|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
scorpik
|
Problém, světla
Včera jsem jel dlouhou trasu, asi 380 km a 10 km před cílem mi při přepnutí na dálkové světla zhasla palubovka a všechny světla. Dojel jsem tedy bez světel jen na blinkry abych byl vidět. Myslíte, že by to mohly být pojistky, když nesvítilo ani jedno světlo a zhasla i palubovka? Auto je škoda 105 L, rok výroby 1986
|
19.6.09, 10:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Nejpravděpodobněji se vypálil spínač nebo jeho svorkovnice, což je relativně obvyklé. Auto nemá relátka na světla, že?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.6.09, 10:56 |
|
|
scorpik
|
Šemik píše: Nejpravděpodobněji se vypálil spínač nebo jeho svorkovnice, což je relativně obvyklé. Auto nemá relátka na světla, že?
To opravdu nevím jestli má relátka. Pokud se vypálil spínač, či svorkovnice, jak píšeš, jak by se dala tato závada nejjednodušeji odstranit?
|
19.6.09, 10:59 |
|
|
Šemik
|
Vyměnit ten vypínač nebo svorkovnici. Podstatné je ale to, že se musí instalovat ta relátka, bez nich oprava nemá moc smyslu. Z výroby byla relátka umístěna vepředu v kufru vedle krytu HBV a HSV, ty tam budeš mít předpokládám max. 1 nebo žádné.
Je to ale jen moje hypotéza od monitoru, chtělo by to rozebrat palubku a kouknout se co přesně odešlo.
|
19.6.09, 11:03 |
|
|
scorpik
|
Šemik píše: Vyměnit ten vypínač nebo svorkovnici. Podstatné je ale to, že se musí instalovat ta relátka, bez nich oprava nemá moc smyslu. Z výroby byla relátka umístěna vepředu v kufru vedle krytu HBV a HSV, ty tam budeš mít předpokládám max. 1 nebo žádné.
Je to ale jen moje hypotéza od monitoru, chtělo by to rozebrat palubku a kouknout se co přesně odešlo.
Jo díky za názor. Taky si myslím, že to nebudou pojistky. hm.. tak to bude složitější
|
19.6.09, 11:12 |
|
|
Šemik
|
Ale kdepak, je to jednoduchá oprava/úprava
|
19.6.09, 11:23 |
|
|