Autor |
Zpráva |
Hiro
|
sharpers píše: M4sterCZ píše: :D no jo ale kde...k novonovi do garáže by sme se nevešli ale tady v bilovci je docela dabrá "restaurace" předtím to bylo za ostravou, pak v ostravě, navrhoval bych opačnou stranu, tj havířov nebo třeba těšín...určitě by se tu nějake mista našly...za mě by to byl havířov, u rudné, je tam plac kde bysme pokecali , okouli auta a pak pojezdili na motokarach..myslim že by to nemuselo byt špatne
a je tam vrakáč s nahradnímy díly
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
2.8.09, 18:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
Hiro píše: sharpers píše: M4sterCZ píše: :D no jo ale kde...k novonovi do garáže by sme se nevešli ale tady v bilovci je docela dabrá "restaurace" předtím to bylo za ostravou, pak v ostravě, navrhoval bych opačnou stranu, tj havířov nebo třeba těšín...určitě by se tu nějake mista našly...za mě by to byl havířov, u rudné, je tam plac kde bysme pokecali , okouli auta a pak pojezdili na motokarach..myslim že by to nemuselo byt špatne a je tam vrakáč s nahradnímy díly
začíná se mi to líbit:D akorat to nějak dohodnout
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
2.8.09, 18:46 |
|
|
sharpers
|
Hiro píše: sharpers píše: M4sterCZ píše: :D no jo ale kde...k novonovi do garáže by sme se nevešli ale tady v bilovci je docela dabrá "restaurace" předtím to bylo za ostravou, pak v ostravě, navrhoval bych opačnou stranu, tj havířov nebo třeba těšín...určitě by se tu nějake mista našly...za mě by to byl havířov, u rudné, je tam plac kde bysme pokecali , okouli auta a pak pojezdili na motokarach..myslim že by to nemuselo byt špatne a je tam vrakáč s nahradnímy díly
tj máš tam vrakáš s dílama přebážně na 120ky a fáčka ...takže bysme pokecali, omrkli auta, popřípadě se svezi na motokárách, pak dělali nákup a spolu se projeli někam na kafčo
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
2.8.09, 18:47 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
to už je ješte lepší
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
2.8.09, 18:50 |
|
|
Hiro
|
to bch mohl dorazit mám to kousíneček kedy teda?
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
2.8.09, 18:56 |
|
|
sharpers
|
Hiro píše: to bch mohl dorazit mám to kousíneček kedy teda?
termin bych viděl nejlepe tak až v pulce spna...a´t o tom vi co nejvice lidi a domluvi se termin aby nas tam co nejvice bylo...
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
2.8.09, 18:58 |
|
|
Hiro
|
kk..ale v půlce srpna jsem v dupě ku*va pak zas v nemocnici a pak zase ale nějaký den bych měl..ale kdyby šlo mi vyjít kapičku vstříc
|
2.8.09, 19:01 |
|
|
sharpers
|
tak navrhni datum ty ....ja nejsem organizator aani nebudu..jen sem řek že by bylo dobre udělat sraz a jen sem navrhnul misto....
|
2.8.09, 19:03 |
|
|
Hiro
|
20.8. nebo 21.8...navrhuji já...
|
2.8.09, 19:13 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
pohoda napiš te to vic lidem:D
|
3.8.09, 07:15 |
|
|
Hiro
|
organizátor nemusí být dohodnem se na datu a čase, a scukneme se, a pak se domluvíme kam se pojede nebude nás moc, tak se hádat nebudem
|
3.8.09, 09:02 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
mi je datum celkem jedno protože mam prazky a užívat si vona je priorita tudíš pokud neco strašně duležitého do toho nepříde tak jedu
|
3.8.09, 10:07 |
|
|
fatal
rejpal
|
No, místo zajímavé, ale předchozí plácky byly klidnější, takže bych nechal ještě prostor pro další návrhy. Vrakáč není vše. Pokud budu mít jen trochu času, zúčastním se, ale jen odpolední či večerní akce, na více dní se mnou nepočítejte.
|
3.8.09, 10:21 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
fatal píše: No, místo zajímavé, ale předchozí plácky byly klidnější, takže bych nechal ještě prostor pro další návrhy. Vrakáč není vše. Pokud budu mít jen trochu času, zúčastním se, ale jen odpolední či večerní akce, na více dní se mnou nepočítejte.
to spiš bude jako začátek třeba v 15:00 pokec pokukat okoukat auta pak přesun na kafe kofolu pivo kdo co bude chtít a večer tak v 18 až 20 hodin orzchod:D
|
3.8.09, 10:25 |
|
|
Hiro
|
nebo se někde sjedem..a pak někam zajedem, na žermanku nebo tak..dáme po birellu a bude
|
3.8.09, 10:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|