 mm a oni my davaju 20/78 mm, délka 102 mm

22.5.09, 08:54

Příspěvek 
Majlanky píše:
blbecek69 píše:

No nevim nevim. Myslim si, ze si ta pani taha nejaky rozumi z rukavu. Kazdopadne ty manzety musi mit spravne prumery... Az je vymenis tak je nafot a uvidime... Jiank to, ze jsou prodavaci v mototechanch naprosti debilove kteri kdyz neco neznaji tak reknou ze uz se to nevyrabi je znama vec ale vzdycky me to vytoci...

no, já z tý mototechny mám zkušenost (strejc má krám, dělá tam máma) no a některý věci, co se dali loni sehnat, se už letos fakt nevyráběj nebo nejsou k sehnání :roll: takže většinou nelžou a nemusí tě to vytáčet

22.5.09, 09:30
Profil ICQ

Příspěvek 
nieco sa uz sice nevyraba ale ked to objednavaju cez autovkely a oni to v ponuke maju a mne tvrdia ze sa nic ine nevyraba ani nevyrabalo tak je to trochu divne :idea:

22.5.09, 10:11
Junior TW team

Příspěvek 
No tak to co jsi vyfotil je uz spravna na vnitrni kloub ale jestli ti nevymnelnili tu manzetu na vnejsi kloub tak se obavam ze to taky nebude spravne. Rozmery by meli byt:

vnitřní, průměry děr 18/82 mm, délka 90 mm

vnější, průměry děr 21/78 mm, délka 83 mm

popripade jako vnejsi muze pouzit

vnější, průměry děr 20/78 mm, délka 102 mm akorat nevim jak ti tam budesedet na tu delku... Ta kombinace co pisu v clanku je ozkousena... Uvidis...

Neboli ted uz by si mel mit ty spravne...

Muze mi nafotit tu "novou" z vice stran? Zda se mi totiz, ze to neni GOMET...

22.5.09, 13:05

Příspěvek 
no tu co som dal fotku dnes mozem vyfotit zo vsetkych stran ale neni tam ziadne znacenie :( ale ze je to GOMET tak neviem
vnejsi my nevymenili a ma rozmery 20/78 na 102 myslis ze tie dva cm nebudu vadit?
este skusim druhu technu uvidim co povedia :wink:

22.5.09, 15:00
Junior TW team

Příspěvek 
blbecek69 píše:
no tu co som dal fotku dnes mozem vyfotit zo vsetkych stran ale neni tam ziadne znacenie :( ale ze je to GOMET tak neviem
vnejsi my nevymenili a ma rozmery 20/78 na 102 myslis ze tie dva cm nebudu vadit?
este skusim druhu technu uvidim co povedia :wink:

Uvidis no. Myslim si, ze ty dva cm by az tak vadit nemeli ale nevim vsechno. Jestli to chces mit se zarukou sezen ty manzety co mam na fotkach v clanku. A o tom, ze je ta nova GOMET bych pochyboval. Co jsem zatim vydel GOMETky tak vsechny meli takovy ty paprsky v zapichu na sponu. Takovy jako ma ta druha co mas. To uz by byli lepsi TF. Pokud ti nenabidnous neco poradnyho tak jim tohle vrat a objednej z autokelly nebo se ti podivam ja u nas v Praze a sezenu ti neco poradnyho a poslu...

22.5.09, 15:27

Příspěvek 
toz teraz mam tieto:
http://www.ukazto.com/?img=4287873~P1190047.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4287872~P1190048.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4287871~P1190049.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4287870~P1190050.jpg
a tie predtim ze su GOMETY
tak neviem asi im to fakt vratim a skusim to objednat cez net v autovkely abo priamo u nich v predajny :wink:

22.5.09, 16:05
Junior TW team

Příspěvek 
blbecek69 píše:
toz teraz mam tieto:
http://www.ukazto.com/?img=4287873~P1190047.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4287872~P1190048.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4287871~P1190049.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4287870~P1190050.jpg
a tie predtim ze su GOMETY
tak neviem asi im to fakt vratim a skusim to objednat cez net v autovkely abo priamo u nich v predajny :wink:

Tak kdyz vezmu tu prvni fotku tak ty dve manzety vpravo jsou spravne. To vlevo je GOMET ty ostatni dve bych pochyboval. Ta uprostred vypada na TF a ta vlevo na takovej ten no-name. Mozna sem uchyl ale ja bych jim to vratil a koupil to vsechno od jednoho vyrobce at to nemas kazdej pes jina ves. Koukni na tu prostredni, zda na ni neni takovy maly medvidek v drazce na sponu(foto v clanku). Ta uplne vleco zace nema drazku na sponu na ty uzsi strane, coz nepovazuju jako nejlepsi reseni... Je to na tobe...

23.5.09, 08:41
Hliník navždy.

Příspěvek 
Kdyz uz ses v tom... co se taky venovat manzetam rizeni?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

23.5.09, 09:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Junior TW team

Příspěvek 
Matthes píše:
Kdyz uz ses v tom... co se taky venovat manzetam rizeni?

Budou. Jen co dodelam vlecku, coz by melo byt velice zahy(po zkouskach) tak se vrhnu na predni napravu takze samozrejme bude clanek i o manzetach rizeni...

23.5.09, 17:02

Příspěvek 
no nic uz som bol v techne nechal som si obiednat GOMETY ku prevodovke dal som im radsej priamo kod :wink:
ale tu manzetu ku kolu pouzijem asi tu dlhsiu dat 300 kč za dve manzety sa my nechce :oops: podla mechanika to neva

25.5.09, 14:04

Příspěvek 
toz je to tu konecne my dosli tie gomety 8)
Obrázek Obrázek Obrázek
toz a toto budem montovat
Obrázek
viem ze ta vnejsi neni origo stary tip ale inak rozmery pasuju az na dlzku :? je to necele 2cm dlhsie ale podla troch mechanikou z troch to nevadi ide hlavne o to aby sa tam nedostala voda a prach
este vyriesit problem ako dostat gulicky do tej klietky a budem 8)
Majlanky: dufam ze take foto staci ak nie nafotim dalsie ale napis ako :wink:

26.5.09, 21:11
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další