Stroboskop-ve dne bliká, v noci ne.
Autor |
Zpráva |
Marek182
|
Stroboskop-ve dne bliká, v noci ne.
Ahoj, řeším takovou věc..Mám na feldě stroboskop (ve světlech) a on na světle funguje, ale když se setmí tak přestane šlapat. Když na něj v noci posvítím, tak se rozejde..jsou tam výbojky (3 kabely k nim vedou) a netuším, jakou to má souvislost s tmou..Setkal se s tím někdo?? dííík..
|
1.6.09, 18:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dubusko
|
Že bi bol zapojený cez fotorezistor ?
_________________ FAVORIT 136L r.v 90
FILIPKO
|
1.6.09, 18:30 |
|
|
michalkatka
|
Dubusko píše: Že b y bol zapojený cez fotorezistor ?
aj ja robievam chyby...
fotočlen pochybujem, poriadne prezri zapojenie či to nemá nejaký súvis so svetlami, premeraj napätie na vstupe do tej logiky pre výbojky či menáš niekde zlý spoj a malé napätie už tie výbojky nezapáli...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.6.09, 19:05 |
|
|
venda
|
Na co je taková pi..na dobrá?
|
1.6.09, 19:57 |
|
|
Ondras83
|
venda píše: Na co je taková pi..na dobrá?
no v celku na ho**o, ale v mlhovkách by se mi taky malý stroboskopy líbily
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.6.09, 20:08 |
|
|
venda
|
Tak to doporučuju vyhodit někam hodně daleko, popřípadě ještě rozšlapat.
Takováhle debilita je vrcholem tuzingu. A dobrá je snad jen na nalákání předpubertálních dívenek.
|
1.6.09, 20:15 |
|
|
Marek182
|
Ondras83 píše: venda píše: Na co je taková pi..na dobrá? no v celku na ho**o, ale v mlhovkách by se mi taky malý stroboskopy líbily
Jasně že je to na ho... , ale je to taková parádička-když ti ve tmě blikaj světla jak diskotéka ..jenom mě štve, že jsem tahal půl dne kabely na vypínač a ted to nejde..(jinak vše je zapojeno, jak má být, žádné přechodáky, nic) ale kašlu na to..je to starý bůhví jak dlouho...koupím třeba novej...stojí to 250,-...ale dík za rady!
|
1.6.09, 20:19 |
|
|
venda
|
Kolik ti prosím tě je let?
Potkal už jsi někdy v noci blikajícího blbečka? Jestli jo, tak jsi z něj měl určitě obrovskou radost.
Snad brzy dostaneš rozum.
|
1.6.09, 20:25 |
|
|
Ondras83
|
venda píše: Kolik ti prosím tě je let? Potkal už jsi někdy v noci blikajícího blbečka? Jestli jo, tak jsi z něj měl určitě obrovskou radost. Snad brzy dostaneš rozum.
to není na cestu!!!...ale když někde stojíš...
mě se to taky docela líbí ...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.6.09, 20:27 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
venda píše: Kolik ti prosím tě je let? Potkal už jsi někdy v noci blikajícího blbečka? Jestli jo, tak jsi z něj měl určitě obrovskou radost. Snad brzy dostaneš rozum.
neblbnu zas taky strasny doplnok to nie je, daleko horsie su mracitka a pod...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
1.6.09, 20:35 |
|
|
Dawid130
|
Taky jsem je na škodovce míval. čerstvě koupená duc duc stroboskopy a 30 po městě. No to už mě dáááávno přešlo... (hned po té pokutě)
Ale ve fabii jsem je měl zapojené na zpátečku a dal je do blinkru. To nevypadalo zle....
|
1.6.09, 20:49 |
|
|
Dawid130
|
Marek182 píše: ..stojí to 250,-...
Rada je kup si pořádné a ty levné šmejdy za 200 kila....
|
1.6.09, 20:50 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Dawid130 píše: Rada je kup si pořádné a ty levné šmejdy za 200 kila....
pravda, jinak nevim co ho hned jebete..me se to taky libi na stojicim aute..a on nepise ze s tim jezdi..na preshubu by bylo kdyby napsal ze zastrikal svetla zatmavovacim sprejem,ale ne toto...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
1.6.09, 21:03 |
|
|
michalkatka
|
tiež neviem prečo do neho rýpete
keď sa mu to páči nech si to dá
ja ich mám tiež, a tiež ma to prešlo, ( ale ktovie, ešte ich nikto nechcel kúpiť, možno sa raz naštvem a niekam ich namontujem )
keď to hodlá používať tak že nebude porušovať vyhlášku ( uzavreté akcie, mimo vozovky ) tak prečo nie, nekazte mu radosť, vy ste strašný, v inom topicu ani nedoprajete človeku krásny pohľad na "športový" filter, perfektný super turbo zvuk zo "športového", výfucku s "ladenou" koncovkou aj keď to žiaden reálny efekt nemá, keď sa niekomu niečo páči prečo ho nepodporíte
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.6.09, 21:16 |
|
|
Marek182
|
Kachnis píše: Dawid130 píše: Rada je kup si pořádné a ty levné šmejdy za 200 kila.... pravda, jinak nevim co ho hned jebete..me se to taky libi na stojicim aute..a on nepise ze s tim jezdi..na preshubu by bylo kdyby napsal ze zastrikal svetla zatmavovacim sprejem,ale ne toto...
Samozřejmě, že s tím nejezdím..mám felici komplet v tuningu a ten stoboskop tam byl od před. majitele, ovšem nezapojen...taky nejsem zastáncem tunigu alá vybrakovat výfuk, zastříkat světla a obrátit kola...ale to k elektrice nepatří. Jiank, co se týče elektrosoučástí vozu- téměř vždy se asi vyplatí koupt dražší a tudíš ,,snad" kvalitnější.
|
1.6.09, 21:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|