Autor |
Zpráva |
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
jenom když nastartuju na benzín tak mi to začne jezdit otáčky 500 2000 500 2000 a pořád dokola a nemačkám plyn ani na neho nešahám..a když se chci rozjet tak to zdechne..není lepší koupit celý vstřikovač z nějakého jetého favorita...nebo to nějak poladit..akorat poradte jestli by to šlo poladit tak kde
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
24.5.09, 19:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
M4sterCZ píše: jenom když nastartuju na benzín tak mi to začne jezdit otáčky 500 2000 500 2000 a pořád dokola a nemačkám plyn ani na neho nešahám..a když se chci rozjet tak to zdechne..není lepší koupit celý vstřikovač z nějakého jetého favorita...nebo to nějak poladit..akorat poradte jestli by to šlo poladit tak kde
nemusí byť vadný vstrekovač, v prvom rade pozri tesnosť sacieho traktu (všade kde má byť podtlak to musí 100% tesniť), potom palivový filter, nezaškodila by diagnostika, (ale nie len pamäť závad) atď...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.5.09, 19:06 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
taková blbá otázka palivový filtr je u nadrže ne?:D protože na netu mi to našlo bud za nadrž nebo muzi hadičky palivového systemu...tak nevim...ja to skusim celé projít spiš bude tesnení pod vstřikovačem už špatné a nebude tesnit akorat tam sou specialní šroubky...no v uterý nad tím popřemýšlím
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
24.5.09, 19:29 |
|
|
michalkatka
|
M4sterCZ píše: taková blbá otázka palivový filtr je u nadrže ne?:D protože na netu mi to našlo bud za nadrž nebo muzi hadičky palivového systemu...tak nevim...ja to skusim celé projít spiš bude tesnení pod vstřikovačem už špatné a nebude tesnit akorat tam sou specialní šroubky...no v uterý nad tím popřemýšlím
v popise máš BMM takže čerpadlo je pri nádrži, alebo skôr na nádrži zhora.
ten podtlak sa takto môže prejavovať, napr kolienko zo sania na posilovač často hnije, podložka pod klapkou, ale stane sa že vypadne hadička s klapky čo ide do filterboxu na ovládanie termoklapky....
|
24.5.09, 19:33 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
filtr je na nádrži nad vejfukem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.5.09, 19:39 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
tim kolinkem to nebude už je měněné..ne sice moc originálně ale posilovač jde uplně užasně dobře tudíš to bude bud filtr paliva nebo nejaké těsnení
|
24.5.09, 21:12 |
|
|
michalkatka
|
M4sterCZ píše: tim kolinkem to nebude už je měněné..ne sice moc originálně ale posilovač jde uplně užasně dobře tudíš to bude bud filtr paliva nebo nejaké těsnení
to takto nadiaľku neviem... ale niečo s toho by to mohlo byť, ale takéto kolísanie voľnobehu asi tým filtrom nebude, ten sa prejavuje nedostatočným prísunom paliva, čiže motor stráca výkon...
ak by sme vylúčili netestnosť podtlaku mohla by to byť voda v benzíne, vadný pretlakový ventil paliva na klapke, vadné čerpadlo...
|
24.5.09, 21:17 |
|
|
NOVON
|
M4sterCZ píše: a kde se dá sehnat ten krokový motorek krom vrakáče..a nedá se sehnat celý ten vstřikovač? bych nejlépe sehnal celý ten vstřikovač protože ten muj je docela dost zasviněný a nevim jestli kdybych ho rozložil tak pak zase složil:D
No ty možná ještě ne,ale já určitě jo.. Nedávno jsem klapku čistil na svém fofrmanu..Jinou seženeš lehce,mrkni tady do inzerce,SHARPERS má..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
24.5.09, 21:31 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
tedkom sem jel asi 8 kilasku na plyn a pak to přepl na benál a drží to otáčky na volnoběh ale 1500 na volnoběh je moc..bych řekl že na 50% to bude lambda která už není zrovna dobrá tak nutí motor aby se tolik točil...ale jak říkám ja sem ješte mladý a blbý:D
|
25.5.09, 18:29 |
|
|
michalkatka
|
M4sterCZ píše: tedkom sem jel asi 8 kilasku na plyn a pak to přepl na benál a drží to otáčky na volnoběh ale 1500 na volnoběh je moc..bych řekl že na 50% to bude lambda která už není zrovna dobrá tak nutí motor aby se tolik točil...ale jak říkám ja sem ješte mladý a blbý:D
to nebude lambdou, ak je zlá, RJ nahodí hodnotu 1 a motor beží úplne normálne akurát sa zvýši spotreba...
|
25.5.09, 20:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jestli chceš odhlásit ten plyn dej kilo do velkého techničáku a pošli mi ho miloš
|
31.5.09, 13:30 |
|
|
NOVON
|
slovacek.milos píše: jestli chceš odhlásit ten plyn dej kilo do velkého techničáku a pošli mi ho miloš
A kdybych chtěl přihlásit lpg bez homlogace 01..tak kolik?
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
31.5.09, 14:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
NOVON píše: slovacek.milos píše: jestli chceš odhlásit ten plyn dej kilo do velkého techničáku a pošli mi ho miloš A kdybych chtěl přihlásit lpg bez homlogace 01..tak kolik?
máme podepsané smluvní pokuty 1.000.000 kč za kegalizaci nehomologovaného zařázení
tak ten melcek bude stačit miloš
|
1.6.09, 06:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|