Autor |
Zpráva |
chemer
Moderátor
|
To je škoda no... na minisraz jedou všichni a na srazu nebude nikdo?
|
28.7.09, 18:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Peca
|
Pruser se startovanim auta - dnesni odpoledne jsem stravil nad opravou a stejne se nezadarilo. Tak doufam, ze az prijedu na sraz a bude me manzelka pri kazde prilezitosti roztlacovat, ze vam to vadit nebude a dzentlmensky se pridate
A treba mi date i nejakou dobrou radu ci dopomoc, i kdyz si myslim ze jsem vsechno hmatatelne uz vyzkousel...
_________________ Peca
http://www.skoda.dobrodruh.net
... protože cesta je cíl!
|
28.7.09, 19:53 |
|
|
bany.xf.cz
|
Peca píše: Pruser se startovanim auta - dnesni odpoledne jsem stravil nad opravou a stejne se nezadarilo. Tak doufam, ze az prijedu na sraz a bude me manzelka pri kazde prilezitosti roztlacovat, ze vam to vadit nebude a dzentlmensky se pridate A treba mi date i nejakou dobrou radu ci dopomoc, i kdyz si myslim ze jsem vsechno hmatatelne uz vyzkousel...
Bukaj do toho dá čtyři rány a bude to hotovo
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
28.7.09, 20:55 |
|
|
Tomáš1280
Dřevák na focení, neumí ostřit
|
8-)
PECA bude tam vela rozdelovacov a karbíkov na odskúšanie čo je vlastne dodrgané
Ešte druhá vec ked sa nám podarí prísť okolo tej pólnoci jak rozložiť stan (aj ked to neni až tak dôležité)
a potom naisť po tme ten kemp a konkretny parkerplac pri pergole B-))
Pošlete mi niekto číslo kto tam budete piatok večer -radsej viacerí keby som trafil akurát indysponovaného techwebáka maďar jsem
majne numero: +421910308034
_________________ škoda 105 L rv 1987 viewtopic.php?t=12802 Peugeot 205 1.1 5dv rv 1993 viewtopic.php?t=20374 Peugeot 205 1,1 3dv 1996 Renault Megane Scenik 1,9dt 1996 Opel Astra G kombajn 1,7 dti 16v isuzu 2003
|
28.7.09, 21:04 |
|
|
Radic
|
Peca píše: Pruser se startovanim auta - dnesni odpoledne jsem stravil nad opravou a stejne se nezadarilo. Tak doufam, ze az prijedu na sraz a bude me manzelka pri kazde prilezitosti roztlacovat, ze vam to vadit nebude a dzentlmensky se pridate A treba mi date i nejakou dobrou radu ci dopomoc, i kdyz si myslim ze jsem vsechno hmatatelne uz vyzkousel...
tak napiš už předem co to dělá ještě je trochu čas to pořešit...taky sem měl nedávno trošku akce se startérem
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
28.7.09, 22:01 |
|
|
Peca
|
Radic píše: tak napiš už předem co to dělá ještě je trochu čas to pořešit...taky sem měl nedávno trošku akce se startérem
Situace: rychlootackovy starter toci jako svina, na indukcni civce to jiskru hazi, motor se toci ale ani neskytne. Naopak na roztlaceni ale chyta doslova „na drc“! A jede v klidu, nic rozhasenyho, normalni stav chtelo by se rict. Pak to zhasnu a okamzite startuju, az do vybiti baterky a nechytne ! Pak opet pri roztlaceni na drc chytne a bezi. Dneska jsem nad tim stravil cely odpoledne a nezadarilo se najit zavadu. Vsechno co jsem prosel, funguje, az se mi chce rict, ze takto v cajku a osobne dukladne zkontrolovany jsem to jeste nemel. Ale ma to jeden hacek – nechytne to na starter
Spinacka vyzkousena, magnet ventilu vyzkouseny, ETZ odzkouseny, civka i kabely vymeneny. Motor bezi jako hodinky, pri startovani haze jiskru ale proste nechytne. Jen na roztlacku.
Ze by do auta vstoupil Satan? Kua ja uz nevim…
_________________ Peca
|
29.7.09, 06:36 |
|
|
ferrari
|
Re: 8-)
Tomáš1280 píše: PECA bude tam vela rozdelovacov a karbíkov na odskúšanie čo je vlastne dodrgané Ešte druhá vec ked sa nám podarí prísť okolo tej pólnoci jak rozložiť stan (aj ked to neni až tak dôležité) a potom naisť po tme ten kemp a konkretny parkerplac pri pergole B-)) Pošlete mi niekto číslo kto tam budete piatok večer -radsej viacerí keby som trafil akurát indysponovaného techwebáka maďar jsemmajne numero: +421910308034
Noo, kemp je vraj hneď vedľa cesty, takže by to malo byť OK...ak prídem o 12tej, tak sa na stan vyssskakám a spím buď v aute, alebo pod holým nebom...číslo mám na Radiča a ten tam dúfam bude...ale hej, bolo by dobré ešte nejaké čísla, bo keby sme na druhú stranu išli v sobotu ráno a tesne nestíhali spanilku - žeby nás počkali...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
29.7.09, 06:54 |
|
|
ferrari
|
Peca píše: Ze by do auta vstoupil Satan? Kua ja uz nevim…
Skúsil by som ešte iný štartér...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
29.7.09, 06:57 |
|
|
Dawid130
|
A starter točí motorem? Ale to asi jo to by jsi poznal....
|
29.7.09, 07:22 |
|
|
bany.xf.cz
|
Dawid130 píše: A starter točí motorem? Ale to asi jo to by jsi poznal....
A jestli točí, tak točí na správnou stranu?
|
29.7.09, 08:35 |
|
|
Peca
|
bany.xf.cz píše: Dawid130 píše: A starter točí motorem? Ale to asi jo to by jsi poznal.... A jestli točí, tak točí na správnou stranu?
Točí ja ďas, a točil i předchozí dva roky. Źe by mi ho ze dne na den nějaký skřet v garáži přepóloval? To si nemyslim...
_________________ Peca
|
29.7.09, 09:11 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Hele... nechte to bejt, dohodli sme se ze usporadame soutez o opraveni Pecova auta. Tak si napady nechte napotom. Budete je potrebovat.
Edit: Jo a mimochodem, viteze ceka velmi pekna cena!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
29.7.09, 09:12 |
|
|
bany.xf.cz
|
Viky píše: Hele... nechte to bejt, dohodli sme se ze usporadame soutez o opraveni Pecova auta. Tak si napady nechte napotom. Budete je potrebovat. Edit: Jo a mimochodem, viteze ceka velmi pekna cena!
Ale Bukaj bude řešit jako poslední!
|
29.7.09, 09:18 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Sledujete někdo předpověď počasí? Jestli bude hezky nebo ne?
|
29.7.09, 10:01 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No snad bude pekne By me zajimalo kam se zatoulal pan Radocha, potrebujem s nim neco dovyladit
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.7.09, 10:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|