Autor |
Zpráva |
slavik74
|
Johnny píše: Jsem asi tydyt, ale co. Hlavne ze to funguje. Snad to bude pro ostatni takovy odstrasujici priklad. Radsi si to poradne promyslete, kterou chcete zapojit at pak neskrabete tistak zbytecne, jako ja.
Kto nič nerobí, ten ani nic nepokazí. Človek sa na svojich chybach učí. Lepšie sa však poučiť z chyb inych
|
19.7.09, 18:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
stejně by me zajimalo jak akam je napojená kontrolka TEST u favoritu BMM
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
19.7.09, 18:50 |
|
|
Jiri
|
panove a co ta kontrolka co je u teplomeru..tam nejaka je nebo neni...ta by nesla zapojit na vetrak pokud tam je zarovka tak asi urcite by sla..ale ja nevim jestli tam vubec je nejake sklicko...nepamatujete nekdo
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
19.7.09, 19:27 |
|
|
slavik74
|
Jiri píše: panove a co ta kontrolka co je u teplomeru..tam nejaka je nebo neni...ta by nesla zapojit na vetrak pokud tam je zarovka tak asi urcite by sla..ale ja nevim jestli tam vubec je nejake sklicko...nepamatujete nekdo
No ono to vypada ako kontrolka, podobne ako pri palivomery, ale nic tam neni. Teda aspon u Fa 136L ´90.
|
19.7.09, 19:31 |
|
|
Jiri
|
slavik74 píše: Jiri píše: panove a co ta kontrolka co je u teplomeru..tam nejaka je nebo neni...ta by nesla zapojit na vetrak pokud tam je zarovka tak asi urcite by sla..ale ja nevim jestli tam vubec je nejake sklicko...nepamatujete nekdo No ono to vypada ako kontrolka, podobne ako pri palivomery, ale nic tam neni. Teda aspon u Fa 136L ´90.
nic tam neni a ani nepude.... navrtat diru pro zarovku treba..a cervene sklicku tam dat..pak by svitila zaroven s vetrakem..misto tam neni..do toho tvaru jak to vypada jako kontrolka to sklicko nepujde...me by se to na favu celkem libilo takhle hezky umistenou tu kontrolku u teplomeru
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
19.7.09, 19:34 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Jiri píše: panove a co ta kontrolka co je u teplomeru..tam nejaka je nebo neni...ta by nesla zapojit na vetrak pokud tam je zarovka tak asi urcite by sla..ale ja nevim jestli tam vubec je nejake sklicko...nepamatujete nekdo
nic neni ale jde to udelat ja sem to na Favoritu 89 mel
oskrabal tu barvu dal sem tam neco jako na palivomeru krytku aby to neprosvitalo a dal sem tam oranzove sklicko z odrazky
do tistaku vyvrtal diru a narval 2W zarovku s objimkou ze zigula bo z ceho to bylo melo to uz integrovany kabel z objimky (mela by jit pouzit i ze S 105/120)
|
19.7.09, 19:35 |
|
|
Jiri
|
|
19.7.09, 19:39 |
|
|
michalkatka
|
Johnny píše: Tak chlapi, nakonec jsem pouzil kontrolku ABS, ale pristrojovku jsem stejne proskrabnul. Chtel jsem zapojit TEST kontrolku protoze mela ikonku podobnou ventilatoru (takova ta klapka), ale neuvedomil jsem si ze sviti cervene. Tak by to vypadalo ze hlasi poruchu. Tak jsem nakonec zapojil tu ABS, protoze ma zlute podsviceni (varovani) ze se neco deje. Tak to nakonec necham na ni.
Jsem asi tydyt, ale co. Hlavne ze to funguje. Snad to bude pro ostatni takovy odstrasujici priklad. Radsi si to poradne promyslete, kterou chcete zapojit at pak neskrabete tistak zbytecne, jako ja. kontrolka ABS má trvalý mínus a rozsvieti sa privedením plusu, ak sa dobre pamätám tak to mám aj ja, a nič som nepreškrabával na plošáku... M4sterCZ píše: stejně by me zajimalo jak akam je napojená kontrolka TEST u favoritu BMM
kontrolka TEST je zapojená iba u ekotroniku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.7.09, 23:23 |
|
|
kwiko
|
M4sterCZ píše: stejně by me zajimalo jak akam je napojená kontrolka TEST u favoritu BMM
jak pise Michal. Podla mojej uvahy by mohla koncit pri pridavnej poistkovke v motorovom priestore.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
20.7.09, 05:38 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
michalkatka píše: M4sterCZ píše: stejně by me zajimalo jak akam je napojená kontrolka TEST u favoritu BMM kontrolka TEST je zapojená iba u ekotroniku...
jo a me svitila porad to jsou ty nemecke hybridy s karburatorem rizenym ridici jednotkou
|
20.7.09, 07:35 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
ja mam favorit BMM z nemecka dotahnutý a kontrolka se mi nikdy nerožla a zajima mě pravě kde je zapojená že bych ji zapojil na větrák
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
20.7.09, 08:12 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Co jako senzor pouzit optickou zavoru na listy vrtule? To by slo ne?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.7.09, 09:17 |
|
|
Johnny
|
michalkatka píše: kontrolka ABS má trvalý mínus a rozsvieti sa privedením plusu, ak sa dobre pamätám tak to mám aj ja, a nič som nepreškrabával na plošáku...
Kdyby sis poradne precetl ten muj posledni prispevek tusim na 4. strance uplne dole (ten co jsi citoval), tak by jsi pochopil proc jsem skrabal tistak.
Jinak kontrolka ABS je tusim zapojena stejne tak jako ostatni co signalizuji zapnuti nejakych svetel, takze pokud se zapoji tato tak se nic skrabat nemusi.
_________________ to bylo dobre auto , k**va
|
20.7.09, 10:06 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: Co jako senzor pouzit optickou zavoru na listy vrtule? To by slo ne?
a ako vies jak ti zastane vetrak?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
20.7.09, 10:19 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
M4sterCZ píše: ja mam favorit BMM z nemecka dotahnutý a kontrolka se mi nikdy nerožla a zajima mě pravě kde je zapojená že bych ji zapojil na větrák
tak BMM neboli vstrikovani to zapojene nema takze neni ani nikde zapojena
|
20.7.09, 10:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|