Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 00:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Problém s odhlášením 
Autor Zpráva
Moderátor

Příspěvek 
auto v poloprevodu lze prehlasit..potrebujes jen cestny prohlaseni, ze si auto nenarokujes a je to...zadna potiz v tom neni..

http://kachnis.techsajt.cz

18.7.09, 20:34
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Kachnis píše:
auto v poloprevodu lze prehlasit..potrebujes jen cestny prohlaseni, ze si auto nenarokujes a je to...zadna potiz v tom neni..

ano, to je jasna vec. to prohlaseni samozrejme mam. ale vec se ma takto: auto v poloprevodu jsem s timto prohlasenim prodal nekomu kdo si to mel prihlasit ale neprihlasil a ztratil od nej papiry a prodal ho bez znacek a vin nekomu dalsimu. s tim prvnim jsem kteremu jsem to prodal jsem v kontaktu, je ochoten spolupracovat, ale je to k nicemu protoze si to na sebe nemuze prihlasit s cestnym prohlasenim ode me protoze k tomu nejsou papiry. duplikat nevystaví autu co je v poloprevodu musela by se udelat evidencka, ale to neni mozne protoze to auto nemame. vím, je to velice komplikovane

18.7.09, 20:43
Profil ICQ

Příspěvek 
lord_sef píše:
zname na ekolikvidacich... za flasku nebo zkusit nekoho podmaznout:)

taky to vidim jako jedinou moznost. ale ted jestli nenajdu ten VIN vyrizlý z kastle tak to je konec. na smlouve to asi stacit nebude.

18.7.09, 20:59
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
pokud si to prodal nekomu dalsimu a mas na to kupni smlouvu, jsi v klidu. pokud to nekdo dalsi neprihlasil na sebe,neni to uz tvuj problem..

18.7.09, 21:31

Příspěvek 
Kachnis píše:
pokud si to prodal nekomu dalsimu a mas na to kupni smlouvu, jsi v klidu. pokud to nekdo dalsi neprihlasil na sebe,neni to uz tvuj problem..

no to jsem si taky prave myslel do ty doby nez mi volali policajti at si jdu odtahnout auto z cesty. vzdycky co se tyce auta se obraci na posledniho v TP a to jsem ja i kdyz jen v poloprevodu. auto uz sice neexistuje takze by snad problemy zadny byt nemely, ale proste se toho chci oficialne zbavit. hlavne kvuli tomu povinymu ruceni ktery se neplati.

18.7.09, 21:38
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
pak neni nic jednodussiho nez se obratit na magistrat pod kterej spadas. ja se taky s kazdou kravinou obracim na magistrat, proto tady delam chytryho :-)

18.7.09, 21:41

Příspěvek 
Kachnis píše:
pak neni nic jednodussiho nez se obratit na magistrat pod kterej spadas. ja se taky s kazdou kravinou obracim na magistrat, proto tady delam chytryho :-)

no to uz jsem tak informacene delal a rekli mi ze je to vicemene nezajima jak si to vyresim ale ze se toho zbavim tim ze si to nekdo prihlasi nebo ze potrebuju ekolikvidaci abych to odhlasil. jenze onoji je problem trochu no... ale to uz nikoho nezajima na urade

18.7.09, 21:49
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
zajímavé je to že úřad to nezajímá protože žádné řešení nemá, tak na co j :?: na ho**o,

já tu už psal o jednom autě co zas nešlo přehlásit tak jsem sehnal druhé papíry a přepálil tam číslo kastle, vše jsem napsal starostovi uh.hradiště ten to postoupil na odd.stížnosti tam mi nacamcali cár papíru a poslední věta zněla že vmém případě došlo k velkému nedorozumění a řešení zas žádné, auto je vesele evidované dvakrát :roll:

chápu že ten úředník se tě chce zbavit, napiš jim dopis at zaujmou nějaké stanovisko písemně ti musí odpovědět je tam na odhlášení i odstavec že vozidlo zaniklo

ptal jsem se na ministerstvu dopravy co to je když vozidlo zaniklo a ten inteligent odpověděl že vozidlo zanikne i v případě že spadne do moře

kdybys poslal podklady tak ti s dopisem pomohu je to častý problém a nemá řešení miloš

19.7.09, 10:41

Příspěvek 
Nemá... V mém případě je to štěstí, že je auto v depozitu, paní řekla nechat tam a neřešte to... 8)

19.7.09, 10:43

Příspěvek 
Pokud máš ale VIN, neměl by být problém, já všude pátral, kdo by mi tu ekolikvidaci udělal a hodněkrát jsem slyšel, že by to i udělali bez vozu, ale chtěli alespoň vyřízlý VIN... Když jim ho dáš, k tomu nějaký prachy, tak ti to určo někde vystaví...

19.7.09, 10:49
Mistr mechanik

Příspěvek 
počátkem minulého roku šel ještě padělat doklad o likvidaci, číslo o likvidaci se dává z internetu tak už taky nejde,

popíšu příběh vlastnil jsem V3S stavební firmy která zanikla,
zůstala mi jen kupní smlouva, protože si ten borec co firmu vlastnil vzal všechny papíry do hrobu, V3S jsem prodal na slovensko, skoro jsem si vzřídil techničák a nákladák chtěl legálně přehlásit no zas problém V3S neměla technickou , tak jsem vzal značky hodil do popelnice a nějaký úřad at si eviduje a ten pojištovací fond at si vymáhá co chce :wink: miloš

19.7.09, 11:08
Mistr mechanik

Příspěvek 
další případ co jsem měl tak mi ve dvoře stály dvě auta cca 4 roky a fakt se znich stal nebnezpečný odpad, majitel bydlí někde v americe alhama nebo tak nějak a o nějaké české republice nechce do nejdelší smrti ani slyšet, tak jsem je zavezl k odborné likvidaci,

bohužel nejde protože jsem neměl velký TP jen malý, tak jsem ty káry popotáhl na váhu skás skoro dvojku značky neodborně zlikvidoval v popelnici :roll: a zdar :wink: miloš

19.7.09, 11:24
Mistr mechanik

Příspěvek 
Petr105 píše:
Pokud máš ale VIN, neměl by být problém, já všude pátral, kdo by mi tu ekolikvidaci udělal a hodněkrát jsem slyšel, že by to i udělali bez vozu, ale chtěli alespoň vyřízlý VIN... Když jim ho dáš, k tomu nějaký prachy, tak ti to určo někde vystaví...

já to taky slyšel tak jsem to zkusil

borec se kterým jsem to měl už domluveno tak nechtěl ani omylem,

že tak zlikvidoval jedno auto a našlo se někde vyválené u brna, že tam byla krimináílka a měl nějaké správní řízení z pokuty se vykroutil tak že řekl že vozidlo bylo silně havarované a vin nešlo zkontrolovat :roll: miloš

19.7.09, 11:41
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
já taky zlikvidoval auto napsaný na osobu co byla po smrti :lol: :lol:

19.7.09, 11:59
Profil ICQ

Příspěvek 
tak jsem dnes zjistoval a týpek by to udelal kdyz mu dam ten vin, jenze ho nemuzem zatim najit. bracha ho prej nekam schoval no... postup bude asi nasledujici. pokusim se najit vin a udelat likvidaci, kdyz to nenajdu zkusim jeste jednou zajit na urad a znova jim to vysvetlit a kdyz me znovu poslou do haje, tak jak rikal milos napisu jim to pisemne aby se k tomu vyjadrili.

19.7.09, 18:00
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další