Individualni stavba vleku
Autor |
Zpráva |
Viky
Pan Kapitán
|
Individualni stavba vleku
Cau, nevite nekdo jestli se dneska da postavit individualne vlek a za kolik?
Ze jde zakazkova vyroba, to vim, ale jestli to je za rozumny love....
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
3.7.09, 16:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
no toto by aj mna zaujimalo
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.7.09, 16:47 |
|
|
gokralik
|
U nás už to nejde...ale sháněj po inzerátech papíry z nějakého neexistujícího vleku a pak si postav jaký chceš...jen barva musí souhlasit...a možná později už do techničáku psali i rozměry, teď si nejsem jistý.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
3.7.09, 18:32 |
|
|
Ondras83
|
gokralik píše: U nás už to nejde...ale sháněj po inzerátech papíry z nějakého neexistujícího vleku a pak si postav jaký chceš...jen barva musí souhlasit...a možná později už do techničáku psali i rozměry, teď si nejsem jistý.
já bohužel mylsim, že pořád tam sou rozměry a těch se musíš držet, jestli ne, tak by se mi vyplatilo z našeho postavit podvál na auta
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.7.09, 20:56 |
|
|
MurphYnko
|
Na slovensku to ide..len je s tym strasne vela papierovaciek a musis kazdy jeden ukon na tom voziku zdokumentovat..
|
3.7.09, 21:49 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
gokralik píše: U nás už to nejde...
Podle myho je to povera. Treba musi na zkusebnu a stoji to ranec, ale jit to musi, vleky na zakazku nabizi spousta firem, jenom se shanim po podminkach, to tu fakt nikdo nevite?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
3.7.09, 22:09 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
podle mě je to jako s dovozem-musíš na zkušebnu do ahy kde ti vydaj povolení k provozu-u auta 5 tis
jinak bych zkusil polovit spíše na min dopravy, určo to tam bude, jinak se zeptat na stk, bo písnout dotaz na správné místo, na netu si a tech pár řádku máš sesmolených hned
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
4.7.09, 06:14 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já si koupil vlek za 2500 šrot na bantamkách, jeden pěkný vlek už jsem měl s ohlou nápravou a doukoupil ještě jeden zaplachtovaný za čtverku němcovi upadlo kolo a jakože neopravitelný,
v OTP rozměry nejsou tak vesele využívám všechny tři na jedny doklady
ten origo mám jako popelnici jeden za auto a vtom zaplachtovaném mám seno pro ovce miloš
|
5.7.09, 11:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nedávno mi někdo nabízel za dvojku ložná plocha tak metr krát metr na bantamkách dohodil jsem ho šimáčkovi to je brácha vojína vaty z černých baronů miloš
|
5.7.09, 11:07 |
|
|
Ondras83
|
takže když mám vlek třeba metr na metr, tak na tyhle doklady můžu postavit třeba podvál ?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.7.09, 12:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ne ve velkým TP rozměry máš ale při jízdě ti stačí malej tp a tam rozměry nejsou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.7.09, 16:14 |
|
|
Pech.
|
toto jsem taky řešil, nové přívěsy jsou řešeny v cenové kategorii do 30000kč neuvěřitelně blbě a konstrukce nedůvěrhodná...
sehnat dneska novej vlek, kterej má ložnou 130-150*220 a vyndavací obě čela, je běs... všichni dělají ty kravský překližkový blázince s blatníkama venku tudíž mezi blatníkama je metr, když to bude už opravdu velká kára, tak možná metrdvacet, nebo už s kolama pod, který jsou těžší a ložná plocha je vysoko a často jsou kola 10" což taky nechci...
nelíbí se mi blbé jízdní vlastnosti těhle vleků, které mají bezvýhradně nápravu klikovou, odpruženou gumou, ocž je sice málo místa zabírající, jednoduché a levné řešení, kde nemusí být tlumiče, ale káry prostě hlavně prázdný a částečně naložený, šíleně poskakujou. Celou podlahu drží jen ta překližka, ke kterej je přišroubovaný oje a náprava, několika M10 šrouby, a k tomu jsou přes vinglíky přinejtovaný bočnice - který jsou opět buď překližka nebo slabej plech...
krom nápravy, jakožto montážního celku, kteroužto výrobci všichni patrně od někoho nakupují, tam není jediný svár...
to co má to asi unese... ale co to udělá až ta překližka časem zhnije (píšou vodovzdorná, ale stejně zhnije jen ne hned)...
mno sehnal jsem radši přívěs podle představ ojetý, s velčenými rameny a tlumiči, tudíž s dobrými vlastnostmi, k nákladu něžný...
s tím že má doklady na domácí výrobu, tudíž si s ním budu moci při dodržení základních rozměrů, uvedených v techničáku dělat cokoliv..
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
Naposledy upravil Pech. dne 5.7.09, 21:11, celkově upraveno 1
|
5.7.09, 21:04 |
|
|
Jarda S.
|
hele naše ma 110x 210 plochu kupovaná u Podlešáka a docela kvalita na ty roky co už slouží ata překližka tohy vydrží fakt dost a voda jí nevadí a že poskakuje ? to je kec já s ní jel 160 a držela jak přibitá
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.7.09, 21:08 |
|
|
Pech.
|
na pěkné silnici možná..... jeď si po okresce nebo trojce, kára pak skáče jak koza...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
5.7.09, 21:19 |
|
|
Jarda S.
|
bylo to po D1
|
5.7.09, 21:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|