Autor |
Zpráva |
Jirik84
|
Sportovni tlumice na feldu
Dobry den.Prosim o radu nebo o pomoc.Schanim sportovni tlumice na felicii a dozvedel jsem se ze se na feldu daj dat i z golfa ale nevim z jakeho muze te mi pomoci a rici z jakeho nebo kde sezenu ty tlumice?Moc diky za pomoc
_________________ Upravuju felicii kombi 1.3,chci ji poradne vytunit ale nemuzu nejake veci sehnat pomuze te mi prosim?
|
21.6.09, 14:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
http://hpsporting.cz/?k=3
A možná by udělali i něco na golfa
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
21.6.09, 15:04 |
|
|
Jirik84
|
Uz sem tam volal ai psal tomu manikovi na icq ale nemaj ani jedny a z golfa muzu dat prej ze trojky a jen v benzinu
_________________ Upravuju felicii kombi 1.3,chci ji poradne vytunit ale nemuzu nejake veci sehnat pomuze te mi prosim?
|
21.6.09, 15:17 |
|
|
Nepér
|
Tak jestli Hušek nemá, tak nic lepšího tam dát nejde, ještě můžeš zkusit sehnat použitý HP Sporting a nechat je u něj zrepasovat. Z golfa, pokud vím, tam nic pasovat nebude, je to jiný auto.
|
21.6.09, 16:26 |
|
|
Jirik84
|
aha tak to skusim sehnat nejaky pouzity pokavad se mi to podari ted mi jeden nabizi tlumice sportovni s pruzinama jom a tlumice predni Mcpfersen a zadni Sachs tak nevim a cena je 4000kc
|
21.6.09, 16:54 |
|
|
Nepér
|
Jom jsou jenom pružiny, HP jsou pružiny+odpovídající tlumič. Ona jinak tvrdá pružina potřebuje i jinak účinný tlumič... a "McPherson" není značka, ale typ přední nápravy na favoritu/felícii/golfu...
|
21.6.09, 16:58 |
|
|
Jirik84
|
aha tak to jo takze to je o hubu je kupovat
|
21.6.09, 17:02 |
|
|
patrik-hp
|
Napiš si do vyhledávače sportovní tlumiče HP a určitě něco najdeš...
|
21.6.09, 20:26 |
|
|
Jirik84
|
diky moc uz sem tam nasel hp mesic stary a dost levne a ani jednou nebyly na aute diky moc
|
21.6.09, 21:21 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Jirik84 píše: diky moc uz sem tam nasel hp mesic stary a dost levne a ani jednou nebyly na aute diky moc
este pred kupou by som ta rad upozornil ze na D1 mozes s HPckami zabudnut a po rozbitej ceste si uzijes
ale vynahradi sa ti to super drzanim na ceste
viem co hovorim, uz ich mam 3ti rok
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
21.6.09, 23:38 |
|
|
Jirik84
|
tak tlumice uz ma prodany a ja na d1 moc nejeszdim vim jakej to je tankodrom a radsi si priplatim za benzin a vemu to po okreskacha prirodou nez po d1 kde sou stejne kazdou chvilku zacpy a nehody hold musim hledat jinde no
|
22.6.09, 09:34 |
|
|
Ondras83
|
Jirik84 píše: tak tlumice uz ma prodany a ja na d1 moc nejeszdim vim jakej to je tankodrom a radsi si priplatim za benzin a vemu to po okreskacha prirodou nez po d1 kde sou stejne kazdou chvilku zacpy a nehody hold musim hledat jinde no
máš dobrej podpis
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.6.09, 20:52 |
|
|
Jamalek
|
jo s golfa 2ky jdou muzu ti sehnat jety 3500 km jako novy za 3000:-) jako novy ale sou tvrdy jak prase:-D
|
26.6.09, 13:00 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.6.09, 17:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|