Autor |
Zpráva |
ladis.jawa
|
Bukaj píše: ladis.jawa píše: Bukaj píše: ladis.jawa píše: Bukaj píše: Tak kdybys chtěl, tak mi pošli adresu na PM Přišla ti ta PM?? Jo, přišla, už to máš zabalené, ale na počtu jsem se ještě nedostal Good dneska to přišlo, ale není tam dobírková poukázka .... kolik teda za to chceš?? napiš cenu + poštovný (včetně tý protinárazovky) já ti hned pošlu prachy Nejdřív to vyzkoušej a teprv potom se budem bavit o penězích. Ani nevim, kolik to stálo, to bys ale mohl vědět Ty, když jsi dělal na poště - jo, na podacím lístku je to napsaný 25Kč + 6Kč obálka Nechám to na Tobě, na kolik si to ceníš, když se mi vrátí náklady, budu rád, ale klidně se na placení vykašli... A nebo mi to můžeš vrátit na srazu, až nějakej bude...
ok uvidim jak to poběží, jsem to tam dneska nacpal, ale nemám palivo .. to jsem spotřeboval na pojíždění po zahradě s druhym autem a dneska se mi už nechtělo na benzínku, zejtra dám vědět
_________________ Škoda 130L 1987, Wartburg 311 1963, Favorit 136L 1990, VAZ Žiguli 2103 1975
|
13.12.06, 21:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ladis.jawa
|
ladis.jawa píše: Bukaj píše: ladis.jawa píše: Bukaj píše: ladis.jawa píše: Bukaj píše: Tak kdybys chtěl, tak mi pošli adresu na PM Přišla ti ta PM?? Jo, přišla, už to máš zabalené, ale na počtu jsem se ještě nedostal Good dneska to přišlo, ale není tam dobírková poukázka .... kolik teda za to chceš?? napiš cenu + poštovný (včetně tý protinárazovky) já ti hned pošlu prachy Nejdřív to vyzkoušej a teprv potom se budem bavit o penězích. Ani nevim, kolik to stálo, to bys ale mohl vědět Ty, když jsi dělal na poště - jo, na podacím lístku je to napsaný 25Kč + 6Kč obálka Nechám to na Tobě, na kolik si to ceníš, když se mi vrátí náklady, budu rád, ale klidně se na placení vykašli... A nebo mi to můžeš vrátit na srazu, až nějakej bude... ok uvidim jak to poběží, jsem to tam dneska nacpal, ale nemám palivo .. to jsem spotřeboval na pojíždění po zahradě s druhym autem a dneska se mi už nechtělo na benzínku, zejtra dám vědět
tak se pojďme bavit o ceně ... šlape to výborně ... akorát mi při přidání plynu přeskočil rozdělovač o 45° tak jsem se nasral a vyndal ho celej a zjistil jsem že je navíc ještě V oněch místech hnací ozubení tak jsem vyměnil tu nožku od toho a zkusil to mno a najednou začlo poskakovat víčko od rozdělovače tak jsem ho rozebral celej a je V oněch místech pro změnu odstředivka .... se na to auto snad vyseru už .... to je děs .... ale už mám od kámoše domluvenej jeho rozdělovač ... kdybych ho bral rovnou a dal tam tu tvoji cívku (ta jeho byla taky V oněch místech) tak jsem teď vysmátej ...
_________________ Škoda 130L 1987, Wartburg 311 1963, Favorit 136L 1990, VAZ Žiguli 2103 1975
|
14.12.06, 14:31 |
|
|
Bukaj
|
Tos' moh' říct rovnou, že potřebuješ celý rozdělovač, mohl jsem Ti poslat jeden zrepáslej a neměl bych problém na poště s malým balíčkem
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
14.12.06, 19:34 |
|
|
ladis.jawa
|
Bukaj píše: Tos' moh' říct rovnou, že potřebuješ celý rozdělovač, mohl jsem Ti poslat jeden zrepáslej a neměl bych problém na poště s malým balíčkem
hele já netušil že to je tim ... já šel primárně po cívce, která byla tak jako tak v řiti
|
15.12.06, 22:33 |
|
|
ladis.jawa
|
ladis.jawa píše: Bukaj píše: Tos' moh' říct rovnou, že potřebuješ celý rozdělovač, mohl jsem Ti poslat jeden zrepáslej a neměl bych problém na poště s malým balíčkem hele já netušil že to je tim ... já šel primárně po cívce, která byla tak jako tak v řiti a kuli cívce nebudu přece rozdělávat celej rozdělovač ... teda původně jsem nehodlal ... teď už ho budu radši rozebírat i když píchnu kolo
|
15.12.06, 22:35 |
|
|
Nepér
|
ladis.jawa: bez těch neslušnejch výrazů by to příště nešlo?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.12.06, 22:43 |
|
|
ladis.jawa
|
Nepér píše: ladis.jawa: bez těch neslušnejch výrazů by to příště nešlo?
ok sorráč .... pokusim se ... ale bude to složitý nepsat tak jak mi ruce narostly
|
15.12.06, 23:16 |
|
|
Athlonek
|
Bukaj píše: Tos' moh' říct rovnou, že potřebuješ celý rozdělovač, mohl jsem Ti poslat jeden zrepáslej a neměl bych problém na poště s malým balíčkem
Co stojí takovej zrepáslej rozdělovač z Fáčka?
_________________ Zatim seriová Škoda 120 L M r.v. 11. 1986 převodovka 4q Výkon 36,7 kW + vačka 260°
Zvláštní výbava (příplatková): Přístrojová deska s otáčkoměrem, sedačky Zlepra + opěrky Lux, bezpečnostní pásy přední roll + zadní sup.
|
9.1.07, 19:59 |
|
|
ladis.jawa
|
Athlonek píše: Bukaj píše: Tos' moh' říct rovnou, že potřebuješ celý rozdělovač, mohl jsem Ti poslat jeden zrepáslej a neměl bych problém na poště s malým balíčkem Co stojí takovej zrepáslej rozdělovač z Fáčka?
to nevim, ale novej 650kčs
|
15.1.07, 13:10 |
|
|
Kaliban123
|
ladis.jawa píše: Athlonek píše: Bukaj píše: Tos' moh' říct rovnou, že potřebuješ celý rozdělovač, mohl jsem Ti poslat jeden zrepáslej a neměl bych problém na poště s malým balíčkem Co stojí takovej zrepáslej rozdělovač z Fáčka? to nevim, ale novej 650kčs
Jo to je hezké 650 ale to je čína a ta vydrží prd a český stojí kolem 2000.
|
15.1.07, 13:59 |
|
|
Athlonek
|
Kaliban123 píše: ladis.jawa píše: Athlonek píše: Bukaj píše: Tos' moh' říct rovnou, že potřebuješ celý rozdělovač, mohl jsem Ti poslat jeden zrepáslej a neměl bych problém na poště s malým balíčkem Co stojí takovej zrepáslej rozdělovač z Fáčka? to nevim, ale novej 650kčs Jo to je hezké 650 ale to je čína a ta vydrží prd a český stojí kolem 2000. Tfuj Čína
_________________ Zatim seriová Škoda 120 L M r.v. 11. 1986 převodovka 4q Výkon 36,7 kW + vačka 260°
Zvláštní výbava (příplatková): Přístrojová deska s otáčkoměrem, sedačky Zlepra + opěrky Lux, bezpečnostní pásy přední roll + zadní sup.
|
15.1.07, 20:28 |
|
|
ladis.jawa
|
Athlonek píše: Kaliban123 píše: ladis.jawa píše: Athlonek píše: Bukaj píše: Tos' moh' říct rovnou, že potřebuješ celý rozdělovač, mohl jsem Ti poslat jeden zrepáslej a neměl bych problém na poště s malým balíčkem Co stojí takovej zrepáslej rozdělovač z Fáčka? to nevim, ale novej 650kčs Jo to je hezké 650 ale to je čína a ta vydrží prd a český stojí kolem 2000. Tfuj Čína
hahaha to jsi slyšel kde??? je to českej výrobek ... ještě jsem se na to pak radši běžel poptat do krámu a ty mi řekli že jediný co berou z dovozu jsou věci pod značkou AQ (auto quality) což je tušim že francie bo kde to dělaj
|
19.1.07, 12:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|