Autor |
Zpráva |
BORISROSSI
|
Rezerva a opravna sada
Ahoj, nevyznam sa moc v zakonoch a nechce sa mi to pracne hladat, je mozne na slovenskych cestach pouzivat miesto rezervy opravnu sadu tak aby s tym nemala problem ani policia? mam miesto rezervy v diskovu nadrz LPG a dost mi zavadzia rezerva, prakticky nic do auta nenacpem, dik za odpovede
_________________ Škoda Favorit 135LS 1992 with 136 engine
|
6.7.09, 20:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MATTESS
|
sada všechno neopraví. Kamarád ji taky měl místo rezervy a vezl jsem mu rezervu asi 60km (v noci). Osobně bych se na sadu nespoléhal
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
6.7.09, 20:28 |
|
|
BORISROSSI
|
MATTESS píše: sada všechno neopraví. Kamarád ji taky měl místo rezervy a vezl jsem mu rezervu asi 60km (v noci). Osobně bych se na sadu nespoléhal
to ma tiez napadlo, neviem ece ako to vyriesim, co ta policia nema s tym problem? je to povolene?
|
6.7.09, 20:37 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
BORISROSSI píše: MATTESS píše: sada všechno neopraví. Kamarád ji taky měl místo rezervy a vezl jsem mu rezervu asi 60km (v noci). Osobně bych se na sadu nespoléhal to ma tiez napadlo, neviem ece ako to vyriesim, co ta policia nema s tym problem? je to povolene? mam taky neprijemny pocit ze u nas toto nelze ale osobne radsej rezervu pac opravis len male dierky a keby si roztrhol gumu o obrubnik si v pecku
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
6.7.09, 20:55 |
|
|
Ondras83
|
tohle řešim taky, momentálně vozim jen opravnej sprej, ale taky mám toroida a do kufru rezervu nechci, teda sem jí tam měl, ale když chci jet na dovolenou s mladou, tak se mi tam vejde tak taška s chlebem...co takhle koupit šprcku (to uzoučký rezervo?)...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.7.09, 20:58 |
|
|
BORISROSSI
|
Ondras83 píše: tohle řešim taky, momentálně vozim jen opravnej sprej, ale taky mám toroida a do kufru rezervu nechci, teda sem jí tam měl, ale když chci jet na dovolenou s mladou, tak se mi tam vejde tak taška s chlebem...co takhle koupit šprcku (to uzoučký rezervo?)...
ja to potrebujem konkretne koli miestu pre subwoofer v kufri ale ako vidim tej rezervy sa nezbavim, dojazdovka by spravila viac miesta ale priemer ostava takze bednu tam tak ci tak nenacpem, 45L nadrz LPG namiesto rezervy zaberie dost miesta nevadi, aj tak dik za typy
|
6.7.09, 22:13 |
|
|
Ondras83
|
kdybys v kufru neměl hovadiny, nebudeš to tak řešit
|
6.7.09, 22:21 |
|
|
BORISROSSI
|
Ondras83 píše: kdybys v kufru neměl hovadiny, nebudeš to tak řešit
mam tam len naradie a rezervu, co myslis pod "hovadiny"
|
6.7.09, 22:38 |
|
|
Ondras83
|
BORISROSSI píše: Ondras83 píše: kdybys v kufru neměl hovadiny, nebudeš to tak řešit mam tam len naradie a rezervu, co myslis pod "hovadiny"
tuc tuc bednu
|
6.7.09, 22:41 |
|
|
BORISROSSI
|
Ondras83 píše: BORISROSSI píše: Ondras83 píše: kdybys v kufru neměl hovadiny, nebudeš to tak řešit mam tam len naradie a rezervu, co myslis pod "hovadiny" tuc tuc bednu
ja som hudobnik takze to u mna nieje hovadina, chcem do 150w aby to hralo kvalitne, nic s obrovskym vykonom, len mi chyba trochu miesta
|
7.7.09, 14:10 |
|
|
sharpers
|
tak si nech hudbu do zkušebny nebo na doma a v autě se nato vysera nemusíš to řešit...nebo kašli na bednu a kup si nějaky basak repro na plato...to taky jde sehnat aby hralo super...ale to už je OT
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
7.7.09, 15:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
free air basák nikdy nebude hrát jako ten v bedně
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.7.09, 18:34 |
|
|
ventYl
|
neda sa to. zakon prikazuje mat rezervu, pokial nemas runflat system (tzv. moznost dojazdu aj po prederaveni pneu).
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
7.7.09, 18:56 |
|
|
Ondras83
|
ventYl píše: neda sa to. zakon prikazuje mat rezervu, pokial nemas runflat system (tzv. moznost dojazdu aj po prederaveni pneu).
možná uvás, unás ji musíš mit akorát ve 1000MB-rapid, jinak rezerva nutná není
|
7.7.09, 19:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nutná je pokud i máš blíž než 40cm od hrany nákladního prostoru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.7.09, 19:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|