Autor |
Zpráva |
aivos
|
Po přidání plynu scípne
Zdravím , od dedy sem vyfasoval Škodovku 105L , má najeto 34000 a ted byla na STK a říkali že je jako nová , nejsou sní žádné problémy ...
Ale v úterý večer jsem ji šel projet a na trojku jsem jel asi 100vku , jako točil jsem to jak cip , chtěl jsem zkusit co největší zrychlení ale jak sem zpomalil tak mi to začalo škytat jako kdyby mi došel benzín , tak sem nějak dojel do garáže a nechal to tak že ráno doleju...
Ráno ale otočím klíčkem a vidím že mám ještě půl nadrže , napoprvé jsem nastartoval a teď je tady ta chyba... Při volnoběhu to po chvíli chcípne a když přidám plyn tak taky , prostě se trochu roztočí ale pak se jakoby udusí při pridání plynu...
nevíte někdo co stím ?
Rozebral sem si karbec a vystříkal technickym benzinem , trochu vyčistil a vyměnil těsnění ale nic to nevyřešilo ... je to jakoby se mi neotevirala ta druha komora v karburatoru , asi ...
co teĎ ?
Díííík za rady
|
29.5.09, 19:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A jde tam benzin? AC pumpa je OK? Jehlovy ventil v karbu a hladina v plovakovce?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.5.09, 19:26 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nepřibyl ti olej ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.5.09, 19:31 |
|
|
aivos
|
olej je v te ploché mezi , takze fklidu ...
a benzín tam de , onoto jenom chcípe v tech prostredních otackach ...
pumpa newím chtel sem to zkontrolovat ale jak sem sundal ty tři šrouby tak stím ani nešlo hnout ja už fakt newím
|
29.5.09, 19:52 |
|
|
michalkatka
|
tiež by som povedal že to bude niečo s dodávkou paliva...
keď pridávaš plyn veľmi pomaly tiež to zdochne (vadná akceleračka)....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
29.5.09, 20:12 |
|
|
aivos
|
no ono prave kdyz pomalu pridavam tak proste se roztoci ale chcipne , jak zmacknu pedal do prostred jakoby tak se dusí a chcipne , jak ho slapnu az nazem tak se zase ma tentednci rozbehnout ale vetsinou to uz nestihne
|
30.5.09, 14:13 |
|
|
michalkatka
|
aivos píše: no ono prave kdyz pomalu pridavam tak proste se roztoci ale chcipne , jak zmacknu pedal do prostred jakoby tak se dusí a chcipne , jak ho slapnu az nazem tak se zase ma tentednci rozbehnout ale vetsinou to uz nestihne
palivová pumpa...
|
30.5.09, 21:05 |
|
|
aivos
|
na tu sem se uz snazil dostat , ale jak sem odsrouboval ty tri srouby tak stim stejne neslo ani hnout , je tam jeste nejaky skryty soubek ?
|
31.5.09, 21:34 |
|
|
URU
|
klepnout do ní a odskočí...
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák Octavia 4X4 TURBO
|
31.5.09, 22:10 |
|
|
michalkatka
|
URU píše: klepnout do ní a odskočí...
dobré je ako pomoc dať dočasne nejakú priesvitnú hadičku medzi pumpu a karb, potom by si videl či niekde saje vzduch alebo nie...
|
1.6.09, 10:06 |
|
|
Šemik
|
Takhle točit "dědkovský" motor je čistý nerozum.
Ta pumpa drží jen na těch 3 šroubech, při zpětné montáži to chce vyměnit i tu plastovou podložku co je mezi ní a blokem. Jak jsou staré benzínové hadičky? Pokud původní, tak taky vyměnit
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.6.09, 10:15 |
|
|
Killer
|
Taky mám ten samý problém, z ničeho nic mi to začlo dělat, natankoval jsem špatný benzín, tak jsem myslel, že to bude tím, karbec sem vyčistil, svíčky taktéž, mám novou hlavu rozdělovače, při volnoběhu to chcípá, do otáček to jde, při zařazeném kvaltu když lechtám plyn tak jde plynule do otáček, ale když přidám hodně plynu, začne se dusit a nejde do otáček a bez plynu mi to střílí z laufu, jo a ten benzínový filtr by měl být plný nebo jenom poloplný?
|
5.6.09, 11:01 |
|
|
ferrari
|
A kľudne to môže byť habaďúra v rozdeľovači...treba sundať benz. hadicu od karbu a ručne pumpovať...na cca 20 pumpnutí by to malo dať min. 0,3l benzínu...ale tiež sa môže prisekávať prívodný ventil v karbe...a akože zdochne, ale ihneď v pohode chytí a ide až do inkriminovaných otáčok?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
5.6.09, 22:25 |
|
|
mišo 176
|
.
Ja som mal taky istý problém kupil som novú AC pumpu. Karburátor som čistil 3 krát a nakoniec som v ňom našiel rosypané tesnenie na šrubke s ktorou sa nastavuje benzín.
Ako tak to išlo ale ešte som nastavil predstih to úplne pomohlo.
_________________ mišo
|
6.6.09, 15:33 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Vis co? Máš to rozbitý... Dej si to zpravit
|
6.6.09, 15:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|