Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 00:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Povinná výbava v Německu 
Autor Zpráva

Příspěvek Povinná výbava v Německu
Zdarec borci.Víte někdo,co všechno musim mít v autě při cestě do Německa kromě běžných věcí(hever,trojúhelník atd.)?
Někdo mi říkal,že musim vézt reflexní vesty pro každé místo ve vozidle,tzn,že bych jich musel mít pět(!).To se mi zdá jako pizdovina,kterou snad neschválí ani Němci,takže se ptám zkušenějších.Díky.

25.6.09, 18:24
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Ignorant pravidel

Příspěvek Re: Povinná výbava v Německu
Hawk 75 píše:
Zdarec borci.Víte někdo,co všechno musim mít v autě při cestě do Německa kromě běžných věcí(hever,trojúhelník atd.)?
Někdo mi říkal,že musim vézt reflexní vesty pro každé místo ve vozidle,tzn,že bych jich musel mít pět(!).To se mi zdá jako pizdovina,kterou snad neschválí ani Němci,takže se ptám zkušenějších.Díky.

staci 1 ale mej ji nekde v aute a pokud policajti budou chtit at vystoupis tak JEDINE s vestou nebo ti daji pokutu

25.6.09, 18:59

Příspěvek 
v rakousku musí bejt tak, abys sis jí moh vzít v autě a vystoupit v ní...najdeš na netu, našel sem takhle i do chorvatska, slovinska a rakouska (když jeli naši na dovču)

25.6.09, 19:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Díky,já koukal na stránky ÚAMK a celkem jsem z toho pochopil prd,páč tam píšou,že je u vozidel registrovaných v Německu povinej trojúhelník a nic víc.A dokonce u vozidel ze zahraničí se povinnost trohjúhelníku řídí tím,jestli je povinný v zemi,kde je auto registrovaný.
No ještě zejtra zkusim něco projít. Zatim díky.

25.6.09, 21:27
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
pokud vás pojede pět tak si všichni oblečte reflexní vesty, ten vedle tebe at má v ruce zvedák a klíč na kola, ten vzadu rerervu na klíně, :sick:
další lekárničku a další lejstro jak poskytnout první pomoc :roll:
pak budou spojení policajti v celé evropě :D miloš

29.6.09, 06:55

Příspěvek 
Vcera som pocuval vyjadrenie sefa policajtov, ze v EU potrebujes v aute len povinnu vybavu pozadovanu v krajine registracii. Nejaky Organi v Ziline totiz pokutovali cechov za kartu prvej pomoci, ktoru vobec nepotrebuju... :lol:

29.6.09, 07:12

Příspěvek 
Tak, výbavu musíš mít tu, kterou po tobě chtějí zákony ve TVÉ zemi, tzn. kde je auto registrované. Ale že by někoho pokutovali za něco navíc, to jsem neslyšel :lol: To by pak poslední Milošova rada byla poněkud kontraproduktivní :lol:

29.6.09, 07:14
Mistr mechanik

Příspěvek 
Petr105 píše:
Tak, výbavu musíš mít tu, kterou po tobě chtějí zákony ve TVÉ zemi, tzn. kde je auto registrované. Ale že by někoho pokutovali za něco navíc, to jsem neslyšel :lol: To by pak poslední Milošova rada byla poněkud kontraproduktivní :lol:

no já bych je poslal tak do prd..e, i stím hasičákem v polsku když knám jezdili rakušani tak si na hranicích nemontovali zástěrky, svítili žlutým světlem , jezsili s LPG které u nás nebylo homologováno, a našlo by se kde co miloš

30.6.09, 11:21

Příspěvek 
Klasika :wink: Rakušák tu může jezdit i v popelnici s motorem, když na to přijde, ale my přejedeme hranice a už po tobě jdou a čůrat do kelímku... :sick:

30.6.09, 11:44

Příspěvek 
Kluci,díky za odpovědi.Asi se na to vyprdnu a povezu jen co mam v autě stabilně.Lano,žárovky s pojistkama,trojúhelník,hever,klíč na kola,dokonce mam 4 šrouby,jednu vestu a lékárnu s platnou dobou použitelnosti.Budu spoléhat na to,že policajti půjdou spíš po drogách a po zbraních,který (snad) nevozim :D

30.6.09, 15:54
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Hawk 75 píše:
Kluci,díky za odpovědi.Asi se na to vyprdnu a povezu jen co mam v autě stabilně.Lano,žárovky s pojistkama,trojúhelník,hever,klíč na kola,dokonce mam 4 šrouby,jednu vestu a lékárnu s platnou dobou použitelnosti.Budu spoléhat na to,že policajti půjdou spíš po drogách a po zbraních,který (snad) nevozim :D

podle českých zákonů a nic se neboj.

já jsem trochu jiné ražby, přijel jsem na přechod strážný a na rovinu litr úplatek za normáln í přejezd, tak jsme jim nic nedali a do čr jsme museli jet jiným přechodem jedna šichta vybrala za den na úplatcích 60.000 kč a tak ten celý bordel chodí :D miloš

Naposledy upravil slovacek.milos dne 11.8.09, 12:49, celkově upraveno 1

30.6.09, 16:35

Příspěvek 
vola sa to Viedenska dohoda, podpisala to valna vacsina krajin europskej unie. Musis mat to, co sa vyzaduje u vas a basta. Horsie je, ze musis vediet jazyk lokalnych kmenov, aby si to pripadnemu kleptomanskemu policajtovi vedel vysvetlit.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

1.7.09, 20:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
ventYl píše:
vola sa to Viedenska dohoda, podpisala to valna vacsina krajin europskej unie. Musis mat to, co sa vyzaduje u vas a basta. Horsie je, ze musis vediet jazyk lokalnych kmenov, aby si to pripadnemu kleptomanskemu policajtovi vedel vysvetlit.

pendrek musí ti sehnat překladatele jinak je jakýkoliv sooud neplatný a lokální kmeny to je jen šumění listí to známe každý :P miloš

1.7.09, 20:46

Příspěvek 
Ty kráso,to je jako ve westernu :D .Díky

2.7.09, 18:24
Profil ICQ

Příspěvek 
Ked ta skopcaci zastavia, otvor okno a opytaj sa "Sprechen Sie Deutsch?"

6.8.09, 14:12
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další