Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 03:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Problém, světla 
Autor Zpráva

Příspěvek Problém, světla
Včera jsem jel dlouhou trasu, asi 380 km a 10 km před cílem mi při přepnutí na dálkové světla zhasla palubovka a všechny světla. Dojel jsem tedy bez světel jen na blinkry abych byl vidět. Myslíte, že by to mohly být pojistky, když nesvítilo ani jedno světlo a zhasla i palubovka? Auto je škoda 105 L, rok výroby 1986

19.6.09, 10:47
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Nejpravděpodobněji se vypálil spínač nebo jeho svorkovnice, což je relativně obvyklé. Auto nemá relátka na světla, že?

19.6.09, 10:56

Příspěvek 
Šemik píše:
Nejpravděpodobněji se vypálil spínač nebo jeho svorkovnice, což je relativně obvyklé. Auto nemá relátka na světla, že?

To opravdu nevím jestli má relátka. Pokud se vypálil spínač, či svorkovnice, jak píšeš, jak by se dala tato závada nejjednodušeji odstranit?

19.6.09, 10:59

Příspěvek 
Vyměnit ten vypínač nebo svorkovnici. Podstatné je ale to, že se musí instalovat ta relátka, bez nich oprava nemá moc smyslu. Z výroby byla relátka umístěna vepředu v kufru vedle krytu HBV a HSV, ty tam budeš mít předpokládám max. 1 nebo žádné.

Je to ale jen moje hypotéza od monitoru, chtělo by to rozebrat palubku a kouknout se co přesně odešlo.

19.6.09, 11:03

Příspěvek 
Šemik píše:
Vyměnit ten vypínač nebo svorkovnici. Podstatné je ale to, že se musí instalovat ta relátka, bez nich oprava nemá moc smyslu. Z výroby byla relátka umístěna vepředu v kufru vedle krytu HBV a HSV, ty tam budeš mít předpokládám max. 1 nebo žádné.

Je to ale jen moje hypotéza od monitoru, chtělo by to rozebrat palubku a kouknout se co přesně odešlo.

Jo díky za názor. Taky si myslím, že to nebudou pojistky. hm.. tak to bude složitější

19.6.09, 11:12

Příspěvek 
Ale kdepak, je to jednoduchá oprava/úprava

19.6.09, 11:23
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]