Autor |
Zpráva |
gokralik
|
No já nějak nevím. Já tam mám dvě. Taky jsem o tom nevěděl. Ta je asi pro 4. válec. Jak jsem měnil rozdělovač, taky jsem to nastavoval na rysku, rozdělovač pěkně na rysku a střílelo mi to do výfuku, pak jednou střelil do sání. Pak mi to Nepér prozradil, takže jsem to otočil na tu správnou rysku (i podle ventilů) a motor hned naskočil.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
27.7.09, 13:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
ja mam teda rysku iba jednu a aj tak som to dal naopak
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
27.7.09, 13:33 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ukazat! Ja teda druhou nevidel este a 1. a 4. valec ji musej mit na stejnym miste
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
27.7.09, 13:34 |
|
|
darklord
|
Matthes píše: Ukazat! Ja teda druhou nevidel este a 1. a 4. valec ji musej mit na stejnym miste
mozno ma nejaku specialnu klukovku ala HTP
|
27.7.09, 13:37 |
|
|
gokralik
|
No tak pro třetí válec nebo já nevím. (to je pravda s tím 4. no...jsem měl trochu zapnout mozek) ale přece jsem si ji tam nevymyslel.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
27.7.09, 18:52 |
|
|
john simple
|
předstih
já to neseřizoval, to soused. já jen startoval.
no už je to ok, motor šlape a ze 120tky je kabriolet
|
28.7.09, 09:33 |
|
|
darklord
|
kua mam podobny problem, predstih som naladil (+-od ucha) motor jazdi paradne v rozmedzi 1500-3000 ale akonahle dupnem plny plyn okolo 3000ot zacne klepat. skusal som predstih znizovat ale menej uz proste nejde dat pac by zase palil do vyfuku. co s tym? kde je chyba?
|
28.7.09, 11:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Palivo, spatna regulace predstihu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.7.09, 11:56 |
|
|
darklord
|
Matthes píše: Palivo, spatna regulace predstihu
na palivo by som to nezvadzal, pritom rozdelovac behal v pohode pred vymenou rozvodov - regulaciu predstihu myslis podtlakovku z karbecu? ak ano tak na to mam podozrenie ze bude upchaty ten prietokac na karburatore pac som stary urval a tento co som dal neviem v akom je stave...
|
28.7.09, 11:57 |
|
|
slavik74
|
darklord píše: na palivo by som to nezvadzal, pritom rozdelovac behal v pohode pred vymenou rozvodov - regulaciu predstihu myslis podtlakovku z karbecu?
Može byť aj podtlaková, ale ak to blbne v otáčkach +3000, pozri asi skôr na odstredivu reguláciu.
|
28.7.09, 12:09 |
|
|
darklord
|
no ale ak sa dostanem na 4000 s polovicnym plynom tak to ide krasne, problem je ked pridam plyn naplno tak zacne klepotat
|
28.7.09, 12:15 |
|
|
slavik74
|
darklord píše: no ale ak sa dostanem na 4000 s polovicnym plynom tak to ide krasne, problem je ked pridam plyn naplno tak zacne klepotat
Nenačapoval si nejaky "kvalitný" benzín? Mne sa to 2X stalo pri nemenovanom obchodnom dome Pri pianko jezde vcelku OK, ale pri prudšom pridaní plynu, som myslel že ventily vyskočia von. Natankoval som na inej benzínke a v pohode.
|
28.7.09, 12:30 |
|
|
darklord
|
tankujem uz tri roky na jednej pumpe (shell) takze na benzin by som to nehadzal... skusim perfuknut ten srob na karbeci a skusit ci ide podtlakovka na rozdelovaci, prinajhorsom tu mam v supliku este jeden rozdelovac, ale zase to ladit sa mi moc nechce
|
28.7.09, 12:34 |
|
|
slavik74
|
darklord píše: tankujem uz tri roky na jednej pumpe (shell) takze na benzin by som to nehadzal... skusim perfuknut ten srob na karbeci a skusit ci ide podtlakovka na rozdelovaci, prinajhorsom tu mam v supliku este jeden rozdelovac, ale zase to ladit sa mi moc nechce
Pozri pre istotu aj tu odstedivku, či nie su zhodene, zlomené pružinky a či "behaju" tie zavažička. Neni s tym moc roboty!
|
28.7.09, 12:42 |
|
|
darklord
|
slavik74 píše: darklord píše: tankujem uz tri roky na jednej pumpe (shell) takze na benzin by som to nehadzal... skusim perfuknut ten srob na karbeci a skusit ci ide podtlakovka na rozdelovaci, prinajhorsom tu mam v supliku este jeden rozdelovac, ale zase to ladit sa mi moc nechce Pozri pre istotu aj tu odstedivku, či nie su zhodene, zlomené pružinky a či "behaju" tie zavažička. Neni s tym moc roboty!
no ja vidim po zhodeni vika akurat ruzicu s styrmi vrcholmi a koniec - mam totiz favo zapalovanie a rozoberat to moc nechcem
|
28.7.09, 12:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|