|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 pískání brzd felada
koupil jsem feldu no pískala hrůza, destičky jsem očistil, skoro nové, kotouč nic moc 10.4 mm, , za chvíli to pískalo znova, tak jsem je odrhl ocelákem a srazil hrany, jak to kdosi radil, no zase se to rozpískalo no děs, vodítka třmenu ok, každý se za mnou ohlížel, všera to naráz pískat přestalo ujel jsem asi 80 km a nepíská to tak si z toho vyber, vozovka suchá, miloš
|
| 21.1.07, 20:53 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
roman heller
|
 Re: pískání brzd felada
slovacek.milos píše: koupil jsem feldu no pískala hrůza, destičky jsem očistil, skoro nové, kotouč nic moc 10.4 mm, , za chvíli to pískalo znova, tak jsem je odrhl ocelákem a srazil hrany, jak to kdosi radil, no zase se to rozpískalo no děs, vodítka třmenu ok, každý se za mnou ohlížel, všera to naráz pískat přestalo ujel jsem asi 80 km a nepíská to tak si z toho vyber, vozovka suchá, miloš
Záleží od jaké značky tam sou destičky.Stalo se mi že když sem koupil ty levný šunty tak začaly nejprve při zatáčení popískávat a pak už když se trochu zahřály kotouče tak hvizdaly skoro pořád.Lehce ses dotkl brzdy a přestaly(zkus ale jet celou cestu s nohou na brzdě...  ).Koupil sem jiný destičky a byl svatý klid..... 
|
| 23.1.07, 00:42 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tu značku těch desek jsem nepřečetl, stát na tom za jízdy jsem taky zkoušel a nic, prostě to naráz nepíská jezdím pořád, jestli se i ty koutoče potřebovaly vzpamatovat  nebo co, miloš
|
| 24.1.07, 12:11 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
slovacek.milos píše: tu značku těch desek jsem nepřečetl, stát na tom za jízdy jsem taky zkoušel a nic, prostě to naráz nepíská jezdím pořád, jestli se i ty koutoče potřebovaly vzpamatovat  nebo co, miloš
este by mohlo pomoct (okrem vymeny) naniest na prasatka zvonka gumu, ci take nec. neviem ako sa to presne robi ale uz mi to par krat mechanik spravil a piskanie bolo prec. zrejme to pretrel nejakou antirezonancnou latkou.
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 24.1.07, 13:39 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
prasátka mi jedou OK a ještě jsem je je promazal pod prachovku silikonovým sprejem, třeba i to zabralo, v tom by mohla být logika, miloš
|
| 24.1.07, 14:47 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|