Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 00:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Benzinové čerpadlo 
Autor Zpráva

Příspěvek Benzinové čerpadlo
Do veterána potřebuji dopravní /elektrické / čerpadlo paliva. Neví někdo parametry dopravních čerpadel do Škodovek se vstřikováním? . Jedná se mi hlavně o dopravní tlak.

10.6.09, 19:50
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Takze cerpadlo na karbec? Hledej Facet... nebo cerpadlo z trosky... TAZ1500 teda. Popripade se ten tlak da vyladit obtokem - vratkou do nadrze. Uvazoval sem udelat na ty vratce takovej skrtici sroub, kterym by se tlak reguloval...

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

10.6.09, 19:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: Benzinové čerpadlo
duchodce píše:
Do veterána potřebuji dopravní /elektrické / čerpadlo paliva. Neví někdo parametry dopravních čerpadel do Škodovek se vstřikováním? . Jedná se mi hlavně o dopravní tlak.

vsterkovanie dáva vešký tlak až 3Bar, klasický karbec potrebuje cca 0,3Bar...

dá sa zohnať napr. Facet nie je najlacnejšie, alebo s 1203 TAZ mali elektrické nízkotlaké...

10.6.09, 19:54

Příspěvek 
O problémech s tlakem vím, mám je pro nízkotlaké čerpadlo vyřešené . Nechce se mě pro pár kilometrů ročne instalovat čerpadlo za několil ticíc . Myslím že čerpadlo ze Škodovky pokud existuje nízkotlaké by problém vyřešilo. Jedná se mě o technická data . Počítám i se zástavbou do nádrže. Čerpadlo z 1203 -membránové- tam bylo původně , ale je -nové-nesehnatelné a o starší nemám zájem -zlobí.

10.6.09, 21:37

Příspěvek 
duchodce píše:
O problémech s tlakem vím, mám je pro nízkotlaké čerpadlo vyřešené . Nechce se mě pro pár kilometrů ročne instalovat čerpadlo za několil ticíc . Myslím že čerpadlo ze Škodovky pokud existuje nízkotlaké by problém vyřešilo. Jedná se mě o technická data . Počítám i se zástavbou do nádrže. Čerpadlo z 1203 -membránové- tam bylo původně , ale je -nové-nesehnatelné a o starší nemám zájem -zlobí.

do nádrže nízkotlaké nepoznám, napr BMM Bosch dáva tie 3Bar, pre MPi ešte viac..

možno by šlo BMM dať nejaký regulátor a prepad nazad do nádrže...

niektorý prerábajú BMM na karbec s tým že čerpadlo nechávajú BMM, niektorým to preplavuje, niektorým nie, takže cesta by mohla viesť aj tadiaľ...

10.6.09, 21:42

Příspěvek 
normálně bych tam frknul BMM čerpadlo+regulátor tlaku, před karbec dal odbublinkovávač a jeto 8) ...šlo by to i bez odbublinkovávače

10.6.09, 21:49
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]