Tak, a ideme na GO vlečky...potrebujem help
Autor |
Zpráva |
ferrari
|
Tak, a hneď dilema...nemáte skúsenosti s tými ramenami z TR z autobyznysu? Totiž ja potrebujem kúpiť ešte kadečo iné a to na obautodily jaksi nemajú (lanká ručky, plastové kocky, brzd. valčeky + kopec somarín) a zasa objednávať to z 2 obchodov je asik zbytočné...to už sa črtá na rozdiel min. 300 KČ a to nie je z´daleka málo...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.6.09, 16:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
ferrari píše: Tak, a hneď dilema...nemáte skúsenosti s tými ramenami z TR z autobyznysu? Totiž ja potrebujem kúpiť ešte kadečo iné a to na obautodily jaksi nemajú (lanká ručky, plastové kocky, brzd. valčeky + kopec somarín) a zasa objednávať to z 2 obchodov je asik zbytočné...to už sa črtá na rozdiel min. 300 KČ a to nie je z´daleka málo...
Ja ti poradim, jestli ti staci to koupit az prijedes na sraz, tak K+K ma sklad docela blizko.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
15.6.09, 18:35 |
|
|
ferrari
|
Viky píše: ferrari píše: Tak, a hneď dilema...nemáte skúsenosti s tými ramenami z TR z autobyznysu? Totiž ja potrebujem kúpiť ešte kadečo iné a to na obautodily jaksi nemajú (lanká ručky, plastové kocky, brzd. valčeky + kopec somarín) a zasa objednávať to z 2 obchodov je asik zbytočné...to už sa črtá na rozdiel min. 300 KČ a to nie je z´daleka málo... Ja ti poradim, jestli ti staci to koupit az prijedes na sraz, tak K+K ma sklad docela blizko.
Jo, a do K+K sa nahrnie banda nadržaných škodovkárov...hi-hi...už sa teším...a hej, toto asik stačí, až keď prídem na zraz...dík...ale ako zistíme, či sú tie ramená OK?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
16.6.09, 14:03 |
|
|
ferrari
|
Kua-kua, s tou vleckou to nebude az take jednoduche...som chcel rozdelit ramena a ajhla - nebude to take lahke...ani som s tym nepohol...najhorsie je, ze tam nedostanem brzdovku, ani WD40...som rozmýslal, zeby som sa pokusil navrtatť tu rozpernu trubku a tak by soms a dostal k zavitom - by som tam nakvapcal brzdovku a azdy by bolo lepsie...
Ako ste to povolovali vy???
|
16.8.09, 15:58 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Mě to povolit šlo.
Narvat něco do trubky můžeš.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
16.8.09, 16:15 |
|
|
shrekzv
|
ferrari vidim ze mas rovnaky problem ako ja aj ja robim vlecku......a mal som 1,5m ruru a nic:D.......zavit ako novy...rozperna trubka z tej vel neostalo......ale drzi to na ten spodnej podlozke to nazvime..nvm 1cm ci 1,5 je to v nej...a tam to svinsky drzi........hrdza........
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
16.8.09, 17:04 |
|
|
ferrari
|
shrekzv píše: ferrari vidim ze mas rovnaky problem ako ja aj ja robim vlecku......a mal som 1,5m ruru a nic:D.......zavit ako novy...rozperna trubka z tej vel neostalo......ale drzi to na ten spodnej podlozke to nazvime..nvm 1cm ci 1,5 je to v nej...a tam to svinsky drzi........hrdza........ Njn, ja viem, kde to drzi, len ako na to...nemal som vcera na to ani naladu, ale bude to panta...
|
16.8.09, 18:02 |
|
|
shrekzv
|
sme to nahriali...ale ani to nepomahalo velmi....pomaly zakrutit odkrutit ko kusockoch...jeden vysiel...druhy sa odrapil.....tu podlozku sme dali dole.......a potom vysiel kliestami ako z masla zavit ako novy....
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
16.8.09, 18:47 |
|
|
ferrari
|
Však to, tie skur..né roboty na podvozku, ke´d je všetko zahrdzavené a nemám ani potrebné nástroje, ani to čím nahriať...naoniec to budem musieť niekomu zveriť...scheisse...
|
17.8.09, 09:39 |
|
|
enzox
|
ferrari píše: Však to, tie skur..né roboty na podvozku, ke´d je všetko zahrdzavené a nemám ani potrebné nástroje, ani to čím nahriať...naoniec to budem musieť niekomu zveriť...scheisse...
Nič si z toho nerob tiež som 3 zo 4roch šrobou co spájaju šikmé a pozdĺžne rameno odtrhol... A musel som hladať človeka ktorý mi to potom spravil.
_________________ Škoda 136GL, 1988
|
17.8.09, 17:45 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
ferrari píše: Kua-kua, s tou vleckou to nebude az take jednoduche...som chcel rozdelit ramena a ajhla - nebude to take lahke...ani som s tym nepohol...najhorsie je, ze tam nedostanem brzdovku, ani WD40...som rozmýslal, zeby som sa pokusil navrtatť tu rozpernu trubku a tak by soms a dostal k zavitom - by som tam nakvapcal brzdovku a azdy by bolo lepsie...
Ako ste to povolovali vy??? normalka ze je to prihnite , ufikni hlavu sroubu , zhod ranemo , ak mas zvaracku tak naku megamatku privar namiesto hlavy a povol , ja som to takto robil . ak nemas zvaracku tak jedine hasakom nove sroby su samozrejmost
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
18.8.09, 21:13 |
|
|
shrekzv
|
ferrari musi to ist...vcera som rozoberal druhu polnapravu a v poho...potrieskal som poriadne kladivom...nenahrieval som.......dal som kluc a pomaly dotiahnut povolit....a pohli sa oba....jeden skor...druhy dlhsie trvalo kym sa pohol ale pohol sa.....nestriekal som ziadne wdcko ani nic.....
|
19.8.09, 09:35 |
|
|
ferrari
|
Heh, tak som to znova skúšal a výsledok rovnaký - nejak sa tomu nechce...asi to všetko naložím do kufra a pôjdem k jednému známemu, čo má brutálnejšiu techniku...lebo som to skúšal povoliť s nástavcom z pevnostnej ocele a jeden šrób som síce povolil, ale na 2hom som ohol aj tento nástavec...chce to brutalitu...
|
10.9.09, 21:54 |
|
|
LUCAS
|
ferrari píše: Heh, tak som to znova skúšal a výsledok rovnaký - nejak sa tomu nechce...asi to všetko naložím do kufra a pôjdem k jednému známemu, čo má brutálnejšiu techniku...lebo som to skúšal povoliť s nástavcom z pevnostnej ocele a jeden šrób som síce povolil, ale na 2hom som ohol aj tento nástavec...chce to brutalitu...
ja jsem do toho mlatil kladivem jako blazen, pak jsem rosekla trubicku rozpernou majzlem, nastrikal tam brzdovku, pak i wdčko, pak jsem do toho znova mlatil kladivem a nic. proste jsem musel ufiknout hlavu sroubu ale stejne jsem nemohl sundat tu zeleznou desticku. musel jsem odvrtat jeste kus sroubu a pak jsem tu desticku sundal. a pak prisel dalsi velky problem "oddelit podelne a sikme rameno" busil jsem mezi ne velkym majzlem, pak jsem mezi ne zarazil jeden a pak busil druhym majzlem a nakonec se to oddelilo. je tam strasny problem v tom ze je prirezly sroub k te plechove desticce, potom prirezly v tech trubickah rozpernych a celkove je to prirezle vsechno ke vsemu a vubec to je velice problematicke rozebrat. ted jsem ve stavu kdy potrebuju vytahovak, neco cim bych ty srouby nahřál abych ty srouby z toho nejak vubec dostal ven
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
10.9.09, 22:07 |
|
|
patrik-hp
|
|
10.9.09, 23:23 |
|
|
Reklama
|