Autor |
Zpráva |
MAJO
|
Neviem, koľko za to pýtajú na vrakovisku, ale málo to asi nebude. Skús sa radšej popozerať po inzerátoch.
Edit: Pre teba bude asi vhodnejsia palubka aj kabeláž z BMM, aj keď teda aj tam bude treba hodne úprav, hlavne na káblovom zväzku motora.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
26.5.09, 14:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
snoophy6
Tydýt
|
nikto teraz niekedy nekupoval na vrakaci palubku budiky popripade kabelaz a poistkovu skrinku???
Co ste za to dali??
|
27.5.09, 09:10 |
|
|
snoophy6
Tydýt
|
MAJO píše: Neviem, koľko za to pýtajú na vrakovisku, ale málo to asi nebude. Skús sa radšej popozerať po inzerátoch. Edit: Pre teba bude asi vhodnejsia palubka aj kabeláž z BMM, aj keď teda aj tam bude treba hodne úprav, hlavne na káblovom zväzku motora.
V motore??? viem len o tom ze musim preletovat koncovky feliciove na favo aby sadli do svetiel a este je nejaky kabel na volnobeh cierny ten mozem natiahnut z konektora na vieku brz. kapaliny alebo nejaky iny tam zapojit ale neviem presne mam to doma na papieri.... ine neviem co by som tam robil....
|
27.5.09, 09:13 |
|
|
slavik74
|
snoophy6 píše: nikto teraz niekedy nekupoval na vrakaci palubku budiky popripade kabelaz a poistkovu skrinku??? Co ste za to dali??
To je ťažko povedať, zaleží na koho na vrakovisku narazíš a hlavne v akom "stave" bude majitel, či pracovník vrakoviska:-))) Ja som sa pre jedneho znameho pokušal kupiť celu pristrojovku, o 8:00h rano za ňu chcel 2000 sk, na obed 1200 sk, o 15:00h mu v pohode stačil 1l vina a škatulka cigariet. Čiže s pribudajucimi hodinami a stupajuciou krivkou promile v krvi išla cena dolu:-) A to mi ešte moc ďakoval že som ho toho haraburdia zbavil! Takže... prajem Ti vela šťastia.
|
27.5.09, 09:21 |
|
|
MAJO
|
snoophy6 píše: MAJO píše: Neviem, koľko za to pýtajú na vrakovisku, ale málo to asi nebude. Skús sa radšej popozerať po inzerátoch. Edit: Pre teba bude asi vhodnejsia palubka aj kabeláž z BMM, aj keď teda aj tam bude treba hodne úprav, hlavne na káblovom zväzku motora. V motore??? viem len o tom ze musim preletovat koncovky feliciove na favo aby sadli do svetiel a este je nejaky kabel na volnobeh cierny ten mozem natiahnut z konektora na vieku brz. kapaliny alebo nejaky iny tam zapojit ale neviem presne mam to doma na papieri.... ine neviem co by som tam robil....
Ešte si zabudol, že na BMM káblovom zväzku máš navyše prívod k riadiacej jednotke a rôznym čidlám. To tam tie konektory chceš nechať volne visieť?
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
27.5.09, 09:27 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
snoophy6 píše: no co nikto tu nieje kto by pokecal o vymene palubky???
koukam ze nejsem nejhorsi amater autoeltrykar
pokud bys chtel palubku z feldy tak bys tam daval i komplet elektroijnstalaci z feldy ???? jaky mas favo a Rv ?? mozna bych te s tim poradil jak na to
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
27.5.09, 09:51 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
snoophy6 píše: nikto teraz niekedy nekupoval na vrakaci palubku budiky popripade kabelaz a poistkovu skrinku??? Co ste za to dali??
ja sem mel z vrakace jen pristrojovku a vypinace za 30 kc a palubovku sem sehnal za 300 kc
|
27.5.09, 09:54 |
|
|
snoophy6
Tydýt
|
no mam Favo karbec 89-nu a co s tyma kablami co maju ist do riadiacej jednotky...??? ucvaknut...??? asi nie vsak??
|
27.5.09, 10:02 |
|
|
snoophy6
Tydýt
|
co s nimi???
|
27.5.09, 10:32 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
chces tam davat komplet eletriku z feldy?? nebo co resis z RJ ??
pak jak ses ptal na ty budiky tak je ber jen z 1.3
|
27.5.09, 10:45 |
|
|
snoophy6
Tydýt
|
OK zoberiem len z 1,3 BMM hej chcem komplet celu elektriku aby som nebusel letovat kontakty pod palubovkou a na poistkovu skrinku.....
|
27.5.09, 11:13 |
|
|
snoophy6
Tydýt
|
a Ď ze davas rady........
|
27.5.09, 11:14 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
snoophy6 píše: a Ď ze davas rady........
nz taky kdyz jsem potreboval pomoc a zde na TW mi vzdy pomohli tak vim jak to pomuze i jinym jen ti ted uz moc neporadim pac ja sem ty kontakty pajel na favo eletriku .....
jen by treba nemuselo byt spatny vzit i z feldy motor ...
to bys pak nemusel resit tu RJ
mozna by te z tim pomohl kwiko ten to ma komplet i z motorem viz garaž
|
27.5.09, 11:23 |
|
|
kwiko
|
Dost by pomohlo, keby si uviedol bydlisko... Kabelaz by sme ti vymysleli...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
27.5.09, 12:24 |
|
|
snoophy6
Tydýt
|
no som z Malaciek ale auto robievam vo Velkých Levároch
ono ja by som to zvládol preletovať len som si myslel ze ked zoberiem aj kabelaz bude to jednoduchsie...........???
Inak za ten motor ja by som velmi rad 1,6 MPI len nebudu s tym potom problem u policie popripade na stk ek, alebo ak by som mal nahodou havariu a tak....???
|
27.5.09, 13:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|