| Autor |
Zpráva |
|
markus
|
 5. dveře u felicie
Čus. Potřeboval bych poradit, jak mám zadělat 5. dveře?
|
| 9.12.06, 23:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a co foto, nešlo by to vyfotit, mě vyjde materiál 500 kč, když je to hodně tak 900 a dveře super miloš
|
| 10.12.06, 13:21 |
|
 |
|
markus
|
Tak jestly máš icq nebo e-mail, tak ti to pošlu jak bych to chtěl mít udělaný 
|
| 10.12.06, 14:07 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
email si najdeš v profilu slovacek.milos@seznam.cz, špatně jsem ti rozuměl, já jsem pochopil opravit zkorodované zadní dveře, ale dělal jsem i t různé zadělávky tak napiš miloš
|
| 10.12.06, 14:34 |
|
 |
|
markus
|
Čuš Miloš. Heleď znáš někoho kdo by to uměl rovnou zadělat? Myslim to jak jsem ti posílal tu fotku. Stačilo by sundat lak a rovnou zavařit? Zbytek bych už nějak splašil přes kámoše
|
| 3.1.07, 17:37 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
se podívej kde bydlím, tak ti asi nepomohu, potřebuješ svářeče CO2 a ne úplného blba musí trochu rozumět roztažnosti plechu ale všechno se dá dokytovat miloš
|
| 3.1.07, 21:28 |
|
 |
|
Millosh
|
to Milos: taky bych potreboval opravit pate dvere, nejlip uplne vyriznout ten profilovy plech nad spz a nahradit jej plechem, stacilo by mi udelat "plecharinu", zbytek (tmel, lak) bych zvladnul sam... slo by to?
|
| 18.1.07, 14:34 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Vy máte problém s pátejma dveřma na felině a já si je záplatuju COčkem zase na Fávu.Jsou prostě dost drahý no... 
|
| 18.1.07, 21:24 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
patrik-hp píše: Vy máte problém s pátejma dveřma na felině a já si je záplatuju COčkem zase na Fávu.Jsou prostě dost drahý no... 
patriku prej už se dělá ten horní díl, že to vyřežeš a nazobeš. já teda zatím obrousím, odrezím,díry přetáhnu vláknem, vysklím dám do vazelíny, pak to podvazelínuju a přejedu konkornem na zbraně , ono tam teče pod spojlerem přes gumu skla, pak se vlhkost drží v prachu, pak teče lištou, tu taky podmáznu a přilepím na vazelinu a svatý klid, no v práci asi ne, ale jako bočák je to bomba miloš
|
| 18.1.07, 21:52 |
|
 |
|
patrik-hp
|
slovacek.milos píše: patrik-hp píše: Vy máte problém s pátejma dveřma na felině a já si je záplatuju COčkem zase na Fávu.Jsou prostě dost drahý no...  patriku prej už se dělá ten horní díl, že to vyřežeš a nazobeš. já teda zatím obrousím, odrezím,díry přetáhnu vláknem, vysklím dám do vazelíny, pak to podvazelínuju a přejedu konkornem na zbraně , ono tam teče pod spojlerem přes gumu skla, pak se vlhkost drží v prachu, pak teče lištou, tu taky podmáznu a přilepím na vazelinu a svatý klid, no v práci asi ne, ale jako bočák je to bomba miloš
fakty jo?  Tak díky ...ja se s tim pachtil,ale koupim tedy do  zásoby.  Jj.taky používám odrezovač...a další vymoženosti podobného charakteru  ...
|
| 19.1.07, 23:04 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
patrik-hp píše: slovacek.milos píše: patrik-hp píše: Vy máte problém s pátejma dveřma na felině a já si je záplatuju COčkem zase na Fávu.Jsou prostě dost drahý no...  patriku prej už se dělá ten horní díl, že to vyřežeš a nazobeš. já teda zatím obrousím, odrezím,díry přetáhnu vláknem, vysklím dám do vazelíny, pak to podvazelínuju a přejedu konkornem na zbraně , ono tam teče pod spojlerem přes gumu skla, pak se vlhkost drží v prachu, pak teče lištou, tu taky podmáznu a přilepím na vazelinu a svatý klid, no v práci asi ne, ale jako bočák je to bomba miloš fakty jo?  Tak díky ...ja se s tim pachtil,ale koupim tedy do  zásoby.  Jj.taky používám odrezovač...a další vymoženosti podobného charakteru  ...
patriku, ale přehodit to to je šílená práce, já jsem ten díl neviděl, jeden známý mi popisoval jak to dělal, když už je to moc zkrorodované tak to ani nejde, a když je to na počátku, já to teda prořežu durch, zalepím podélnýma odrazkama a z druhé strany ošetřím vazelínou a do toho neštastného spoje leju ještě konkorn, sklo vysklím, natřu dveře vazelínou kde je guma a zasklím a je po korozi, jinak toto téma je myšleno jako tunění zadních dveří miloš
|
| 20.1.07, 09:37 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
patrik-hp píše: slovacek.milos píše: patrik-hp píše: Vy máte problém s pátejma dveřma na felině a já si je záplatuju COčkem zase na Fávu.Jsou prostě dost drahý no...  patriku prej už se dělá ten horní díl, že to vyřežeš a nazobeš. já teda zatím obrousím, odrezím,díry přetáhnu vláknem, vysklím dám do vazelíny, pak to podvazelínuju a přejedu konkornem na zbraně , ono tam teče pod spojlerem přes gumu skla, pak se vlhkost drží v prachu, pak teče lištou, tu taky podmáznu a přilepím na vazelinu a svatý klid, no v práci asi ne, ale jako bočák je to bomba miloš fakty jo?  Tak díky ...ja se s tim pachtil,ale koupim tedy do  zásoby.  Jj.taky používám odrezovač...a další vymoženosti podobného charakteru  ...
patriku, ale přehodit to to je šílená práce, já jsem ten díl neviděl, jeden známý mi popisoval jak to dělal, když už je to moc zkrorodované tak to ani nejde, a když je to na počátku, já to teda prořežu durch, zalepím podélnýma odrazkama a z druhé strany ošetřím vazelínou a do toho neštastného spoje leju ještě konkorn, sklo vysklím, natřu dveře vazelínou kde je guma a zasklím a je po korozi, jinak toto téma je myšleno jako tunění zadních dveří miloš
|
| 20.1.07, 09:38 |
|
 |
|
patrik-hp
|
No já to naštěstí mám ještě živý a tak to mám k čemu přivařit...  Právě ty záplaty jsou skvělý,ale pracný.Takhle jsem si zrepasoval celou kastli,kromě chladičový stěny a zadní stěny a kromě všech dveří místo pátejch...Je to zdlouhavá práce...Ale už jsem u konce a budu konečně prášit už jen s obrušováním kitu 
|
| 20.1.07, 14:27 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 23.1.07, 17:50 |
|
 |
|
patrik-hp
|
Sadra17 píše: http://www.aukro.cz/item157355989_opravarensky_dil_5_dveri_skoda_felicie.html co použít tohle 
Jj super to je ono  ...Zkusím tedy najít Fávo 
|
| 24.1.07, 00:01 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|