já nevím co je to za výrobce beru to z míchárny olejů je to madit a jestli je paramo madit to nevím, mám jen slevu na nestálobarevnost že je jednou světlejší nebo tmavší miloš
30.5.09, 16:56
Reklama
Reklama
Petr105
Není stejný ten modrý mogul 15W-40 Felicia?
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
30.5.09, 17:07
NOVON
Sadra17 píše:
15W nejni vhodnej pro hydroštely
Blbost,tohle jsou jen fámy..! Je jedno,jestli 5W,10W nebo 15W,důležité je,aby to mělo specifikaci VW pro daný motor..ju?
Ja dal radeji 15W40 protoze sem nevedel jak na to hydrostely budou u motoru co ma 190.000km. Ted sem presel na M7ADSIV superturbo a pohoda. Pravda rano ventily zacvakaji tak 2s nez se nazene oleje do hlavy. Musim koupit filtr Mann, ten filtron co tam mam je vazne bez zpetne klapky
Nak
30.5.09, 21:32
NOVON
Nakadah píše:
Ja dal radeji 15W40 protoze sem nevedel jak na to hydrostely budou u motoru co ma 190.000km. Ted sem presel na M7ADSIV superturbo a pohoda. Pravda rano ventily zacvakaji tak 2s nez se nazene oleje do hlavy. Musim koupit filtr Mann, ten filtron co tam mam je vazne bez zpetne klapky
Nak
Vždycky to zacvaká,i když dáš ten filtr se spětným ventilem..2 sec. jsou naprosto v poho..Mělo by to přestat cvakat do 10 vteřin,pak už to může být problém..Hydroštely jsou dobrá věc jen pokud fungujou,já osobně vidímlepší řešení v manuálním seřizování vůlí ventilů..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků