|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Motor na volnobehu zhasina
Autor |
Zpráva |
JHn
|
škodař píše: JHn píše: Ted se mi stává že při volnoběhu mi to taky chcípá ale sytičem to určitě nebude. Je to šroubem na karburatoru (sedr) pro seřizování otáček při volnoběhu, při jizde se zašroubuje dovnitř a tím ztrácí otáčky a třeba při dojezdu na křižovatku to chcípne, když ho vyšroubuju vem zas chvilku v pohodě.
Jak je to tam udělaný pod tím šroubem je nějaká podložka?
Zvládnu to opravit sám se základníma znalostma a knížkou Andrta? určite jo a s podložkama myslíš těsnící O kroužky? zkus juknou na rozdělovač kladívka vůle i tohle se projeví
rozdělaný jsem to ještě nikdy neměl, tak se nejdřív ptát jak to tam je udělaný
_________________ Škoda 105 L - Vincenc -> Garáž
|
18.6.09, 18:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
JHn
|
Jak to teda je?
Vyšroubuju ten šroub pro na seřizování volnoběhu, dám nový O kroužky nebo co tam bude, zašroubuju zpět a volnoběh nastavím na 800 ot. ano? nebo to bude uplně jinak?
|
18.6.09, 20:22 |
|
|
Šemik
|
Je to tak. Vyměnit O kroužky, základní nastavení a doseřídit
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.6.09, 20:24 |
|
|
JHn
|
jé tak dík, to bych mohl zvládnout
|
18.6.09, 20:28 |
|
|
škodař
|
JHn píše: Jak to teda je?
Vyšroubuju ten šroub pro na seřizování volnoběhu, dám nový O kroužky nebo co tam bude, zašroubuju zpět a volnoběh nastavím na 800 ot. ano? nebo to bude uplně jinak? vyměn rovnou i na tom malím šroubu bohatosti ůplně utáhneš spočítáš otáčky případě úhel o kterej sto utáh zapamatuješ vyšroubuješ vyměníš gumičku utáhneš a povolíš o danej ůhel tak je to u obou utáhnutím se myslí hodně s citem jen abys to měl jako orijentační bod
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
18.6.09, 21:44 |
|
|
JHn
|
Už to mám hotový dík za radu.
|
19.6.09, 10:33 |
|