|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Motor VW golf 1.8 8V 112PS do škody rapid.
Autor |
Zpráva |
Zdena-rapid
|
Motor VW golf 1.8 8V 112PS do škody rapid.
Zdravím, mohl by mi prosím někdo pomoct při rozhodování o zástavbě motoru z golfa do skodovky? Nyní mám upravenej motor z fáva cca 80-85PS. A rozhoduju se o zástavbě jiného motoru, jinými slovy. Má to vůbec cenu rvát tam gti, mám na mysli hlavně jízdní vlastnosti, abych po zástavbě nebyl zklamanej. Uvítal bych, kdyby se mi někdo ozval z lidí, kteří šli stejnou cestou a tudíš maj určitě bohaté zkušenosti. Díky předem za vaše odpovědi. Zdena-rapid
|
4.8.09, 11:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
když už se s tim srát tak 1,8T s tim už má dost lidí zkušenosti
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.8.09, 11:06 |
|
|
Zdena-rapid
|
Sice motor z oktavky 1.8 20V turbo (150koní) je hezký, ale je to motor velkej a těžkej jako kráva, problém je v tom, že auto už mám nastříkané a nechci řezat zadní stěnu v motorovým prostoru.
|
4.8.09, 11:24 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A nechces zkusit muj oblibenej Zetec 1,6 100 koni? Je relativne lehkej celohlinik, 145Nm. Ale nikdo to nedelal, neni na to mezikus na prevodovku, cely bys to musel vymyslet sam
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
4.8.09, 11:33 |
|
|
Zdena-rapid
|
Dekuju za tvoji nabídku, zeteca znám je to paráda 1.6 16V! Motor je moc dlouhej, golf je ideální, už jenom proto, že by byl za dobrý peníze.
|
4.8.09, 11:40 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|