Brachovi jsem měnil alternátor protože svítilo dobijení a vymlasklo mu to baterku dal jsem repasovaný vše ok.Dnes jel na nakup vše ok ale z parkoviště už neodjel.udajně světla svítí kontrolky se rožnou ale po zapnutí kličku mrtvo čím to může být cívka nebo etz
30.7.09, 20:50
Reklama
Reklama
venda
Asi se mu vyžvejkal korybut.
Jednak nepíšeš co je to za přístroj a to že nenastartuje může dělat cokoliv. Chce to něco víc informací.
30.7.09, 20:57
kozina
venda píše:
Asi se mu vyžvejkal korybut. Jednak nepíšeš co je to za přístroj a to že nenastartuje může dělat cokoliv. Chce to něco víc informací.
omlovám se favorit r.v.88 135
30.7.09, 20:59
kozina
kozina píše:
venda píše:
Asi se mu vyžvejkal korybut. Jednak nepíšeš co je to za přístroj a to že nenastartuje může dělat cokoliv. Chce to něco víc informací.
omlovám se favorit r.v.88 135
starter by měl být ok alternátor taky tak bych to tipl na cívku nebio tu krabičku ETZ?
30.7.09, 21:00
venda
Věštit z křišťálový koule tu asi nikdo nedokáže. Chce to zkoušet, měřit, popřípadě se podívat, jestli je v nádrži benzín.
30.7.09, 21:05
novomi
Mě se toto stalo u š120. U startéru se mi rozpadlo těsnění a probijelo to na kostru. Proto mi to nestartovalo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků