|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
slavik74
|
darklord píše: no ja vidim po zhodeni vika akurat ruzicu s styrmi vrcholmi a koniec - mam totiz favo zapalovanie a rozoberat to moc nechcem
Odstredivá regulácia je pod tou ružicou, uplne vo vnutri rozdelovača. ak to nechceš rozoberať celé, vytiahni aspon rozdelovač von, zhod na boku rozdelovaca taky pliešok, pod ktorym je zahaknutý kablik so snímača, odkryješ tym aj otvor na boku rozdelovača (asi 10mm diera) tou uvidíš v akom stave su pružinky na regulacii.
|
28.7.09, 12:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Asi ti to v otackach dava moc velkej predstih, co natural 98?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.7.09, 13:02 |
|
|
darklord
|
Matthes píše: Asi ti to v otackach dava moc velkej predstih, co natural 98?
ale ved pred tyzdnom to este behalo v pohode, bud som daco spicil ked som menil rozvody a nahadzoval rozdelovac alebo neviem
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
28.7.09, 13:35 |
|
|
slavik74
|
darklord píše: Matthes píše: Asi ti to v otackach dava moc velkej predstih, co natural 98? ale ved pred tyzdnom to este behalo v pohode, bud som daco spicil ked som menil rozvody a nahadzoval rozdelovac alebo neviem
Ešte ma tak napadlo, ak si mal vytiahnutý cely ten unášač rozdelovača z rozvodov, nemohlo sa stať že si ho pri nasadzovaní posunul +/- o zub. Neviem, bolo by možné že by to takto posunute vobec nastartovalo? Jednoducho nastav remenicu kluky na nulu a pozri či smeruje palec na risku rozdelovača.
|
28.7.09, 15:54 |
|
|
darklord
|
predstih som ladil podla jazdnych vlastnosti a stalosti volnobehu, pri velkom ako keby na volnobeh "zakopaval" tak som znizoval az kym nebol volnobeh plynuly. mensi uz zrejme nebude mozny pac potom sa znizia otacky - tj bude palit do vyfuku
|
28.7.09, 16:00 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To jsou ta priblbla tranzistorova zapalovani, zlaty kontakty
|
28.7.09, 16:08 |
|
|
darklord
|
Matthes píše: To jsou ta priblbla tranzistorova zapalovani, zlaty kontakty
nasrat cele kontakty, toto jak sa raz naladi tak sa kontakty mozu opalovat zavistou...
este ma tak napada - nemoze to byt bohata/chudobna zmes? pac karbec som naladil len od oka, chcel som mat najskorej hotovy predstih
|
28.7.09, 16:12 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Samozrejme ze karb by to chtelo naladit
Kazdopadne nez ty naladis tranzistory tak ja uz davno jezdim a hold jednou za par let ty kontakty vymenim
|
28.7.09, 16:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|