|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
nitra65
|
elektrika favorit
prosim o pomoc s favoritom po nastartovani prejdem asi 200m prestane fungovat pristrojovka a ked motor nie je v zabere zhasne cele auto potom uz nefunguje ani starter max idu stierace
|
4.7.09, 19:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Špatný kontakt na baterce?
|
4.7.09, 19:38 |
|
|
nitra65
|
myslim si ze nie ale budem rad ked budes mat pravdu...idem to preverit
|
4.7.09, 20:05 |
|
|
nitra65
|
kabel na baterke je riadne ocisteny a upevneny.to bude niekde dalej...
|
4.7.09, 20:29 |
|
|
petr petr
|
Re: elektrika favorit
nitra65 píše: prosim o pomoc s favoritom po nastartovani prejdem asi 200m prestane fungovat pristrojovka a ked motor nie je v zabere zhasne cele auto potom uz nefunguje ani starter max idu stierace
Podívej se na pojistkovou skříňku popřípadě přeletuj studené spoje.
|
5.7.09, 07:15 |
|
|
varok
|
A je to starší typ nebo ten novější? Hlavně u těch starších bývají pojistkovky dost nespolehlivé.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.7.09, 08:10 |
|
|
nitra65
|
je to starsi typ 89
|
5.7.09, 08:49 |
|
|
slavik74
|
nitra65 píše: je to starsi typ 89
Skontroluj kontakty na baterke, prívodný vodič do poistkovej (je to ten najhrubší) pripadne ako už bolo spomenuté, pre istotu preletuj celu poistkovu skrinku. Studené spoje su potvory, niekedy sa dosť blbo hľadaju. A skontroluj aj ukostrenie, tj. mínus pol od baterky na kostru+prepojenie motor s karoseriou (taky hrubší medený pasik)
|
5.7.09, 09:25 |
|
|
nitra65
|
poistkovu skrinu som premeral multimetrom...je v poriadku,napatie mam v poistnej skrini na 30 z ktorej ide este na dve poistky a jedno rele a ku kluciku,som laik ,neviem ci ma byt cela positna skrina pod napatim,privod do poistnej skrine je iba cez 30???
|
5.7.09, 14:46 |
|
|
Johnny
|
Mel jsem podobny problem, nastartoval jsem auto ujel tak 200m ze natankuju na benzince, pak kdyz jsem auto chtel nastatrtovat tak ani tuk. Roztlacil jsem to z kopce, nastartoval pres kvalt a ujel tak 20km. Na druhy den zase auto ani tuk. Vytah jsem baterku, zmeril napeti a nula nula prd. Tak jsem ji hodil na nabijecku, a za tri dny auto startovalo jak dive. Pokud tak, tak nabij baterku.
Pokud ne, proletuj si pojistkovku nic na tom neni. A zkontroluj si jeste piny v konektorech do pojistkovky jestli nejsou vylomene nebo povytazene. Taky mam FA ´89, a to to je necastejsi zavada v elektroinstalaci povolene, vylamane nebo utrzene kontakty.
_________________ to bylo dobre auto , k**va
|
6.7.09, 08:57 |
|
|
nitra65
|
auto uz startuje,po opetovnom nabiti baterie a prekontrolovani kontaktov...len som zvedavy ako dlho..dakujem
|
7.7.09, 19:32 |
|
|
michalkatka
|
nitra65 píše: auto uz startuje,po opetovnom nabiti baterie a prekontrolovani kontaktov...len som zvedavy ako dlho..dakujem
odmeraj, alebo daj si odmerať ako ti to dobíja....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.7.09, 19:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|