Autor |
Zpráva |
paži
|
Ježiš je tady vůbec někdo ko dířdil 206tku i Fabii? to by pak snan nemohl pro fabii nikdo
|
6.6.09, 14:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Petr105
|
Fuck Peugeot... FABIA RULEZZZ Já oboje řídil...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
6.6.09, 15:27 |
|
|
gokralik
|
Vy jste partička teda.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
6.6.09, 16:47 |
|
|
Dawid130
|
pazi píše: Ježiš je tady vůbec někdo ko dířdil 206tku i Fabii? to by pak snan nemohl pro fabii nikdo
Stejně tak je tady mizivé procento kdo řídil Fabii. A jaké jsou názory. Všichni ve fabii vidí jen 1,2htp. Ale má přeci motorů dostatek.
Ale já bych do pažouta nešel. FAbie bude lepší.
|
6.6.09, 17:14 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Vít píše: fabii jednoznacne, nebo je normalni koupit si auto, ktery dela nekdo, kdo zere zaby a slimaky ?
tak tak, radsej fasisto-domorodcov
edit: nevkusne ale nepomohol som si
peace
edit2: tak aj trosku objektivity pridam
a co tak trosku starsie ale napr Audi A3? Ci golfa, megana?
ked tu 2005 tak asi fabia, z cisto praktickeho hladiska - je toho na mraky a teda vsade na to vsetko maju
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
6.6.09, 17:34 |
|
|
Jiri
|
Tak ja jsem ridil oboje a s nekolika motory taky zalezi co chces....beznizn naftu jakej obsah peugeot 206 je celkem povedene auto oproti fabii pohodlene a tichoucke a to i nafta doporucoval bych to v 1.4HDi stejny motor se daval do fiest..a jeste mazda ho ma v necem...spotreba veskera zadna...na motoru takhle enco delat to je na pres hubu..ale predpokaldam ze tebe to trapit nebude...jinak s benzinu ty osmiventili taky jsou na tom slusne ...myslim ze motorove je lepsi volba tohle.......s tou fabii v jakem motoru to chces...trival......pak ten ohv ctyrval..pak 16v taky 1.4...jediny co me by se v tom libilo je 1.9TDi PD..ale uz je to vetsi motor...a hlucnejsi uvnitr....takze trosku specifikuj co by v tom aute melo byt za motorizaci jinaks e servisem myslim ze si na tom uplne stejne...dela se vsechno a vsude
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
6.6.09, 17:47 |
|
|
Vitezslav
|
Uvažuju o benzínu tak max. do 1,4.Na motoru mi moc nezáleží,na závody to mít nebudu.Nejel jsem ani v jednom,takže neumim posoudit.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
6.6.09, 17:58 |
|
|
Jiri
|
Vitezslav píše: Uvažuju o benzínu tak max. do 1,4.Na motoru mi moc nezáleží,na závody to mít nebudu.Nejel jsem ani v jednom,takže neumim posoudit.
pokud chces nutne benzin a tenhle mensi obsah tak bych se priklonil k te 206 s tim osmiventilem...ale jinak ja bych to braj jak uz sem psal 1.4HDi...jede to jak cert a nic to nezere
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
6.6.09, 18:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja fobii ridil a pezota taky a rikam ze fobie je nahovno.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.6.09, 18:05 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Jiri píše: jediny co me by se v tom libilo je 1.9TDi PD..ale uz je to vetsi motor...a hlucnejsi uvnitr....
vevnitř je ticho dokud neotevřeš okýnko
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.6.09, 19:22 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: vevnitř je ticho dokud neotevřeš okýnko
ticho v tdicku je ked je vypnuty motor
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
6.6.09, 19:47 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vevnitř je fakt ticho
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.6.09, 19:48 |
|
|
maca
|
Matthes píše: Ja fobii ridil a pezota taky a rikam ze fobie je nahovno.
fábka je v pohodě
|
6.6.09, 20:27 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nene je to hrozna onanie, obzvlast v htp. Procbysis jinak kupoval octavii?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.6.09, 20:41 |
|
|
paži
|
Dawid130 píše: pazi píše: Ježiš je tady vůbec někdo ko dířdil 206tku i Fabii? to by pak snan nemohl pro fabii nikdo Stejně tak je tady mizivé procento kdo řídil Fabii. A jaké jsou názory. Všichni ve fabii vidí jen 1,2htp. Ale má přeci motorů dostatek. Ale já bych do pažouta nešel. FAbie bude lepší.
hele s htp mám najeto asi 500 km, 300 s 206tkou... jízdní vlastnosti a komfort u peugeota na daleko vyšší úrovni.. pežot vypadá menší, ale vzadu je o něco málo víc místa než ve fabii a kufr tak nastejno..ikdyž tam n tom fábka bude o něco líp...ale já bych bral pežota, dneska to není o věrnosti značce..
mluvím teda o babii jedna..u fabky sedan je větší kufr, tu jsme měli...
kdybych si měl vybrat, tak beru pežota, kamarád ho zdědil po mámě a po 200 tisících byl jedinej problém v silentbloku převodovky, kterej měl bejt už stejně měněnej...a to to jeho auto šlo dokonce na bok do příkopu a bylo bouchlý na předek.. fábka je prostě nicmoc
|
7.6.09, 03:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|