|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mišo
|
chladenie
co by mohlo sposobovat kolisanie teploty vody,,,,, priklad pocas jazdi, od studeneho motora teplota stupa pocas cca 10km a vystupa niekde pod ten bod ked uz pusta ventilator potom je kopec 1km hore a 1km dole, do kopca sa nedeje nic, ale dole kopcom pri zaradenej rychlosti teplota klesne na hodnotu aku ma mat?????????????????????????????
co to moze sposobovat,,,,, termostat, kvapalina nova,,,,,, nemoze to byt tesnenie pod hlavou..................voda sa mi netrati akurat sa mi zda trochu menej vykonu niekedy neviem poradte
_________________ O1 combi Tdi
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
2.7.09, 08:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: chladenie
mišo píše: co by mohlo sposobovat kolisanie teploty vody,,,,, priklad pocas jazdi, od studeneho motora teplota stupa pocas cca 10km a vystupa niekde pod ten bod ked uz pusta ventilator potom je kopec 1km hore a 1km dole, do kopca sa nedeje nic, ale dole kopcom pri zaradenej rychlosti teplota klesne na hodnotu aku ma mat????????????????????????????? co to moze sposobovat,,,,, termostat, kvapalina nova,,,,,, nemoze to byt tesnenie pod hlavou..................voda sa mi netrati akurat sa mi zda trochu menej vykonu niekedy neviem poradte
tesnenie ma napadlo ako prvá vec, voda sa strácať nemusí ak je jemne prerazené tesnenie medzi spalovákom a vodou, takže ti spaliny tlačí do vody, tým sa hlava horšie chladí preto môže kolísať teplota...
môže to robiť aj termostat (dúfam že je správne namontovaný) toto by sa mohlo diať aj nesprávnou montážou...
a skontroluj si hadičku s tela termostatu na expanzku, má mať čo najmenší previs kôli odvzdušňovaniu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.7.09, 11:11 |
|
|
mišo
|
termostat som menil 3krat najprv nejaky HQ s autotechny ten som hned zaniesol reklamovat, medzi tim som kupil original ten bol preistotu zaseknuty, ten mi vymenili hned, HQ mi dali novy ten je v krabici a nahodeny je original problemi boli od toho zaseknuteho ked mi dost prehrialo motor, potom som mal problem aj s odvzdusnenim
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
2.7.09, 11:25 |
|
|
michalkatka
|
mišo píše: termostat som menil 3krat najprv nejaky HQ s autotechny ten som hned zaniesol reklamovat, medzi tim som kupil original ten bol preistotu zaseknuty, ten mi vymenili hned, HQ mi dali novy ten je v krabici a nahodeny je original problemi boli od toho zaseknuteho ked mi dost prehrialo motor, potom som mal problem aj s odvzdusnenim
no veselé
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.7.09, 12:36 |
|
|
Jamalek
|
a tlakuje se ti to...???
|
2.7.09, 14:15 |
|
|
mišo
|
asi sa to tlakuje lebo ked povolim zatku je tam dost tlaku podla mna
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
2.7.09, 17:24 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
mišo píše: asi sa to tlakuje lebo ked povolim zatku je tam dost tlaku podla mna
no nejaky tlak tam musi byt, pri vrelom motore by som to moc neotvaral
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
2.7.09, 17:43 |
|
|
Jamalek
|
Hele jako nam tlakuje Opel astra1.7 Td... ze se nafukujou hadice... vycko hvyzda ze ho pri nastartovanym motoru slysis... skroucena hlava 3uvarenej motor meneny turbo a motor ma nalitano 240 tis....kantare jde do sracek:-Dprijde neco new... mozna TDI pro fotrika:-D
|
2.7.09, 19:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|