|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
sudetak
|
Regulátor favo
Dostal jsem darem favo altík,byl na něm vadný regulátor,který jsem vyhodil.Altík bez něj odpočíval asi rok a nyní,když bych jej potřeboval namontovat jsem si v Andrtovi přečetl,že se montovali 3 druhy regulátorů a při jednom že je třeba přebudit altik,neb reguluje opačně.Nevím jaký reg.byl původně použit-ten vyhozený.Jaký mi dnes prodají?Kyž nový kus namontuji a bude to zrovna ten opačný odpálí se,nebo jen nebude altík dobíjet?
Díky za rady.
|
25.5.09, 20:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
na favo je jenom jeden teda dva 55A nebo 70A jiný nejsou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.5.09, 20:33 |
|
|
Pech.
|
ty "jiné" regulátory se montovaly zpočátku, dá se předpokládat, že se dnešku žádný nedožil..... vzhledem k jejich poruchovosti.. takže přebuzení patrně již proběhlo, pokud ne, tak je v krabičce s regulátorem obvykle návod..
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
25.5.09, 22:37 |
|
|
sae
|
Ten čo kúpiš bude fungovať na všetky alternátory Favorit.
_________________ Opatrnosti a makových pirohov nikdy nie je dosť!
|
25.5.09, 22:45 |
|
|
sudetak
|
Mně jde oto,abych náhodou ten s tou opačnou regulací neodpálil-není to sranda za pět korun.
Takže zítra půjdu,koupím a ve čtvrtek namontuji a uvidíme
|
26.5.09, 15:44 |
|
|
sudetak
|
Jo a hlavně bych určitě měl koupit patrně z Magnetonu a ne čínu!
|
26.5.09, 15:47 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|