Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Sadra17 píše: několikrát ? to znamená že on tebe taky předjel
to znamená, že sme se předjížděli navzájem...jeli sme v koloně, první jel nevim kdo a za nim se to honilo ...
já sem zvědavej na ten tvůj stroj příští rok
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
2.8.09, 18:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.8.09, 18:29 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Dovolte abych se zasmal No sprint by mohl byt, to by bylo zajimaci, ale kdyby byla sestava jako letos tak by prvni misto bylo predem dane
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.8.09, 18:32 |
|
|
Ondras83
|
|
2.8.09, 18:32 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.8.09, 18:55 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Sádro a kdo po Tobě bude tu bílou šmouhu sundavat z toho stromu?
Já najel 410 km
|
2.8.09, 19:20 |
|
|
Ondras83
|
Matthes píše: Dovolte abych se zasmal No sprint by mohl byt, to by bylo zajimaci, ale kdyby byla sestava jako letos tak by prvni misto bylo predem dane
jo?...kohopak myslíš?...T2? no já sme viděl, jak to jede kristensenoj a dneska sem viděl, jak to jede patrikoj-hp a neřek bych, že první místo bylo jistý
|
2.8.09, 19:21 |
|
|
Ondras83
|
kdo to byl s tou žlutou votuzenou 105tkou?...jelo to parádně
|
2.8.09, 19:57 |
|
|
patrik-hp
|
Abych i já přidal pocity a zážitky ze srazu TW.Skvělý lidi,skvělý lidi a zas jen skvělý lidi,jeden z důježitejch faktorů bytí ve společnosti od narození do smrti každýho jednotlivce.V týhle době naprosto nepochopitelný Zapálení lidé pro to samý a nejen pro to,naprostá pohoda a klid,organizace super a spoleh na všecky,neuvěřitelná koordinovanost,jako kdyby měli všici jeden společnej mozek ale skoro každej byl z opačnýho koutu světa...Počasí paráda,jídlo- vepřokejta s hromadou obloh od Vikyho a jeho rodiny jako dort,klucí slovenský dovezli pstruhy a Šaryš,kamery z Televize Deekaye ala spol.,luxus,pergola splnila účel na 110% jíst při pivku okolo půlnoci zbytky kejty od kosti viď Ondro,Dawide 120 a další...No nářez,program nějakýho házení zbytečný,lidi se nenudili měli v hlavách,stále se dalo o něčem diskutovat,voda a koupání super,stanovej plac super,kalba a obžerství v limitu do dvou do rána při nebi plnym hvězd v tichosti noci lesa,hlad nebyl,týlový zabezpečení bylo v Přelouči cca 4-5 km jinak stánek s orosenym paráda...Spanilka decentní,za to okouzlující,krajina v okolí Kladrub plná koní,bílého hrazení v době závodů spřežení jako by to vypadlo z kalendáře Oldsmobile nebo STANDOX,nádhera,sraz u motelu sic v rozebranym taktu,ale všichni okamžitě začali rovnat jako na přehlídce,nikdo nepindal,všichni souhra-super.Cesta do muzea zábavná i v takovym hicu,viď Ondro, ,Kachnisi a ostatní super osoby?!Viky a jeho "přidejte mi až budu řezat" nebo jak to rapoše hnal co to šlo,snaha neuvěřitelná,já bych tu trpělivost neměl,mělo to všecko šťávu i přes to,že venku bylo jak v africe a v depozitu polo.Přes ten velkej hic zase harmonie.
..Jen málo vydařených situací pro spokojenost člověka se v životě jeho naskytne,málokdy se sejdou lidi ve velkym počtu kteří se doplňují a notují si,málokdy se setkaj sympatie všech ke všem...Tohle bylo neuvěřitelný setkání neobyčejnejch lidí na obyčejným místě neobyčejně pasujícímu ku srazu aut,jejich plechovejch miláčků který tvořily obal perfektního jádra jejich nadšenců...Dej Bůh a na přesrok ať to jede minimálně ve stejnym taktu Krásnej sraz TW
Naposledy upravil patrik-hp dne 2.8.09, 20:36, celkově upraveno 2
|
2.8.09, 20:23 |
|
|
Ondras83
|
tak to co napsal patrik, pod to bych se podepsal a popisuje to přesně moje dojmy ze srazu, akorát sem neměl náladu, čas, chuť něco takovýho psát...prostě super lidi
patrik-hp je opravdu super člověk, co tomu rozumí, doma staví "závoďáka" a hodně se o to zajímá, příjemě se s nim pokecalo a bylo to s nim super ještě mu chci poděkovat, že mě vytáh z boleslavi na kruhák, kde sem si konečně vzpoměl, kudy domů
hodně srandy bylo ještě s kachnisem, když sme se cestou do týnce k vikymu předháněli a blbly ....kluci a lidi všichni ostatní, co ste na tom srazu byli, bylo to fakt hodně parádní, pro mě asi nejlepší akce s autama, co sem kdy zažil a všem za to děkuju
jo jinak patriku, tobě ten fágl jede jako kráva, ikdyž řikáš, že to není vono...na tý dálnici sem fakt čuměl ...holt seš člověk od fochu a dokázals mi to díky za všechny rady, obrázky a všechno, co sme spolu probrali...fakt SUPER!!
kdo letos nebyl, měl by se tam příští rok určitě ukázat, protože to bylo opravdu bombastický
a teď du spát
|
2.8.09, 20:32 |
|
|
patrik-hp
|
|
2.8.09, 20:43 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Me u dosti lidi prekvapil jejich nizky vek. Podle vyjadrovani bych je typoval starsi nez ve skutecnosti jsou
Do huby sem od nikoho nedostal, takze pohoda
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.8.09, 20:48 |
|
|
paži
|
Patrik to napsal naprosto skvěle a je málo lidí co to takhle umí vystihnout. Smekám před tvým nadhledem na věc a děkuju všem co tam byli. Mrzí mě jen že jsem jel dřív a že jsem zapomněl doma kytaru .
|
2.8.09, 22:19 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
tak, prave som dorazil domov
na zraze: klasicky - perfektne uz nech je buduci rok
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.8.09, 01:29 |
|
|
ferrari
|
Tak, páni, my sme prišli s Peťom22 včera o 19.00..tá cesta bola morda - 9 hodín a 400 km...samá obchádzka, potom obchádzka obchádzky a nakoniec aj tá obchádzka obchádzky bola uzavretá...ale sme to zdarne prežili, len malá závada na Barborke - starý 20 ročný silentblok motora nevydržal prdy upraveného Favo motora a zaplakal kúštik za Brnom...ale domov bez problémov...
Nabehal som 785 km a spotreba bola cca 6,1 l/100...celkom OK...Peťo nabehal temer 950 km (boli sme v tom Kolíne)
Vďaka všetkým za super víkend!
Po vyjazdení nádrže doprázdna upresňujem - spotreba 6.2 l/100 km
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
Naposledy upravil ferrari dne 16.8.09, 07:07, celkově upraveno 1
|
3.8.09, 07:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|