Autor |
Zpráva |
Jiri
|
CROWACK píše: měl sem v letovicích v motorovce 250 a celkem ok, trvalo jim to ale tak měsíc...jo a materiál maj úplně nahovno, píst kruhy i čep co mi k tomu dali sem musel hodně daleko zahodit a koupit z ahry...(z pístu mi vyskákaly zámky, čep jsem chytil do kombinaček a zůstaly na něm pak mechanicky vytlačený drážky, neskutečný fakt)...
je to v letovicich ted ceka se na to tak uvidime..pisty i krouzky mam svoje prvni krouzky jsou dokonce tvrde chromovane...v letovicich to jen prevrtaji a vyhonuji..snad se podari
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
26.6.09, 20:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Pech.
|
potřeboval bych vědět, kdo vyrábí skutečně kvalitní písty do motorek ČZ.. mám čz 175/477 a už dvakrát za několik let mi utekl pístní kroužek, protože se zamáčkl zámek kroužku do pístu víc, než má být....
dochází mi trpělivost.. nechci kupovat třetí píst a řešit stejnou závadu.. prasklého pístníko kroužku a tudíž i nutnost vyměnit píst.... teď se mi to stalo na motoru po výbrusu, najeto jen několi tisíc km píst a válec jinak prakticky bez opotřebení.
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
26.6.09, 23:30 |
|
|
paži
|
napiš veteranistovi, ten ti něco najde...
|
27.6.09, 02:28 |
|
|
Jiri
|
ja jsem ty pisty na trabanta koupil u pana Kytky v brne...kdo to vyrabi nevim...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
27.6.09, 17:42 |
|
|
CROWACK
|
Kytka je v pohodě, ale odkud bere díly nevím, mě třeba nabízel dva výfuky, myslím maďarsko a polsko a přesně věděl a říkal, jakej každej z nich je...mě přivezl píst kámoš, co jel náhodou do hradce, tak jsem ho nahnal do AHRY, zatím má cca 5000km a je to ok, tak snad bych to zkusil tam...jinak na jawamanii se to pokud vím několikrát probíralo, možná by tam věděli jak to s tím pístem na čz bude...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.6.09, 09:52 |
|
|
Pech.
|
hradce králové? tam občas cestu mám...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
28.6.09, 18:18 |
|
|
Jiri
|
tak me to prebrousili v letovicich kvalita pry vypada ok ale na jednom valci je to nekde dole nevidel sem ti zatim slaba vlozka a je tam asi milimetrova cara kousicek probrousena az na hlinik je to nekde u spodku valce asi ani pist pres to hcodit nebude protoze je to na boku a pisty z boku maji odlehceni...druhy valec ok...tak je to teda hoooooodne natesno to sem sam zvedavej jestli to bude jezdit
|
4.7.09, 16:52 |
|
|
Jiri
|
|
9.8.09, 22:43 |
|
|
Jiri
|
tak novy motor je postaven pri prvnich pokusech o start byly problemy....nevedel sem proc a co..mel jsem predstih asi 3cm... ..nakonec po promerovani signalu z hallu jsme zjistili ze hall pozna smysl otaceni motoru a hal jsem tak musel otocit o 180stupnu..chybama se clovek uci...po otoceni hallu motor naskocil na prvni nastartovani...rozdelovac je primo na klice hall je na setrvaku....takze je pripraven pro montaz do auta..ted uz to ale nestihnu..takze zase az priste... pridam zase nejake videa a fotky
|
14.8.09, 23:38 |
|
|
Ondras83
|
jak dlouho ještě budeš jezdit do tý anglie?...tam tě je škoda
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.8.09, 10:38 |
|
|
Jiri
|
Ondras83 píše: jak dlouho ještě budeš jezdit do tý anglie?...tam tě je škoda
tak skoda..jak se to vezme...sice mluvit moc neumim ale zkusenosti tu nejake nasbiras
jinak k motoru....projel sem si to..sice jen v te ctyrkolce a oproti tomu co tam bylo tak je to letadlo
|
16.8.09, 17:31 |
|
|
Jiri
|
|
16.8.09, 20:59 |
|
|
Jiri
|
|
16.8.09, 21:01 |
|
|
Jiri
|
ted popisu prblem ktery byl pri prvnim startovani.....byla spatne poloha snimace otacek..netusil jsem ze by to mohlo mit vliv...ale ma...takze prvni fotka..takhle jsem jej mel puvodne..ale motor nebezel....snimac pozna ze ktere strany prichazi signal..zarez...takze se jakoby tocil obracene...a predstih a vs eostatni bylo posunuto o delku yvrezu...proto asi 3cm predstih
takze jsem snimac takto otocil...a motor naskocil na prvni nastartovani
|
16.8.09, 21:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
teoreticky by se dal roztočit obráceně nebo se pletu ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.8.09, 21:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|