Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 10:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Fridex - barva 
Autor Zpráva

Příspěvek 
mě to je fuk, ať si tam dává kdo chce co chce, jen mi to přijde jako kravina, když nějakej nablblej předešlej majitel jednou nalil něco, co tam správně nepatří, aby v tom ten další pokračoval...navíc to nesplňuje požadovanou normu, všude má nápisy co tam nalejt, pořád opakuju i přímo na nádobce.. pro rejpaly, jsem v klidu, jen argumentuju :D

mimochodem, to že se G12 začala vyrábět pozdějc je sice hezký a pravdivý, ale tahle kapalina se leje už od faceliftovejch feld, takže nějakej ten pátek už existuje

Obrázek

31.7.09, 21:05
Pspvek Reklama

Příspěvek 
no a právě u faceliftovej feldy to po poměrně krátkém čase způsobovalo problémy, viz o příspěvek vejš, nehledě na to že když se vyměnila třeba vodní pumpa tak ať to byla náhrada nebo origo díl tak ve spojení s červeným fridexem pořád ukapávala, stačilo vypustit červenou pořádně propláchnout chlazení přímo hadicí strčenou do nádobky a oddělanou spodní zátkou, naplnit modrým (nebo zeleným čert se v tom vyznej) a byl klid na pumpě ani kapka.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

2.8.09, 09:37

Příspěvek 
Kristensen píše:
no a právě u faceliftovej feldy to po poměrně krátkém čase způsobovalo problémy, viz o příspěvek vejš, nehledě na to že když se vyměnila třeba vodní pumpa tak ať to byla náhrada nebo origo díl tak ve spojení s červeným fridexem pořád ukapávala, stačilo vypustit červenou pořádně propláchnout chlazení přímo hadicí strčenou do nádobky a oddělanou spodní zátkou, naplnit modrým (nebo zeleným čert se v tom vyznej) a byl klid na pumpě ani kapka.

jasně, u feldy to třeba beru a věřim tomu, ale u oktávky nebo jinýho novějšího auta...

2.8.09, 10:33
Mistr mechanik

Příspěvek 
kapalina G12 se má nahradit G12+, G12 a G11 se nesmí míchat a G12+ je míchatelná s G11 a G12,

pokud nejsou problémy a kapalina se mění v intervalu 2-3 roky tak fachčí ta G12+

pokud jsou probllémy kapalina uniká tak dělám u G12 až čtyři výplachy a nahradím modrou třeba anitifreze G11

zatím vždy s kladným výsledkem :wink: miloš

2.8.09, 12:09
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2