|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
kingbacker
|
 Montáž tažného
Zdravím, co vše je třeba mít na legální zapsání tažného na Favorita, tedy přesněji jak mám postupovat, jestli musím mít nový tažný, nebo stačí starý a pak jen na technickou. Hlavně něco, kde není třeba dělat díru do nárazníku a at tu hruzu muzu sundat, když už to táta chce tak "zprznit"
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
| 31.5.09, 21:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
 Re: Montáž tažného
kingbacker píše: Zdravím, co vše je třeba mít na legální zapsání tažného na Favorita, tedy přesněji jak mám postupovat, jestli musím mít nový tažný, nebo stačí starý a pak jen na technickou. Hlavně něco, kde není třeba dělat díru do nárazníku a at tu hruzu muzu sundat, když už to táta chce tak "zprznit"
měl by to dělat odborník
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 31.5.09, 21:31 |
|
 |
|
kingbacker
|
Tak jsem proel co jsem našel, a vzhledem k tomu, kde bydlím, nezbývá než samodomo, a pak to budu muset vzít přes stk, neboť místa s odbornou montáží jsou slušně vzdálena
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
|
| 31.5.09, 21:49 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Potřebuješ typový list, potvrzený od firmy, která provedla odbornou montáž.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 31.5.09, 21:53 |
|
 |
|
kingbacker
|
Na mdčr jsem našl seznam autorizovaných servisů, tak zítra začnu volat
|
| 31.5.09, 22:18 |
|
 |
|
mišo
|
alebo potrebujes niekoho kto ti je to schopny dat zapisat do TP na cierno a ty si ho potom namontujes sam ,alebo ti ho niekto namontuje v tomto pripada nieje potrebny ani stitok na taznom ked ta zastavie fizli a budu hladat /co nerobia/ stitok tak proste odpadol a pokial ho nemas zapisane v TP /to cislo/ nemozu od teba ziadat napriklad aby si siho vyziadal od vyrobcu atd
_________________ O1 combi Tdi
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
| 8.6.09, 15:38 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
nepotrebujes nic namontujes tazny ke kterymu mas doklad kde si ho koupil..a nebo starej technicak ustipnutek kde je to tazny napsany....namontujes zajedes na stk tam ti daji papir ze je namontovano spravne a s tim jdes na urad kde ti hi napisou..tak sem to teda apson delal ja
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 8.6.09, 20:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |