|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Ochrana proti korozi pod lištama?
Ochrana proti korozi pod lištama?
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Ochrana proti korozi pod lištama?
Zdravím! Mám okolo dveří chromovaný lišty. Chystám se je sundavat, páč nějakej umělec je tam špatně nandal. Ale teď otázka: Mám to pod nimi prostříknout něčím proti korozi???
Pro ilustraci:
Tam je vidět ta chromová lišta.
Našel jsem zběžně 5 výrobků. Má cenu některý použít, nebo se na to mám vybodnout?
http://zbozi.arkov.cz/i/17000-loctite-t ... ctite.html
http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=867
http://www.barvylaky.com/produkty/motip ... 400m.html/
http://www.naradiprofesional.cz/underbo ... rej-500ml/
http://www.auto-samolepky.cz/product_in ... cts_id=357
Osobně mě zaujal ten SOUDAL... Ale těžko říct. Co Vy na to, odborníci? ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
1.6.09, 01:01 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
NOVON
|
LOCTITE je špička,ale používal jsem i SOUDAL a je taky dobrý..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
1.6.09, 05:29 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27236 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
když pod tim bude zdravej lak tak bych to neřešil ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.6.09, 10:58 |
|
Petr105
|
Když už to chceš, je jedno co použiješ... Pokud jde o ty chrom. lišty, co jsou zvenku na rámech dveří, tak by dle mého názoru stačilo i kdyby jsi to pod nima napatlal vazelínou... Jak už tu Xkrát zaznělo, co je mastný, to nezrezne... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Ale řekl bych, že tam nemusí být nic...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
1.6.09, 13:11 |
|
Serifus
|
Vazelínu? No promiň... zasvítí sluníčko a budu toho mít plný vokna ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Nic tam nějak neni, co jsem pokukoval. Ale to neznamená, že se tam něco neobjeví... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Jinak bych to neřešil. Já jen, že to budu sundavat, protože to tam někde nedrží, tak to musim pořádně udělat. Jináč bych se do toho nevrtal ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Tak vemu toho Soudala asi. Kdyžtak se hodí i na podvozek.. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
2.6.09, 15:23 |
|
Martin 007
Dezertér
|
Co to přilepit na karosářskej tmel ?
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
2.6.09, 15:29 |
|
Serifus
|
Radši to udělám pořádně ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) To neni Favorit ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
|
2.6.09, 17:00 |
|
ondra2
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Ochrana proti korozi pod lištama?
Na to jsou vhodne butylkaučukové tmely. Je jich velká spousta tvarů - pásky, čtverečky, nebo klasicky v kartuši jako je tento butylkaučuk Terostat 4006. Super je na nich to, že velmi dobře přilnou k povrchu a nic nepropustí - ani párů. Zabrání tak korozi. Používají se hlavně na těsnění nějakých průchodek kabelů a tak. Nejsou na pevnostní spoje, mají trvalou elasticitu.
|
14.1.11, 21:56 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|