|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Couvaci svetla sviti stale
Autor |
Zpráva |
Johnny
|
Couvaci svetla sviti stale
Mam problem na aute Favorit 136L, stale mi sviti couvaci svetla. Zhasnou po zarazeni 5-ky. Zavada se objevila po vymene prevodovky a cidla. Privody k cidlu jsou v poradku.
Nevim v cem je chyba, jestli v prevodovce nebo v cidlu. Napadlo me namontovat zpatky cidlo se stare prevodovky, to fungovalo ok. Zatim jsem to vyresil odpojenim cidla at ty couvacky nesviti vubec.
Mate-li nejaky napad nebo podnet, nebo jestli jste se s tim setkali a vite v cem je chyba, prosim napiste odpoved.
_________________ to bylo dobre auto , k**va
|
24.5.09, 19:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zkus to čidlo vyšroubovat a zase zašroubovat zpátky občas se vzpříčí a zasekne
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.5.09, 19:55 |
|
|
Johnny
|
Sadra17 píše: zkus to čidlo vyšroubovat a zase zašroubovat zpátky občas se vzpříčí a zasekne
No ale pri zarazeni 5-ky ty svetla zhasnou.
|
24.5.09, 20:01 |
|
|
michalkatka
|
Johnny píše: Sadra17 píše: zkus to čidlo vyšroubovat a zase zašroubovat zpátky občas se vzpříčí a zasekne No ale pri zarazeni 5-ky ty svetla zhasnou.
to sa mi stalo tiež, skúšal som vymeniť podložku pod čidlom, aby nebolo zašroubované tak hlboko, ale urval som na ňom kontakt, takže pomohla výmena čidla...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.5.09, 20:41 |
|
|
Johnny
|
michalkatka píše: to sa mi stalo tiež, skúšal som vymeniť podložku pod čidlom, aby nebolo zašroubované tak hlboko, ale urval som na ňom kontakt, takže pomohla výmena čidla...
Dobra, zkusim tam namontovat cidlo ze stare prevodovky, to bylo ok.
|
25.5.09, 08:55 |
|
|
Johnny
|
Zadna zmena, svetla stale sviti po zarazeni petky teda zhasnou. Nemuze byt chyba v prevodovce? Ikdyz se mi to moc nezda.
|
25.5.09, 12:08 |
|
|
michalkatka
|
Johnny píše: Zadna zmena, svetla stale sviti po zarazeni petky teda zhasnou. Nemuze byt chyba v prevodovce? Ikdyz se mi to moc nezda.
mne to robilo tiež, skús dať novú tú hliníkovú podložku pod čidlo, a utiahni to s citom....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
25.5.09, 12:18 |
|
|
Johnny
|
Takze chyba v prevodovce pravdepodobne neni? Dobre, zkusim pod to cidlo dat jeste jednu tu podlozku co tam je a uvidim, snad to pomuze.
|
25.5.09, 12:36 |
|
|
varok
|
Já to nedávno řešil taky. Ulomil se mi jeden kontakt na starém čidle. Koupil jsem nové čidlo, ale pořád svítili zpátečky. Dal jsem dva hliníkové kroužky, ale to mi zase kapal olej z převodovky. Tak jsem trošku ubrousil ten čudlík na spínači, asi o 1mm. Teď tam už mám jen jeden těsnící kroužek a v pohodě. Stejně se mi to nové čidlo zdá divné. I když mi ho prodali jako origo, bude to asi čína, podle ceny a kvality zpracování.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
30.5.09, 13:56 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
mi třeba nechce vubec svítit couvací světlo bud to čidlo nebo ja nevím ale žárovky by měly být dobré
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
30.5.09, 14:41 |
|
|
varok
|
To jde vyzkoušet, že se vytáhnou konektory z toho spínače na převodovce a spojí se po zapnutí klíčku. Pokud se světla nerozsvítí, tak je problém někde v elektroinstalaci. Pokud se rozsvítí, tak je asi špatný ten spínač. Nový stojí asi do 100,- kč.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
31.5.09, 09:54 |
|
|
Johnny
|
Problem je vyresen, namontoval jsem cidlo ze stare prevodovky a je po problemu, funguje to tak jak ma. Problem je v tom, ze ty nova cidla maji delsi ten klacik co spina kontakty cidla. Takze jej na tom novem zkratim a budu mit nahradni.
Akorat ze mi vyteklo pri prehazovani tech cidel asi 2dcl - 3dcl prevodoveho oleje, takze si musim od nekoho sehnat a dolit.
|
5.6.09, 12:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|