7th sraz skoda.virt.cz - 4.7. Hrochův Týnec
Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
par fotek je v galerii, odkaz je obrazek
|
6.7.09, 14:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Jako vždy pěkné.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
6.7.09, 15:58 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Škoda, že nebylo skoro co fotit, mohlo to být mnohem lepší, jelikož by mě to jinak bavilo.
|
6.7.09, 16:05 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Postupně jsem se dočetl, že se vydařilo vše, jak slalom bez problémů tak sprinty, pokud přečteš virt a mrkneš do fotogalerie.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
6.7.09, 16:11 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no jo, to jsem četl, ale co to je platný, když pěkný auta spočítám na prstech
|
6.7.09, 16:15 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Nevim co furt řešíš. Je to sraz stejný jako techwebu - prostě škodárny z denního použítí včetně tuzingu. Moje auto si taky nevyfotil.
|
6.7.09, 16:18 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
No a proc taky, jsem ho fotil i natacel minule, svoje jsem taky nefotil... na virtu si obcas prohlizim auta, nasel jsem si tam dost takovych, co se mi libi, jsem tak nejak cekal, ze ucast bude jina, "...akce roku...", prinejmensim vetsi, no nic, me to proste zklamalo, dost. Nevadi me, ze nekdo zkazil to letiste, to se neda nic delat.
|
6.7.09, 16:26 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
"Akce roku" techwebu může dost lidem připadat taky malá.
|
6.7.09, 16:28 |
|
|
Tuner#2
|
Akce roku to v mých očích skutečně bývala a doufám že zas bude. Večer a nebo zíra podám reprort z mých očí... Holt kdo nezná minulé ročníky a účast Kláska, Andruchoviče, a dalších na letišti, tak těžko pochopí. Navíc je to staz, kde se t 90% všichni známe to je na tom to nej. FCC jsou sice pěkný auta, ale sraz je takový neosobní...
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
7.7.09, 14:20 |
|
|
paži
|
já jel přes pardubice v sobotu, ale nebyl jsem sám, tak jsem tam neazjížděl...čekal jsem že budu cestou aspon potkávat spousty škodovek a ono nic
|
7.7.09, 17:55 |
|
|
Tuner#2
|
Pokusím se sraz shrnout ze dvou pohledů.
Emoce tak jak jsem to prožíval: Už v pátek se to začalo nějak kazit. Napřed Nwkt problém s uvařením (naštěstí ho Syny odtáhnul a opravený odjel). Pak mě volal Syny že shání číslo na Appla a v tom mě přestal jít net. Naštěstí jsem to na chvíli rozchodil a číslo mu poslal smskou. Cestou domů sms od radekp, že sraz na letišti nebude, že je majitel vyhodil. Za chvíli volala Máša, že přijela domů a má úplně prázdný pravý přední kolo. Večer mě čekalo pár sms co teda bude a velký dík Radkovi a pyromanovi za informace. Díky tomu, že jsem měl domluvený obchod s minnem, tak ještě schánení číslo na něj a ujištění, že tam taky jede. Kolem půlnoci jdu spát s tím, že po čtvrté vstávám (ti co byli na sraze na tom byli díky opilcům a muzice z vyprávění ještě podstatně hůř…) Cesta na Hrocháč pohoda a byli jsme tam už před osmou, tak říkám Danstrovi, že ho vezmu na letiště aby věděl kde to mělo být (nikdy tam ještě nebyl). Když jsme tam přijeli, tak tam byli tři auta a prý jestli nevíme co se děje, tak říkám že víme, že sraz je jinde atd. To, že je na budce která byla stranou něco napsáno si téměř niko nevšimnul. Přes den se mě ptal nějaký chlápek, že kde to prý jsme, že už dvě hodiny jezdí po Hrocháči a nikdo nic neví. A takových lidí muselo být více. Dorazili jsme tedy na hřiště, které až na vjezd a hlavně ožralé pořadatele bylo super. Hned ale první soutěž byla pro mé nervy „hrou“. Jak se někdo může smát tomu, že to kolo musí dojet alespoň k té žluté škodovce (myšleno mé) a bouchnout jí do blatníku – to bych si pak asi bouchnul i já do toho ožraly!!! I přes mé upozornění, že to není zrovna rozumné válet mezi autama a odření CHIPovo Rapida se nepřestalo v „zábavě“ a skončilo to promáčklým a odřeným lemem na Zdendovo DNX Rapidu. Naprosto BEZ OMLUVY a případného finančního vyrovnání ze strany toho co to poškodil a ze strany pořadatele taktéž. Tady by se měl někdo vážně zamyslet nebo snad za to mohl Zdeněk stejně tak jako loni Aplle za kolizi? Přikládám foto již částečně rozleštěného lemu, ale tohle je trestuhodné…Cestou na slalom před Hrocháčem stála u strany 100vka, tak jsem neváhal a zastavil. Kolem projela snad desítka aut a nikdo nezastavil až po chvíli Zdany a bylo štěstí, že měl u sebe matky na kola, protože pánovi se vyšroubovali všechny 4 matky a kolo vyskočilo ze šteftů a zapasovalo se do podběhu. Než zastavil, tak středová matka se závlačkou hezky vyfrézovala zadní stranu Apolla, naštěstí mimo hlavní dosedací plochu, takže jde použít bez problémů dál. Odjezd na slalom byl taky chaotický. Stačilo, aby Luděk před odjezdem řekl do megefonu všichni ke mně a všem na srazu řekl, že Ti co budou soutěžit, tak aby zaparkovali na placu před nádražím co nejdál od kuželů a Ti co budou jako diváci, tak zaparkovali úplně mimo plac někde po Hrocháči a nebo za přejezdem. Hned by tam byla půlka aut a bylo by to bezpečnější. Takhle to byla hrůza, dvě řady aut, tam stačil jeden nezvládnutý smyk a sebral by tam lidi i auta a koledovalo si to o velký průser. A to není jen z mé hlavy tak to viděl i člověk, co už „ pár soutěží“ odjel a sám říkal, že by do takovéhle akce nešel. Vzadu na nás řval dědek ze dveří, že mu smrdíme pod okny a vypadalo to, že bude házet dlažební kostky. Když to říkám Luďkovi, tak nezájem včetně toho že jsem chtěl přejet někam dopředu aby se nic nestalo autu, ale on hned pustil předjezdce co jel jak bezmozek na to, že tam ještě hodně aut přeparkovávalo v zadní části. To že tam přijela paní s Fábií když bylo auto na trati, že vzadu stáli soukromé auta, které z toho baráku kdykoliv mohli odjet směrem proti soutěžnímu autu už byla jen „třešnička na dortu“ tomu zmatku a koledování si o průšvih. Z tohoto důvodu jsem po všech zvážení pro a proti nejel, neb stát v koloně na start a mít vedle sebe pár metrů auto letící bokem mezi kuželama, to se takhle nedělá a nebyl jsem sám kdo Kroutil hlavou. Opravdu to nebyl strach z havlíka, na slalom jsem se letos moooc těšil. Organizace provozu opilcema byla kapitola sama pro sebe… Ze slalomu jsme odjížděl jako poslední, neb nemám zájem aby mě někdo s pořádnou dávkou adrenalinu udělal poruchu karoserie. Tímto se omlouvám všem co jsem je předjel na sprintu, ale dělal jsem to v rámci co největšího bezpečí pro mé auto. Rychle odjet sprinty a raději návrat na hřiště. Sprint opět problém organizace. Stačilo říct, že soutěžící udělají kolonu PŘED přejezdem, ti co nesoutěží, tak bez výjimky parkování v koloně ZA přejezdem a bylo vyřešeno a najíždělo se na sprint krásně bez stresů o auto a plynule. Vyhlášení výsledků jsem pět nepochopil. Prý budou za chvíli, pak přes hodinu a půl nic a najednou během půl minuty vyhlášeno přičemž účastníci jsou všude rozmístění po placu a nikdo nic neslyšel. Stačí vždy megafonem svolat dav a až po minutě začít hlásit. To byl problém i loni, pak to neslyší všichni, přitom přijít a poslechnout každý většinou chce, ale nemůžeme pořád běhat Luďkovi za zadkem. To je asi tak vše z pohledu emocí jsem byl spíš dost zklamaný a naštvaný jak na organizaci, tak na opilce.
Chladná hlava po třech dnech: Musím poděkovat za to, že se sraz vůbec konal a že se našlo tak rychle vhodné řešení. Nic to nemění na tom co jsem napsal z pohledu emocí, ty výtky platí pořád a pokud chce pořadatel pokračovat v tomto trendu, tak účast na příštím ročníku budu hodně zvažovat…
Mimochodem spoléhat se na to, že uspořádání srazu leží jen na vypsaných termínech z ledna 2009 je dost lehkomyslné. Šlo v pondělí před srazem zavolat, hele „Franto“, takže tenhle víkend budeme mít u Vás na letišti tentokrát škodovky, počítáš s tím jo? Abys tam třeba neměl odstavený nějaký kombajn. A Franta na to ANO a nebo NE. Navíc dneska je každý „jen“ na peníze, nevěřím tmu, že kdyby byla vůle, tak že za nějakých pár tisíc nedržel ten jeden z majitelů „hubu“ A pár tisíc by znamenalo třeba 100,-vku navíc od každého kdo přijel a myslím si, že by to každý dal, když dnes jsou schopni na jiných srazech vybírat i 500,- a víc téměř za nic…
Na závěr chci poděkovat zdravému jádru za opravdu vydařený sobotní večer. Díky všem.
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
7.7.09, 20:24 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Mít auto v supr stavu a chtít se zúčastnit soutěží tak cítím a zřejmě píši to samé.
Loni mi to připadalo celkem OK, příští rok se nechám překvapit.
|
7.7.09, 20:37 |
|
|
Tuner#2
|
Martin007: pro mě to byl opravdu až do letoška nej sraz v roce, spousta kamarádů, super svezení, co více si přát. Nakonec večer u zazzy. Letos z toho nevyšlo nic, tak uvidíme co bude dál.
|
7.7.09, 20:43 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
A ta odřená auta to se stalo jak jestli můžeš být konkrétnější ?
|
7.7.09, 20:44 |
|
|
Tuner#2
|
Martin 007 píše: A ta odřená auta to se stalo jak jestli můžeš být konkrétnější ? Zdendovo DNX Rapid, jediný co vím, že má origo zadní vyklápěcí okýnka. No stalo se to kolem z nějakého náklaďáku, kterým se válelo směrem od hospody do dálky. Kolo zahnulo a zalo ten bok vystouplým diskem
|
7.7.09, 21:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|