|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
acheron21
|
predstih favorit
Prosim o radu,potreboval by som vediet ako najlepsie nastavit predstih bez stroboskopu?
co by sa mohlo stat keby velmi zle nastaveny? py tam sa lebo sa mi robi bieyl povlak na svieckach.
diky
|
2.8.09, 16:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
congy
Tydýt
|
TO NEMUSI BYT SPOSOBENE PRIAMO PREDSTIHOM MOZE TO BYT SPOSOBENE AJ CHUDOBNOU ZMESOU
_________________ Skoda 120L, r.v. 1979 Skoda favorit 136LS, r.v. 90 Skoda Fabia 1,2, 12V r.v 06 - activ Audi A4 2.6 B5, r.v. 98 - activ
|
2.8.09, 18:05 |
|
|
shrekzv
|
momentalne som daval favo motor do skodovice..ale je ako 136ka skodovka karbec aj setko...zapalovanie favo....a s predstihom nvm nvm...nepaci sa mi to bez stroboskopu....od 2 to 3,5t otacok mi motor ako keby vynechava.....alebo co....este idem druhy rozdelovac skusit.........
da sa nastavit aj podla ucha...ked sme davali favo zapalovanie do mojej 105ky tak oco tak nastavil ze motor siel krasne.......ale stroboskop je istota...
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
3.8.09, 06:53 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|